Merhaba Sevgili Anneler ve Anne Adayları! 💕👶
Öncelikle, Pure Baby ile birlikte düzenlediğimiz anketimize katıldığınız için kocaman bir teşekkür ederiz! 🥰❤️
16 Şubat saat 15:00 itibarıyla anketimizi tamamladık ve şimdi en heyecan verici an geldi! 🎉 Pure Baby Bebek Bezi kazanan 50 şanslı anne-babayı açıklama zamanı! 🏆✨
❤DORUK METE❤ Afrareyhan Ahsen.1 Aliys07 Asel Ömer Atma2024 Baranin annesi CiCiLi_biCiLi Damlamiray Denizemre123 Edoli Egemelisim Elifaras Esmabalin Evin09 Fatmacmn GECE_KUSU Gurbett Hadi ama Hep bir hayal HiraninAnnesi ikiz annesi Karaguzu Linkin Manollya Maviraneeeee Mavis canes Mery.71 Nadidesr Nur Gencr Nurgül kilic Rabiagrn Rabiayucell Remziye44 Rmsymn sahnaz65q@gmail.com Selenyatkin251@gmail.com Seymaak1 Sibelhome Sosyalmelike Tgcecsr Tokyo TTugbaa Üye değilim Viyanaltinn Yeni bir ben Ysmn1644 Zehra nizam ZehraF. Zeyynnep
📦 Kargolar yola çıktı! Birçok talihlimizin hediyesi çoktan yola çıktı, kalanların da en kısa sürede ulaşması için çalışmalarımız devam ediyor. Eğer siz de kazananlar arasındaysanız, size özel mesaj ile bilgi vereceğiz! 💌 🎀 Hediyenizi aldıktan sonra minik kuzularınızla deneyimlerinizi bizimle paylaşmanızı çok isteriz! Ürünü kullandıktan sonra düşüncelerinizi aşağıdaki posta yorum olarak yazabilirsiniz. 💬👶🛁
⇒ ⭐ Pure Baby Organik; sevgimiz organik ⭐ ⇐
💖 Kazanan herkesi kocaman tebrik ediyoruz! Bu güzel etkinlikleri artırmak için elimizden geleni yapacağız. Sizlerde inceleme postlarına yorum yaparak, düşüncelerinizi yazarak bizlere destek olun. 🥰🎁 🔹 Not: 📌 Kargolar, anket sırasında belirttiğiniz isim ve adrese gönderilmektedir.
Sevgiyle ve sağlıkla kalın! 💕🌸
Çıksaydı şaşardım zaten...
Aynen ikimizn doğum yapacağı gün bile ayni aynı yaşta çocuklarımız da var keşke bize çıksaydı
Bendeee
Keşke , işimizi görürdü ama inşallah ihtiyaçı olanlara çıkmıştır.
İçimden tam bunu dedim senin yorumunu görene kadar.
@Grcemr1365 Ben ihtiyaç sahibiyim inşallah bana çıkar diyordum Ama çoğu eski üyeler kazanıyor Umarım senin dediğin gibidir yani ihtiyaç olanlara çıkmıştır 🙏🙏
Yine mi gol değil 😅
Hiç şansım yok anketlerde
Tebrikler kızlar 🥳
Bir tane tanıdık isim yok 😂😂🫣
Tebrikler
Listede ismim yok ama dün geldi kargom :)
Banada çıktı neler neler göndermişler
Sadece bez
Kaç numara göndermişler
Aaa ilk defa degisk kisilere cikmis ,tebrikler
diğer anket ne zaman açıklanacak acaba🤔
Yine hüsran.
Kazananlar güle güle kullansın.
Kazanan herkesi tebrik ederim güle güle kullanın çiçeklerr🌸❤️🥰
Tebrikler kızlar ✨✨güle güle kullanın
3.dur katılıyorum ilk defa çıktı az önce geldi kargom deniycem çok tşk ederi. 🤭😌
Mesaj geldimi öncesinden
Kaç tane var içinde
Hayır gelcegi gün kargo mesajı geldi
4 numara 26 adat var icinde
Çok teşekkürler kullanıp deneyim paylaşacağım
Çıkmadı herzamn ki gibi kız hemşo gel sana çıkmış @nehir2020
Bana cıkmıs teşekkür ederim
Kazananları tebrik ederim inşallah ihtiyacı olana çıkmıştır. Şeffaf yorumlarınızı bekliyorum merak ettiğim ama almaya cesaret edemediğim bir marka
Ben alıp kulandım çokta memnundum onun için ankete katıldım ama çıkmadı hayırlısı olsun.
Ben bu markayı kullanmıştım, zaten slpeey bebek bezi üreticisi, ilk ciktigi zaman almıştım o zaman kalıpları çok küçük o yüzden bir dhaa almadim
Su an sleepy kullanıyorum bu marka galiba sleepyden daha uygun bir deneyecegim bir paket alip
Ay burda kendj ismni görmek cok güzelmis hediyeniz sabah geldi tşkler
Kaç tane var içinde.mesaj geldimi öncesinden
Hyr sadedr kargoyla ilgili bugün msj geldi 2 saat sonra da kargom geldi 32 adet var icinde 1 numara sipariş ettim ama cok cok kucuk 2 numara isteseymisjm keske
4 numara 26 tane geldi bana da anketi önceden doldurduk zaman geçti tabi keşke 1 numara büyük yazsaydım bende bezi
Bebeğim pramütere oldugu halde 2 numara takiyor bi kac hafta sonra belki uce geceriz
Kazananlara hayırlı olsun ben katılmamıstım çünkü küçük çocuğum yok😀ama ped çekilişini bekliyorum 😎😎
Hiçbiri çıkmadı bari pet çıksın hasta olacam evde hazır bulunsun 🙄😂😂😂
Hahah bende aynı kız 😂😂
Nasıl bir şansızlık bu ya😬 inşallah ikimizede çıkar😅💕
Ayy inşaAllah kız umarım yarın açıklanır 🥰🥰
Bana da çıktı ama SMS gelmedi kargo için ❤️
Hani senin adın burda yazılmıyor ki
Vardı,sildiler işte
Bna burda haricinde hiç mesaj gelmedi kargo için gelirmi acaba
Banada çıktı ilk listede adım vardı ama şimdi yok ma ilden mesaj geldi ve uygulamadan kargonun yola çıktı diye kargom gelmedi yalan oldu gitti
Ayy bnada gelmedi
Bir kerede bana çıksın sayfada görmediğim kişiler bile başvuru yapmış
1,500,572 soru
24,506,582 cevap
358,638 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın