Merhaba sevgili Üyelerimiz!💕 Sizlere yine harika bir haberimiz var!🎉
Pure Baby markasıyla yaptığımız güzel bir iş birliği sayesinde, anketimizi dolduran kullanıcılarımızdan 50 kişiye hediye olarak Pure Baby Organic Bebek Bezi göndereceğiz! 🎉👶
Hediye kazananları, Pure Baby’nin tamamen rastgele yapacağı bir seçimle belirlenecek. Şansınızı denemek ve bu fırsatı kaçırmamak için hemen aşağıdaki ankete göz atmayı unutmayın! 👇💬
Haydi, şimdiden bol şans!🍀🎁
⇩⇩ Anketimiz hemen burada! ⇩⇩ Anket sonlanmıştır. Sonuçlar 27.02.2025 tarihinde bir post ile duyurulacaktır.
Bebek bezine ihtiyacımız yok bezli bebem yok katılanlara bol şans 🥰✋
@bir_melek_aannesii adresini yazar mısın bana senin adına katılacağım. Bezli bebeğim var ama ihtiyacım yok İnşaAllah ihtiyacı olanlara çıkar
canim 4 yazmissin mesajda bes ben besi seçtim
İyi yapmışsın şuan dört maxi kullaniyoz bende ankete beş yazdım gelirse beş gelsin diye
Bana adres atmadin ama sen bilirsin ben de başkası adına mi katilsam 😌
Ya gerçekten fazla giremiyorum internet yok. Adres mi istemiştiniz görmedim ben kusura bakmayın
Hadi bakalım inşallah gerçekten ihtiyacı olana hakkı olana gider. Gerçekten çok ihtiyacım var şuan kızımın son üç bezi kaldı kızlar
Eşimden ayrıyım bilenleriniz bilir çalışıyorum yevmiyeli olarak böyle sıfıra asla düşmezdi kızım bezini sütünü Allah'a çok şükür hep cebimden aldım ama bir aydır anneannesi memlekete gitti kızıma bakacak kimse olmadığı için bir aydır oturuyorum bitanemin ne sütü ne bezi kaldı. Ben ve benim gibi olan tüm anneler için bu gece dua eder misiniz aranızda hamileler falan var duanız kabul olur gerçekten çok çaresizlik yaşıyorum
Bez gönderdim bir de ankete bir melek annesi adına katıldım. Şimdi burada ihtiyacı yok ama ankete katılmış demesin kimse lütfen.
@RuhefzaM adres atabilirim. İnterneti yokmuş
bende onun adina katildim cikarsa ay hep ayni kisilere çıkıyor hile var demesin kimse
Çok sevinirim. Adresi alayım numaramı kendi numaram yazacağım dimi
Kızlar adres varsa banada yazın size zahmet
Benim kulandığım bez çokta memnunum inşallah çıkar bana ya çokta ihtiyacım var
Yeni doğan bebeğim var inşallah çıksın
Nasip 🌾
Katıldım, şansımı deneyim bakalım:)
İnşallah bana çıkar ya
Ne güzel böyle anketlerin sık olması:)
İnşallah çıkar yaa külot bezini denemedim hiç 😍
Buna da katıldık. Hadi bakalım 🤔🤭
Bebek bezine ihtiyacı olmayanlarıl katılmadım lütfen en azından ihtiyacı olanalra gitmiş olur bol şans
Hem kızımı bağlıyorum hemde Mart ayında doğum yapıcam gerçekten çok güzel olur. İnşallah çıkar
@GECE_KUSU katil sen buna
İnsAllah gülüm ❤️
GSM numara nedir anlamadım
Telefon numarası
Cep numaranı yazacaksın.
Tamam yaptım inşallah umarım çıkar ❤️
Birinden biri bana ıkar inşallah
Diger anketin soncuları ne oldu kızlar birde bu ne zaman açıklanır kız nereden açıklanıyor bu kaciriyorum ben 😂😂😂
Inşallah bna çikar Katıldım hayırlısı;)
Hadi inşallah 🙃
Katıldım bakalım
Kazananlara Özelden mesaj gelecek yazıyordu numaraya mi gelecek acaba yoksa uygulamadan mı
Bence burdan öncelik kazananları yazıyorlar sonra kargo yola çıkıyor zaten cnm
Katıldım ama hayırlısı olsun
Ne varsa katıldım birinden biri çıkar heralde 🤣🤣
1,493,365 soru
24,400,229 cevap
350,086 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın