+2 oy
368 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (521 puan) tarafından

Genel bir soru sormak istedim. Erkekler hayatlarında nasıl bir kadın olsun ister fiziği karakter olarak? Bir erkeği ne etkiler ne bağlar kadın nasıl olursa erkek bağlanır ona ? Birde kaçan kovalanır sözüne katılıyor musunuz kaçtıkça dahada mı kıymetlenir insan ? Hadi sohbet edelim 😊

14 Cevaplar

+13 oy
önce (5,623 puan) tarafından

En İyi Cevap

Karşınızdaki adam karaktersiz ise isterseniz dünyanın en güzel kadını en anlayışlı kadını olun, YARANAMAZSINIZ! 

Anasının babasının adam edemediği adamlara yaranmaya çalışmayın!

önce (521 puan) tarafından

Haklısın sözün çok mantıklı geldi bana 

önce (5,174 puan) tarafından

Ahhh filizim yanımda olsan şuan alnına kocaman bir öpücük koymak isterdim 😘😘😘😘😘😘

önce (5,623 puan) tarafından

Fadimim❤️❤️❤️

Sil baştan kaçmak kovalamak heyecan isteyen kazanovalar için geçerli. Bak bir müddet sonra onlar da sıkılır. 

önce (228 puan) tarafından

Artı mı verdim 👍👍

önce (5,174 puan) tarafından

Yani bizde yok bilmiyorum kaçmak kovalamak falan eşim bana ben ona pervaneyim evet yeri gelir tırnağını keserim eşimin yeri gelir sabah gözümü açtığımda bir fincan kahve ile uyanırım hadi sana kahve yaptım der eşim evet bunda bişey yok diyenler olacaktır ama benim için var adam sabah 6 da ise gidecek neden 20 dakika daha fazla uyumak varken bana kahve yapsın ki bide akşamın 8 ne kadar çalışıyor o saaten 

-Reklam-
+3 oy
önce (1,333 puan) tarafından

Her erkeğin kendi icerisinde bir kadın yarattığını düşünüyorum ve genelde erkeklerin annelerine benzeyen kadınları seçtiklerini düşünüyorum. Kaçan kovalanır sözüne sonuna kadar inanıyorum. Ne kadar zor elde ederse de o kadar kıymet biliyor aynı zamanda. Tabi ki birazda geçim meselesi ve çift taraflı duygulara bağlı. Ama ideal kadının dişil enerjiyi sağlayan kadın olduğunu kesinlikle iddia ediyorum. Biz herşeyi yapalım destek olalım derken Seyit onbaşı oluyoruz. Oysa kadın erkek dengesinde erkeğin eril kadının dişil enerjisi yüksek olursa o ilişki mükemmel dengeli gidiyor 

+1

Bende tuzlu suyu devamlı yaparım capalamayi yaparım, bir arkadaşım arınma terapisi de almıştı çok etkili. Oldukça güzel ürünleri de var ben nioli yağını kullanıyorum güzel kurler falanda paylaşıyor arada evet çok faydalı herşeye, kitaplara bence de pişman olmazsınız 

önce (2,455 puan) tarafından

Tuzlu suyu bir ara bende yapiyordum sonra bıraktım ya🥴 eşim evdeki tuzu sen bitiriyorsun diyordu😂bende üşendim artık yapmaya valla🤭sadece duş için ayrı tuz alırdım marketten😅

Faydasını görüyormusun canım tuzlu suyun🤔

+1

Evet enerjiyi dengeliyor canım 

Sağol canım iyiki hatırlattın tekrar basliyim bende🙈

Ne demek 🥰

+1 oy
önce (2,278 puan) tarafından

Bende bekliyim bakalım çok beceriksiz ve kabiliyetsizim bu konularda 😁

Bende bekliyim 

önce (6,312 puan) tarafından

e baglamisiz ki evlenmisiz .:) demekki bizim gibi biri istiyormus evlendmis:) gerci benim esim istedigim ozellik marka modelin tam tersi :) ama evlenilecek adam ozellikleri benim istemedigim tipte mevcut . haliyle aldim kabul ettim:)

Öyle olsaydi bosanmazdim kız.

Kapasitem olmadığı için bahtsizlik yasadim kandim diyim

o senin kapasitenden degil karsi tarafin kapasitesindendir  degerini bilememis oyle dusun 

Yok yok bende de kapasite yok yani erkeklerle pek konuşamam milletin orası burası oynar bende yok 😅

+1 oy
önce (13,857 puan) tarafından

genellemek doğru olmaz. işte fiziği şöyle olsun, ayva göbeği olsun, göğsü 90 beden oldun gibi bir şey söz konusu olamaz.

kimyasal çekim diye bir şey var. bedene güzelliğe karaktere bakmaz. 

he ilişkinin dinamiği farklı oluğu için erkeği böyle bağla şöyle bağla demek doğru değil. 

kimi erkek full makyaj sever, kimi ruj sürsen kıyameti koparır.

kaçan kovalanır mı bilmem de zor elde ettiğin şeyin kıymeti daha çok olur gibi. 

Zor elde etmek nasıl olur yani beni zor elde etsin istiyorum eşimin hani kovalasın istiyorum 

önce (13,857 puan) tarafından
+1

o zaman hayır dediğin şeyler hep hayır olacak. istemediğin şeyleri o istiyor diye kendinden taviz vermeyeceksin. dik bir duruşun olacak

+1 oy
önce (1,218 puan) tarafından

iyide adamdan adama değişir bu durum :) benim kocam sevmez mesela kaçan kovalanır muhabbetini... fiziksel özellik de çok değişken kimi uzun sever kimi kısa. kimi balık etli ister kimi zayıf. karakter desen ohooo binbir türlü karakter var kimin nasıl seveceğini genelleyemeyiz ki

O açıdan demedim yani mesela bir erkeği kadında karakter olarak ne etkiler 

önce (1,218 puan) tarafından

erkekten erkeğe değişir işte. kimi erkek güçlü kadın sever kimisi narin...

hedefindeki adama bağlı

+1 oy
önce (983 puan) tarafından

Valla Türkiye şartlarında erkekler ona itaat edecek hizmetçi gibi gördüğü kadınları ister ama onun dışında her ne kadar iç güzellik önemli deselerde çoğunluk dış güzelliğe bakar. 

Evet katılıyorum dış güzellik onları daha çok etkiliyor maalesef 

+1 oy

insan istedigi ozelliklerde birini degil evlenipde mantiki olrak onu cocugunu ve ailesine gelecek damadin ailesine hurmetini dusunmeli ilk etapta. 

esim iatedigim ozelliklerin tam tersi fiziken yada bazi konularda dusunce yapisi olarak. ama bana vocuguma  iyi bir es ve baba aileme layik bir damat.  agzimin icine bakar bisey istese de yapsam diye 🧿🧿.❤️🙈🙈istedigim  begendigim tarzda ozelliklerde birisi ile evlensem zaten ne koca olur ne baba ne damat. o yizden o ozelliktekiyle eglendim esimle evlendim 😂😂😂

Çok fenasınnn son cümlende🤭😂

napayim dogruya dogru:) esimde mesela usturuplu kiz istiyordu her halinden belliydi hatta ilk 1 ay elimi bile tutmadi garibim :) bigun sinemaya gittik  tam elimi tutacak o an da tesadufen ben sacimi duzettim elimi sacima kaldirdim baktim  hamlesi yarim kaldi vok komigime gitti. bidaha denemeye kalkdi elimi tutacak  busefer yanagimi kasir gibi yaptim yine tutturmadim . bidaha denicekmi diye filmi biraktim tetikde bekliyorum bidaha  denedi  o sira oturus pozisyonumu degistirdim  yine tutamadi:) o onun cok hosuna gtmis mesela bilerek elimi tutturmadim kendimi sakindim sanmis:) oysa ben dalgasina yaptim nabza gore serbet yani

Hahaha harikasın 😬🙈😂

+1 oy
önce (2,641 puan) tarafından

Çok verici olmamak lazım bunu öğrendim ben aman sen üzülme dememek lazım en çok ne istediğini bilen olmak galiba biraz umursamamak kesinlikle eşten ayrı bir hayat düzeniniz olmalı şöyle kendinize ait bir zaman olmalı bir hobi olur kitap okumak olur eş demeli ki benim karım bensizde yaşayabiliyor anlatabildim mi odak noktası eş ve çocuk değil kendiniz olacaksınız 

Bu yazını da kulağıma küpe ediyorum teşekkürler 

+1 oy
önce (1,168 puan) tarafından

Vallla önemli olan kadının karakteri değil erkeğin karakteri  erkrkde karakter yoksa dunyanjn en süper kadını da olsan boş  

+1 oy
önce (5,564 puan) tarafından

Adriana lima aldatilmiş hanimla isterseniz dunyanin en guzel en begenilen kadını olun yaninizdaki karaktersizse aldatir yada kucuk dusurur kirmizi oda izleyen vardir belki yargidaki ceylinin oynadigi bolum mesela adam nasil asagiliyordu kadini

+1 oy
önce (3,338 puan) tarafından

Bu  psikoloğı takip ediyorum tavsiye ederim. Çok haklı kadınlığı ön plana çıkarmak bizim elimizde

0 oy
önce (371 puan) tarafından

Nasıl ki biz kadınların değişiyorsa erkeklerin de değişir 

0 oy
önce (4,683 puan) tarafından

Adam olan adam eşini seviyorsa kalbini sever fiziğine oyuna buyuna bakmaz tecrübe ile sabit 150 kilo olduğum zamanlarda oldu 48 kilo olduğum dönemde oldu büyük bir sınavdanda geçtik ve eşimin gram değiştiğini görmedim arada ben söylendim ben seni sen olduğun için seviyorum dedi ve bunu bana hissettirdi 

Kaçan kovalanır sozunede katılmıyorum fazla naz aşık usandırır lafına inanıyorum ben 

Allah mutluluğunu daim etsin canım 

0 oy
önce (193 puan) tarafından

Seven her haliyle sever sevmek isteyen olduğu gibi sever altı yıldır evlyz eşim birgün olsun beni ilgisiyle ihmal etmedi bahsettiğim ilgi hediye vs degl evimize girdiği zamn gözünu üstümden çekmez sürekli ilgilenir evin içinde yeri gelir darmadağın olurum bakımsız olurum yine aynı tartişsak yine aynı özel bsy yapmaya gerek yok sevmek isteyen olduğu gibi sever 

Haklısınnn Allah daim etsin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 203 göst.
0 oy
15 cevap 576 göst.
0 oy
19 cevap 519 göst.
5 Mart 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cinarimbugrm (69 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 400 göst.