+1 oy
240 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (778 puan) tarafından

Kızım 2.5 yaşında başladılar 2. Çocuğa yokmu diye, yok evet yok neden bu 2. Çocuk baskısı, şuan istemiyorum, hazır hissetmiyorum kendimi içimde bi korku oluyor düşününce bile. Tek çocuklu anneler sizler nasıl baş ediyorsunuz bu sorularla 

13 Cevaplar

+4 oy
önce (5,661 puan) tarafından

Yeni bir şarkı çıkmış ya, onlar arkadan havlaravaravaravravrav diye 😂😂o geldi aklıma. Söyleyen söylediği ile kalıyor. Kafama takmıyorum ne zaman istersem allahta nasip ederse o zaman yaparım 

önce (2,802 puan) tarafından

Ayyyyy bu yoruma çok güldüm canım 😅😅 oyumm sana 

😂😂😂Yazarken bende güldüm teşekkür ederim 🌸

önce (778 puan) tarafından

Ayy bende güldüm çok yaşa sen

önce (6,298 puan) tarafından

ben yandim sen neden rahat yasayasin ki sende  rahat yasayama  diye hasetlenenlerin baskisi o:))

😂😂😂

Aynen öyle 

-Reklam-
+1 oy
önce (4,540 puan) tarafından

Umursamıyorum 🤣 istemiyorum bana bir tane yeter diyip geciyorum 

+1 oy
önce (7,303 puan) tarafından

Duymuyorum kaale almıyorum yada siz doğurun diyorum kızım 4. 5 yaşında kafamı gören söylüyor 

+1 oy
önce (315 puan) tarafından

Neden sordun ? Sen mi bakacaksın ? Cevap bu olur soran olursa haddini daha da aşarsa mahremiyet kimseyi ilgilendirmez. 

+1 oy
önce (973 puan) tarafından

4 sene boyunca başımın etini yediler git tedavi ol çocuğun olmuyormu rahatına düşkünsun diyenler oldu hiçbirini umursamadım kendi isteğimle oldu şuan öyle soyleyenlerin biri bile nasılsın yardıma ihtiyacın varmı diye sormadi bile ilk bir ay zor oldu ama şuan rahatlıkla bakabiliyorum kişi kendisi için en doğrusunu bilir ağızlarının payını vermekten çekinme.

+1 oy
önce (2,802 puan) tarafından

Hiçç kaale alma canım güzelce cevabını ver yeter sen ne zaman istersen o zaman yaparsın daha çocuğun küçük zaten bakacak olan sensin o konuşanlar değil o yüzden senin durumun ne zaman isterse o zaman yap 

+1 oy
önce (4,073 puan) tarafından

Bu baskıların her türlüsüne gıcık oluyorumm😒 haddini aşmıyorsa sadece hayatından örnekle anlatıyorsa ve ailemdense hayırlısı der geçerim. Yakın ailemden biri var ne zaman bir ortamda konu açılsa benim yerime konuşuyor bir gün patlıycam. Hemen aman ona yeter bi tane gerek yok sakın başka yapma vs vs 😵‍💫

+1 oy
önce (13,837 puan) tarafından

açıklama yapmak yerine bu sizi ilgilendirmez diyeceksin. kısa ve net. onlar bu hadsiz soruyu soruyorlarsa sende had bildireceksin

+1 oy
önce (41 puan) tarafından

Bizimki üçüncüyü istiyorlar 🙄  ama ben bununla kalırmiyim  istemiyorum siz mi bakiyonuz hayatımı yaşıyacagim diyorum konu kapansın diyorum bitti gitti  👌😅😃

+1 oy
önce (604 puan) tarafından

İnsanlar artık hayattan zevk alamiyorlar galiba ve oturup başkasının hayatına burnunu sokuyorlarki biraz hayatımız renklensin diyorlar heralde. Artık böyle kendim de böyle biseyler diyenlere milleti bı salin kendi hayatinizla ilgilenin diye bağırasim var 😂 dogurunca zorlanınca da ona laf ederler. Duyma canım boşver ya ağızları hiçbir zaman durmaz bu insanların. 

+1 oy
önce (1,093 puan) tarafından

10 yaşına gelince yapacam de sussunlar 🤣

+1 oy
önce (29,502 puan) tarafından

Söyleyene siz yapın biz sevelim cevabinu ver yaşlı olanlarada cevap dahi verme

+1 oy
önce (3,767 puan) tarafından

2 çocuklarla sesleniyorum gelmeyin bacım buralar tehlikeli, hic ikisi bir çıkar diyenlere inanmayın 😁 girincede alışılmıyo 😁

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 300 göst.
27 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Sena-55. (36 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 242 göst.
15 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (2,803 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 591 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde nilanka (167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 29 göst.