Kızım 2.5 yaşında başladılar 2. Çocuğa yokmu diye, yok evet yok neden bu 2. Çocuk baskısı, şuan istemiyorum, hazır hissetmiyorum kendimi içimde bi korku oluyor düşününce bile. Tek çocuklu anneler sizler nasıl baş ediyorsunuz bu sorularla
Yeni bir şarkı çıkmış ya, onlar arkadan havlaravaravaravravrav diye 😂😂o geldi aklıma. Söyleyen söylediği ile kalıyor. Kafama takmıyorum ne zaman istersem allahta nasip ederse o zaman yaparım
Ayyyyy bu yoruma çok güldüm canım 😅😅 oyumm sana
😂😂😂Yazarken bende güldüm teşekkür ederim 🌸
Ayy bende güldüm çok yaşa sen
ben yandim sen neden rahat yasayasin ki sende rahat yasayama diye hasetlenenlerin baskisi o:))
😂😂😂
Aynen öyle
Umursamıyorum 🤣 istemiyorum bana bir tane yeter diyip geciyorum
Duymuyorum kaale almıyorum yada siz doğurun diyorum kızım 4. 5 yaşında kafamı gören söylüyor
Neden sordun ? Sen mi bakacaksın ? Cevap bu olur soran olursa haddini daha da aşarsa mahremiyet kimseyi ilgilendirmez.
4 sene boyunca başımın etini yediler git tedavi ol çocuğun olmuyormu rahatına düşkünsun diyenler oldu hiçbirini umursamadım kendi isteğimle oldu şuan öyle soyleyenlerin biri bile nasılsın yardıma ihtiyacın varmı diye sormadi bile ilk bir ay zor oldu ama şuan rahatlıkla bakabiliyorum kişi kendisi için en doğrusunu bilir ağızlarının payını vermekten çekinme.
Hiçç kaale alma canım güzelce cevabını ver yeter sen ne zaman istersen o zaman yaparsın daha çocuğun küçük zaten bakacak olan sensin o konuşanlar değil o yüzden senin durumun ne zaman isterse o zaman yap
Bu baskıların her türlüsüne gıcık oluyorumm😒 haddini aşmıyorsa sadece hayatından örnekle anlatıyorsa ve ailemdense hayırlısı der geçerim. Yakın ailemden biri var ne zaman bir ortamda konu açılsa benim yerime konuşuyor bir gün patlıycam. Hemen aman ona yeter bi tane gerek yok sakın başka yapma vs vs 😵💫
açıklama yapmak yerine bu sizi ilgilendirmez diyeceksin. kısa ve net. onlar bu hadsiz soruyu soruyorlarsa sende had bildireceksin
Bizimki üçüncüyü istiyorlar 🙄 ama ben bununla kalırmiyim istemiyorum siz mi bakiyonuz hayatımı yaşıyacagim diyorum konu kapansın diyorum bitti gitti 👌😅😃
İnsanlar artık hayattan zevk alamiyorlar galiba ve oturup başkasının hayatına burnunu sokuyorlarki biraz hayatımız renklensin diyorlar heralde. Artık böyle kendim de böyle biseyler diyenlere milleti bı salin kendi hayatinizla ilgilenin diye bağırasim var 😂 dogurunca zorlanınca da ona laf ederler. Duyma canım boşver ya ağızları hiçbir zaman durmaz bu insanların.
10 yaşına gelince yapacam de sussunlar 🤣
Söyleyene siz yapın biz sevelim cevabinu ver yaşlı olanlarada cevap dahi verme
2 çocuklarla sesleniyorum gelmeyin bacım buralar tehlikeli, hic ikisi bir çıkar diyenlere inanmayın 😁 girincede alışılmıyo 😁
412,162 soru
12,407,705 cevap
44,683 kullanıcı