Güzelce önce konuş annesi onu ödüllendir altına kaçırmayı tamamen bitirince sana en sevdiğin istediğin oyuncağı alacağım gibi bi ödül sun önüne
İlk günler öyle olması çok normal ben 3 yaşına bir ay kala başladım yani 12 ocakta başladım ilk iki üç gün kaçırması çok oldu tuvalete gidiyorduk çıkınca oyuna dalıp altına kaçırıyordu ben not tuttum üç dört gün sende yapabilirsin yani tuvelte gittiği saati bi deftere yazabilirsin ilk günler yarım saate hatta 15 dk ya bir tuvalete gidiyorduk ona rağmen altına da kaçırıyordu ama bir hafta sonra nerdeyse hiç kaçırmadı iki hafta olunca hiç kaçırması kalmadı biz bir haftadan az bi sürede tamamladık gündüz eğitimini ama gece ilk 4.5 gün kaldırdım ilk iki gün saat başı sonraki iki gün iki saatte bir derken iki hafta sonra yatarken yaptırdım sabaha kadar kaçırması olmadı sabahta kalkıp tuvaletine gitti şu an 1 ay olmak üzere ne gece ne gündüz kaçırması yok
İlk günler anlattığın gibi olması çok normal bezden yeni çıktı haliyle tutmayı tam kavrayamıyor sonra sonra o süre uzayacak 2 saatte bir 3 saatte bir gidecek bizim gittiğimiz gibi işte uzayacak yani süresi çünkü tutmaya alışacak
Bir de eğer yapmadıysan geceyi de beraber bıraktırmanı öneririm ilk iki hafta kaldırırsın ama sonra çocuğunda yatkın olursa tamamen gece eğitimini de bitirirsin sonra tekrar bir de gece eğitimi vermekle uğraşmazsın
Gece eğitimi vereceksen de önerim slez çarşaf alez çarşaf şeklinde iki kat yapabilirsin ya da ilk kat alet çarşaf ikinci kat alt değiştirme örtüsünü yatağına göre ayarlayıp bantlarsın iki üç alt değiştirme örtüsü üstüne çarşaf seresin amaçı da olurda altına kaçırırsa o ilk katı çekip alır ikinci katta yatırırsın hem çocuk için hem senin için avantajlı bi durum ben çok rahat ettim ilk günler kaçırma olduğu için ilk katı çektim aldım ikinci de yattı