+1 oy
99 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2 puan) tarafından

Kızlar adetim 16 gün gecikti kese görünmedi rahim duvarında kalınlaşma göründü ama doktor dediki bu biriken kanda olabilir döllenmede gerçekleşiyor olabilir en iyi sonucu kan verir dedi kan verdim beta HCG 831 çıktı sizce ne zaman gitmeliyim beklemeli miyim kesenin görünmesi için 

5 Cevaplar

+1 oy
(144 puan) tarafından

İlk hamileliğimde doktor 600 den sonra görünür demişti bana ama bilemiyorum. Bence sıkıntı yoksa biraz daha bekle. 

-Reklam-
0 oy
(4,300 puan) tarafından

1500 ve üzeri kese görünüyor alttan 1500 ve üzeri karnimdada 2000 bin üzeri görünüyor ama 16 güne göre değerin düşük 

0 oy
(1,632 puan) tarafından

Gebelik kesesi vajinal ultrason ile 5. haftada, karın ultrasonunda ise 6. haftada görülebilir son adet tarihinizden hesaplayın garanti olsun 6.haftada gidin. Gidene kadar kan verin iki günde bir iki katına çıkması gerekiyor

(2 puan) tarafından

Son adet tarihim 15 Aralık vajinal ultrasonla baktı zaten ama görünmedi off çok korkuyorum düşük olur yada boş gebelik çıkar diye

(1,632 puan) tarafından

Beta nasıl duzenli yukseliyorsa çok olmaz artık 

0 oy
(1,980 puan) tarafından

Canım benim 10 gün önceki denerim buydu 2 günde bir kan verdim düzenli artış varsa kadın doguma sıra al ben dün muayne oldum kese var dedi haftaya gel dedi tekrar

0 oy
(5,796 puan) tarafından

Senin gene yuksek 17 gunluk gecikmede 81.23 du degerim rahmimde hic birsey yoktu kalinlasmada dahil doktorda olumlu konusmamksti aglamistim baya sonraki hafta ozele gittim orda kalinlasma gordü iki gun arayla kan testi aldi sonraki haftada kese gozuktu vajinal.ultrasonlada oglum gozuktu karnimdan gozukmesi 4 hafta aldi yavru kusumun o 4 hafta benim icin baya zor gecmisti endiseden 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 289 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Perikizi10 (2 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 285 göst.

Kategoriler

1,436,691 soru

23,624,581 cevap

306,980 kullanıcı

...