+1 oy
303 göst.
önce Diğer kategorisinde (243 puan) tarafından

Herşey o kadar ustuste geliyor ki bana gelen insanların ikramligimı uygun görmemelerinden tabak canagimin yetersizliginden memnuniyetsiz kalmislar .bebeğim hasta olduğu için her işi anneme bırakmıştım o da Allah ne verdiyse koymuş önlerine hatta eşim umreden geleceği için yaprak saralım demişler o konuda sağolsunlar fakat memnun edememişim kimseyi kalbim ona ayrı bı kırık misafir geleceğinden haberi yokmuydu diyen bile olmuş.Keske yardım etmeselerdi . .Üstelik hamileyim.Bir de kim olduğu belli olmayan birinin bana abi dediğim bir yakınımın mahrem fotosunu atıp kişiye kumpas şantaj yapmasi.Tabi ben haberim yok gibi davranıyorum abinin kahrolmamasi için .İntihar bile eder biliyorum .Atan kişiye seni şikayet edeceğim diyebildim sadece .Dudagim stresten sonunda patladı .Bir yerden de umre sonrası misafirler var.Kimseyle konuşasim gelmiyo .Kızım  hasta sütten de kesemedim gogsum acıyo .Yani hiç Gücüm kalmadı hanımlar kafam allak bulak başımı alıp gidesim var uzaklara.Belki sizin için ufak tefek sorunlardır.Fakat aynı gün içinde birsuru şey olunca insan yıpranıyo 

12 Cevaplar

+2 oy
önce (8,430 puan) tarafından

Konudan konuya atlamıssın şantaj olayı ne onu anlayamadım

önce (243 puan) tarafından

Konudan konuya atladım çünkü aynı gün birsuru olay olunca yazarken de stres yaptım .Şantaj olayı tanımadım bir kız bana bir yakınım abim sayılır onun müstehcen fotoğrafini atmış bı şekilde dolandırmak gibi ya da yapay zeka fotoğraf bilemiyorum.

-Reklam-
+2 oy
önce (2,385 puan) tarafından

Ne bekliyolarmış ki sarma sarmaya gelecekler ama sen etinden tatlısından pasta böreğinden ağırlayacaksın bunu mu beklemişler. Hele teyzen. Sarma sarmaya yardım etmek samimi, yakın olan kişilerin işidir dünürünü ne diye getirmiş getirmeseymiş size sormuş mu. Sarma saracak vaktin yok diye yardıma gelmişler ama ziyafet beklemişler ne anladın sen bu işten. Sarma kendin yavaş yavaş sarardın kendinde bir kasik çorba içerdin daha mutlu olurdun. Kaşıkla verip sapıyla gözünü çıkarmışlar. Ayıp etmişler. Bide bu insanın yüzüne söylenmez bu da apayrı bi ayıp. Bidaha hic bir işini yaptırma. Zorda kalsanda yaptırma. Bu sana ders olsun kendin yapabildiğini yap gerisi kalsın.

Öteki mahrem fotoğraf olayını anlamadım ona yorum yapmıyorum.

Gerçekten öyle .Kendimi çok kötü hissettim bn zaten şu yaşıma kadar kimseden bişey istemedim .Vallahi dediğiniz gibi yapsam daha rahat olurdu kafam bu kadar stres yapmazdım . Pişirirken bile tuhaf oluyorum kendim sarsam yapragim yok .Eşime diyemiyorum tabi desem yaprakları alır goturur iade eder siz yiyin diye .Bu kadar mesele haline getirmelerini ben anlamadım kuzenimde haberi yokmuydu demişti vardı ama bn öyle çay içeriz ufak tefek ikramliklar koyarim demiştim kendimce . Yaprağı hesaba karmadim hiç 

Mahrem konusuda şu şekilde  tanımadığim bir kız bana bir yakınım abim sayılır onun müstehcen fotoğrafini atmış bı şekilde dolandırmak gibi ya da yapay zeka fotoğraf bilemiyorum.Bu da beni üzdü gidip söylersem kendisi utanir yüzüme de bakamaz kimsenin yüzüne bakamaz zaten içine kapanık 

+2 oy
önce (103 puan) tarafından

Bazı durumlarda verilmesi gereken tepki bellidir, ne evine ne köyüne sokmaya gerek yok öyle davrananı. 

Bilemedim yani farkında da değilim kızım 2 yaşında kucagimdan inmiyo bı yerden hamileyim hastalanınca böyle huyu suyu değişti .Ne yedik.ne pişirdi annem bilmiyorum.Cok streslendim 

+2 oy
önce (120 puan) tarafından

Yanlış anlama ama bu saydıklarından kafaya takılacak tek şey çocuğunun hasta olması. Gerisi çok boş üzülmeye değmez

önce (887 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum 

+1 oy
önce (754 puan) tarafından

Misafirın önüne evde olanı koydun mu koydun demii gerısı takılck bısey deıl bırak canı isteyen gelsin kıme ne evdekı tabaktan yıcekten içecek ten 

Resmen beni arayıp öyle dedi teyzem yani şok oldum biseyde diyemedim haklısın bir dahaki sefere güzelce agirlarim hepinizi diyebildim sadece.Kendi dünürleri vardı onlara mahcup olmuş .Anneme de demişler birlikte saralım hemen biter diye sardirmaz olaydım burnumdan getirdiler .Ağla ağla bı hal oldum 

önce (356 puan) tarafından

Ben yerinde olsam ağzının payını verir bir daha da evime almam. Belki gücüm ikram ettiklerime yetti maddi manevi. Ne kadar ayıp ya. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer, memnun kalmadıusanız bir daha gelmezsiniz deseydin keşke.

diyebilsem keşke diyecektim ama işte kendi insanın .Yoldan birini alıp getirsem eve o bu kadar sorun etmezdi belki de 

+1 oy
önce (1,730 puan) tarafından

Arkadasim bu terbiyesize kuş sütü de koysan memnun edemezsin o yüzden hiç takma normal insanlar tabağın desenize bakmaz çayını içerim damagina uyan bir şey yoksa yemez kalkar gider. Bazı insanlar böyle aşırı memnuniyetsiz sonra da neden misafir sevmiyorsun oluyor. Bence o kişiyi bir daha evine davette etme. 

Diğer olaya gelince kimseye soylemeyerek onurlu davrandığınız ivin onun adına ben teşekkür ederim simdi evladınıza odaklanın kendinize odaklanın 

Yaranmami bekliyolar belki de ne yapsam yaranamam cabalamam da .Keşke hiç o yapraklari koymasaydi annem önlerine .Keşke çocuğum hasta gelmeyin deseydim .Bana da ders oldu 

İnşallah sadece bana atılmıştır diyorum o fotoğraf kimse onun iyiliğini düşünüpte sessiz kalmaz biliyorum buralar küçük yerler herkes birbirinin kusurunu ariyo 

önce (1,730 puan) tarafından

Beğenmeyen bir daha gelmesin bosver. 

İlk evlendiğimde kaynanamin arkadaslari geldi nasılsın heyecanlıyım biri tatlının serbetipogacaya bulaşmış ben bunu yemem dedi aldım götürdüm tabagi bir daha da evime cagirmadim hakedene hakkettiği kadar

Allah'ım başka dert vermesin gerçekten ne diyeceğimi bilemedim bu insanlar nasıl.boyle olmayı başarıyorlar gerçekten bu hayatı bu kadar sevip sahipleniyolarmi

+1 oy
önce (129 puan) tarafından

Yavrum sen deli misin kaldı ki Bir de umreden döneni görmeye gelmişler ne bekliyorlarmış artık ekonomik şartlar belli belki evinde o an o şekilde ağırlamaya müsaittim yani verdiğin bir çay dahi olsa sonuçta evine kabul görmüş ve oturtmuşsun ne kadar ayıp söyledikleri şeyler sen niye ağlıyorsun ki ağlaman gereken şey böyle insanları evine aldığın için ağırlayamadığın için değil ben yerinde olsam bir daha konuşan herkese cevabımı veririm daha da evime almam gelmek isterlerse de kusura bakmayın siz daha lüks yerlerde takılalım falan derim çok ayıp yaptıkları şey ya hani umre ziyaretine girip dedikodu yapmak ne ne yapacaklarmış tabağını çanağını evlerinde çayır mı kuracaklarmış insanların çenelerini bazen bantlamak istiyorum

Nasıl pişmanım zaten yardımlarınin da hiç bı değeri kalmadı benim gözümde .Bnden ne beklediler acaba annem de ne varsa yapmış  koymuş pastam vardı onu görmemiş koymayı unutmus .Bu kadar memleket meselesi haline geleceğini bilseydim anneme derdim yapragi bn sararim.yardima gerek yok diye 

önce (129 puan) tarafından

Çok ayıp etmişler hiç görüşme bence boş ver

+1 oy
önce (7,312 puan) tarafından

Evime ikramlığım yada eşyam için gelen hiç gelmesin çok daha iyi ayrıca onlar yardıma geldi misafirliğe gelmediki ağırlanmayı sorun etsinler senin zaten evin vs 4 4 lük olsa neden yardım isteyesin akıl var mantık var 

Şantaj olayınıda söylemen lazım kör sağır olarak olmaz 

Ah keşke bn kendim sararim sağolun diyebilseydim.Evimdeki eşyalar koliler tabak çanak herşey elestirilmis ağır geldi bu kadar laf .

Diğer olaya bn maalesef müdahale edemem canım erkek olsam elimden geleni yapardım eşime ne diyim şimdi 

0 oy
önce (20,338 puan) tarafından

Bak sen o insanlarla arana bı mesafe koy en iyisi. Beğenmeyen küçük oğluna almasın da gelmesin de. O resmi gönderilen kişiye de durumu haber ver bence. O kişi erkekse eşin umreden gelince haber versin. Adam gidip şikayetçi olacaktır. Hakkı yani. Bu saklanacak bişey değil bence. 

Allah muhtaç etmesin bn onlarla arama  mesafe koydum yavaştan.Zaten sultan sofrası hazirlasam da memnun olmazlar .

Haber veremem canım yani bnden duymasi onu çok kötü  etkiler ne benim yüzüme ne eşimin yüzüne bakamaz . inşallah sadece bana atılmıştır o fotoğraf erkek olsam mutlaka söylerdim.Bi şekilde şikayette bulunurum ama fotoğraf cikarmi şikayet ettiğimde bn biraz korkup sildim fotoyu eşim görür eder diye 

0 oy
önce (887 puan) tarafından

Aman canım ne takiyosun bu kadar ya insanları çok onemseme kaç yaşındasın sen erken cokersin valla ama hamileymissin ondan hassas olabilirsin o abine niye uzuluyorsun oda önüne gelenle yatmasin yani sen niye bu kadar takiyosun bu durumu 

30 yaşındayım ama 60 hissediyorum byle insanlar yüzünden çabuk yiprandim

Yatma olayı değil sanırım başka bişey 

0 oy
önce (18,166 puan) tarafından

Bunlar insan değillermiş ya vallahi yardima gelip hizmet beklemek çok ters iş 

Bilmiyorum o kadar tuhaf oldumki moralim bozuldu pişman ettiler

0 oy
önce (2,151 puan) tarafından

Tmm abinin fotoğrafi gelmiş 

Abinin ilişkiye girdiği kadında senin numaran nasıl ve neden var?

Tanışıklık var mı?

O abiyi uyarmak zorundasin ayrıca.

Önlemini alsın

Neticede ikisi arasında yaşanmış özel anlar yayılmış.

Eşit: genelde erkekler gizli ya da aleni çekip yapar yayma ya da tehdit şantaj gibj ahlaksızliklar yapar bunu bu kadın neden yaptı merak konusu doğrusu. Ya da yanlışlıkla yaptı attı alkollü idi belkide 

İlişkiye girdiği kadın değil bnce sanki böyle dolandırıcı gibi herşeyi bilgilerini ele geçirmişler

İnşallah sadece bana atmıştir diyorum

önce (2,151 puan) tarafından

O zaman adamın tek olduğu cıplak fotoğrafları attı sana.

Belki kadın değildir atan 

Öğrendim ztn dolandırıcılar arayıp tehdit ediyolarmis sanırım erkek ama kadınlarda korkutucu geliyolar artık kimseye güven yok 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 249 göst.
1 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Havvam66 (1,125 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 447 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Melikmusab (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 343 göst.
28 Aralık 2023 Diğer kategorisinde 63 anne (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 207 göst.