0 oy
66 göst.
Diğer kategorisinde (1,103 puan) tarafından

Kızlar çay önerisi istiyorum daha önce tiryaki Tirebolu denedim şimdi doğuş çay aldım güzele benziyor ama farklı yumuşak içimli çay önerisi olan var mı tiryaki biraz bekleyince sanki acılaşıyor gibime geldi bergamotlu da olabilir 

Bir de bergamotlu çayı çok seviyorum kahvaltıya falan gittiğimizde genelde bergamotlu geliyor çaylar bir kaç marka denedim ama dışarda içtiğim çay kadar güzel değildi hem normal hem bergamotlu çay önerisi isterim :) 

2 Cevaplar

0 oy
(13,067 puan) tarafından

image

Bunu kullanıyoruz biz 101den alıyorum hep

(1,103 puan) tarafından

Bugün bunun bergamotsuz olanını aldık hemen demledim gerçekten yumuşak bir içimi var bir de bunu deneyeyim çok teşekkür ederim canım ❤️

-Reklam-
0 oy
(4,409 puan) tarafından

Vallaben de sade çay içemiyom. İlla karıştırcam. Diğer türlüsü sanki ot içiyormuşum gibi geliyor.

Bu zamana kadar. 5 çeşit Çaykur çayını karıştırıyorum. 

Bu ay ilk defa 

Yarım kg Doğuş bergamotlu

1 kilo Doğuş tiryaki

1 kilo Doğuş klasik

3 paket de berk tomurcuk 

Yarım paket da biMin bergamotlusunu karıştırdım. Efsane oldu. Rengi de daha koyu parlak çıkıyor. Tadı da mis gibi bergamot ve tomurcukla karışık sade çay...

(1,103 puan) tarafından

Acıyor mu peki bekleyince ben bugün doğuş aldım denemek için beğenirsem tomurcuk alıp karıştırma yaparım diye düşündüm tiryaki biraz bile bekleyince zehir gibi oluyor resmen birde senin dediğin gibi deneyeyim bakalım kg ye göre ölçüm mü olması gerekiyor peki 2 kg normal çay koyarsam 1 kg de bergamot mı koymam gerekiyor mesela 

(4,409 puan) tarafından

Yok canım acıma olmuyor.  Ama çok çok koyma . Mesela orta boy bir demlik için söyleyeyim 3 yemek kaşığı kafi geliyor. 

Evet ben hemen  hemen öyle yaptım. 

(4,409 puan) tarafından

Senin için 1 buçuk saat önce demediğim çayımdan  bir bardak daha doldurdum şimdi. Valla mis gibi kız ne acıma ne bir şey. 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 51 göst.
+1 oy
2 cevap 66 göst.
0 oy
1 cevap 76 göst.
0 oy
1 cevap 63 göst.

413,720 soru

12,453,882 cevap

46,408 kullanıcı