Evet arada böyle tebessüm ettiren postlara da ihtiyacımız var bence.
Altta ki çok tatlısın, belki ihtiyacın vardır bu söze İYİ KI VARSIN ❤️
Alttaki arkadaşıma; sen çok güçlüsün.. ne zorluklardan geçtin pes etmedin, bunlar da geçer ya hu..❤️ en kıymetli sensin, sen kendi değerini bildikten sonra gerisinin bi önemi yok. Sen hep iyi ki varsın.☺️
İyiki sende varsın birtanem🥺 yazdıkların tamda beni anlatıyor😘
🫠🫂❤️
Amin amin teşekkür ederim güzellik
Alttaki dünyanın en güzel kadınısın seviliyosun
Teşekkür ederim sende öylesin ❤️
Canımmm🥰🥰🥰
Ahh ne tatlisinnn💕💕💕
Yaaaaa sende iyiki varsın ♥️🌺alttaki sen bu dünyanın en tatlı ama ponçik insanısın❤️😍
Teşekkür ederim alttaki kadar poncik olamam alttaki sen birtanesin bu hayatta hiçbir şey senin yerini dolduramaz
Alttaki kimsin bilmiyorum ama seni seviyorum iyiki varsın kendi değerini bil 🥰❤️😂 belki kimse seni seviyorum dememiştir bugün 🙃🥰
Yaaa teşekkür ederim Allah razı olsun ❤️❤️
Rica ederim Allah senden de razı olsun ❤️
Alttaki benim ve teşekkür ederim ♥️ bende seni seviyorum 😊🌸🥰
Rica ederim bende teşekkür ederim ❤️ 🥰
🥰🥰🥰🌸🤍♥️
Sevgili altta kalan kişi unutma çok güçlüsün ve değerlisin 🌸 hiç bir şeyin seni üzmesine izin verme ♥️
Kiz anlamadım alttaki benim ama sen post sahibi yazmışsın 😆
Yorum yapan yazmak yerine post sahibi yazmışım 🤣
Bende bir iltifat hakkım vardı hayattaki şansım diyordum 😅
Yok yok yanlış olmuş kusura bakma sen mükemmelsin sorun bende 🤣🥰🤍
Alttaki sen çok güçlü bir annesin ve dünyadaki en güzel kadınlardan birisin🥰
Nasilda sana denk geldi yorumum
Nasıl da güzel denk geldi 😍🥰
Bugün bu lafa çok ihtiyacım vardı teşekkür ederim
Alttaki sen bir tanesin değerini bil kendini ezdirme
Senden bir tane daha yok ❤️❤️
Ay yanlış yere yazmışım🤦🙈
Çocuklardan yorgun düştüm
Alttaki iyiki varsın hiç bir şey senden daha değerli değil kendine vakit ayır 🥰❤️
Duaya ihtiyacim var eşim uzun süredir midesinden rahatsizdi bütün vücut tomografisi çekildi mide duvar kalınlaşması çıktı biraz araştırdım hiç iyi şeyler yazmıyor internette yengem Dr tomografi raporunu attım ona oda bazen kötü hastalikta bazen gastrit te mide kalınlaşması olur dedi ayın 19 endoskopi yapicak eşim şuan yaşıyormuyum ölümüyum bilmiyorum oğlum üç yaşında eşim Daha yeni 31 yaşında çok kötü hissediyorum kendimi:-((
İnternete bakarsak hepimiz hastayız canim bekle bakalım sonucu düşündüğün kadar ciddi bisey yoktur inslaah
İnşallah canım çok kötüyum vallah bir türlü moralim düzelmiyor eşimde etkileniyor oncesindede akciğerinde leke çıktı çok şükür o ilerlemiyor şimdi mide duvarı kalınlaşması inan çok kötü şeyler yaşadık eşimin onların etkisiyle hasta olduğunu düşünüyorum
Alttaki kadın ❤️ çevrende hep sevgiyle bakan gözler olsun 😍😍 iyilikler seni bulsun
Alltaki kadın 💕
Rabbım ayağına taş değdirmesin 💕
Memur anne duan için teşekkürler ❤️😘💕
Alttaki kadın anne eş. Herşey gönlünce olsun zaten kadınlar olarak biz her zaman çok güçlüyüz 🥺umarım hayat sana zorluklar değilde sevgi mutluluk huzr getirir 💓
Umarimmmm 💕💕💕💕getirir çok yoruldum cunku
Amin amin inşallah ❤️
Alttaki kadın 💕
Fabbim ayağına taş degdirmesin 💕
Amin amin amin ecmain, pissst altta ki güçlü kadın sana sesleniyorum hayat zor ama Allah'ın izniyle herşey gönlünce olacak inşallah az sabır dua ve Şükür... Unutma rabbin sana darilmadi seni yanlız bırakmadı 🙃🩷💜💜🥰🥰🥰
Amin amin amin ecmain...Pissst altta ki güçlü kadın sana sesleniyorum hayat zor ama Allah'ın izniyle herşey gönlünce olacak inşallah az sabır dua ve Şükür... Unutma rabbin sana darilmadi seni yanlız bırakmadı 🙃💜🩷💜🩷🥰🥰🌼🌼
Bunu üzerime alinabilirmiyim alttaki olmasamda🙃
Gercekten cok yoruldum çünki 🥲
Tabi canısı Allah yar ve yardımcın olsun inşallah ❤️ ☺️
Alttaki arkadaşım hayatında hep mutlu ol inşallah 🌻❤️
@Gamzeliwampir Amin inşallah snde mutlu ol
Sağol canım benim
Alttaki kişi ne dileğin varsa kabul olsun🤲🤲🤲
En alttakine gittim sen çıktın🤩
Senin de Allah gönlüne göre versin her şey gönlünce olsun🤲
🤲🤲🤲🤲🤲amin
Evet güzel dileklere ihtiyaç var güzel bacılar nerelerdesiniz ❤️
Evdeyiz çay içiyoruz 😄😄
Afiyet olsun bacımsu ❤️😄
Hey altta ki pistt sana diyorum gi napiyon😅😂kime denk gelecek acaba
Maalesef gurbetteyim akraba yok tanıdık yok eşim çalışıyor bende idare etmeye çalışıyorum çocuğu daha yeni iyileştirdim bu defa ben
Tanışalım mı 🤣 arkadaş olalım haahha erkek gbii oldu ama
Nerdesin şehir olark
Çocuk hasta olmasın da biz her türlü idare ediyoruz onlar tek iyi olsun☺️♥️
Ankara'dayim 😄
Aaa bende Ankaradayım kızlar tanışalım mı ???
Alttaki bacım hayat kısa o çantayı al, o pastayı ye, içinde tutma hak edene hakettiğini söyle 😉
Alttaki arkadaş varsa 2 yumurta alabilir miyim? Kek yapacağım da😌
Aşkım son iki yumurtam vardı oğlan kırdı yedi biraz önce kusura bakma .............alttaki sende varsa arkadaşa iki yumurta gönder yarın alınca vercek tatlı sevecen iyi kalpli iyiki varsın canım
İki yumurta ne demek Canım
Ben sana kek bile yaparım baccııımmmm🫢❤️❤️🤣🤣
Altaki arkadaş iyi geceler olsun
Seviliyorsun unutma💖💖🥰🥳🥳
@Sevdammm çok teşekkür ederim, canın sağ olsun, bak alttaki @yaprak dokumu arkadaş bana kek bile yaparmış🌸 zaten unumda yoktu. Onu da başkasından isteyecektim 😅
🤣🤣🤣🤣
Çok canım sıkkındı
Yüzümü güldürdün
Allah razı olsun
Hakkını helal et
Rabb'im seni korusun
Allah gönlünüze ferahlık versin, hep gülsün yüzünüz 🌸
Alttaki unutma senden birtane daha yok kendinin kıymetini bil ve hep iyi ol 🍀🦋🦋🦋
Bunu yazmak geldi içimden
412,269 soru
12,410,469 cevap
44,812 kullanıcı