0 oy
214 göst.
önce Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

Kizlar 81.200 gramla diyette başladım pazartesi günü bugün tartıldım 79.300 gramim oda bir kere kaçamak yaptim

6 Cevaplar

0 oy
önce (348 puan) tarafından

2 kilo gayet iyi

-Reklam-
0 oy
önce (4,540 puan) tarafından

Çok iyi canim 

0 oy
önce (5,647 puan) tarafından

Cok iyi canim. Ben cok dikkat ediyorum 1 ayda anca 3 kg verebiliyorum. 

0 oy
önce (404 puan) tarafından

Neler yapıyorsun ne yiyip içiyosun

önce (36 puan) tarafından

Diyetisyen yazdıklarını 11 de sabah kahvaltı  akşamda 6 yemek daha birşey yemiyorum 

0 oy
önce (1,835 puan) tarafından

Günü saat 5 gibi kapatırsan yada en geç 6'da çok daha fazla vereceksin bacım emin ol..

Bugün diyetimin 35. Günü 9 kiloya evlada dedim☺️

önce (5,554 puan) tarafından

Spor yapiyor musun canim yoksa sade diyet mi

Sadece diyet canım 

Tesekkur ederim nasil bir diyet yapiyorsun ben aralik oruc yapiyorum iki gündür  

Sabahları gözümü açar açmaz tarçınlı kahve içiyorum, bu süreçte bana en çok yardımcı olan şey bu , tarçınlı kahvenin beni çok çok uzun süre tok tutması, saat 12.00-1 gibi normal bir diyet kahvaltı yapıyorum, klasik beş zeytin, kibrit kutusu büyüklüğünde peynir ,bol yeşillik bir yumurta bir dilim çavdar , tam buğday ya da kepekli ekmek, öğlen salata tavuk olarak geçiştiriyorum, akşamları da 6 yemek kaşığı bakliyat 4 yemek kaşığı yoğurt 1 dilim ekmek veya bol salata ile saat en geç 5 ya da 5.30 gibi günü kapatıyorum bu zaman zarfında günde 2 litre suyu mutlaka bitiriyorum 0 spor gerçi benim spora ihtiyacım yok ellerinden öper 2 yaşında ikizlerim var onlarla ilgilenmek yeterince spor yerine geçiyordur diye düşünüyorum😁

Tesekkur ederim canim evlatlarini saglicakla büyüt :) 

Allah razı olsun canım, cümlemiz inşallah 🤲 

Bende öyle   45 dk spor yapıyorum

@Kertmeyenkele canım kaç kilo verdin kaç gündür böyle yapıyosun bende yeni başladım tarçınlı kahveyle ne önerirsin bana

Yaklaşık 40 gündür yukarıda yazdıklarımi harfi harfine uyguluyorum canım birde Dukan birasina yeni başladım akşamları 8 gibi onu içiyorum şimdi ☺️

Bol eksilerin olsun 🤗 

Teşekkür ederim canım inşallah yapabilirim 

0 oy
önce (5,965 puan) tarafından

Bu iradenlendevam edebilirsin bir ay oldu bnmde 9 kilo  verdim 

Vala bn yaptıysam herkes yapar net söylüyorum 

önce (400 puan) tarafından

Ben de 3 ayda verdim 10 kilo çok yavaş gidiyo bir aydır neredeyse duraksama yaşıyorum 

önce (5,965 puan) tarafından

Yaaaa vala cnm bnde ilk defa yapıyorum vala bn bildiğin aç kalsamda yemiyorum çünkü artık kilomu kendme hakaret olarak algılıyorum. Kendi mağazamızda giydiğim kıyafet olmadı bana dusun o kdr üzüldüm 

önce (400 puan) tarafından

Bende canm ya hiç sevmiyorum kilolu olmayi

Bende aynı duygusal yeme bozuklugumda vardi

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 583 göst.
17 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,368 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
0 oy
9 cevap 519 göst.
+1 oy
2 cevap 99 göst.

412,180 soru

12,408,292 cevap

44,706 kullanıcı

Kategoriler

...