+1 oy
294 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (241 puan) tarafından

Gecen burdan kıyafet ihtiyacım var yazdım yemedigim laf kalmadı dilenci yalancı gibi.Simdi öncelikle ben bir anneyim bunu düşünmediniz ikincisi bebek bakimindan değilde burdan post aç denildi.7aylik hamileyken eşim elektirik akımına kapıldı şuan calisamiyor bebeğim 4 buçuk aylık ve biraz boydan iri.neyae zaten geçim çok zor şuan.Buradan yazmak insanın zoruna gidiyor ama sadece şunu yazmak istiyorum yarın kimin ne olacağı belli olmaz sadece rabbim bilir o yüzden yargılamak yerine empati kurarak sadece Allah yardımcın olsun demek bile biseydir bence.bende 4 5 yıl öncesine kadar böyle olacak denseydi inanmazdım ama düşmez kalkmaz bı allah.subuda yazayım sultan hanım o kendini bilir Allah peygamber ondan bin kere razı olsun önüne çıkarsın:(Allah kimin rıskına kimi vesile kılar bilemeyiz

notu ile kapatıldı: Yasak post

8 Cevaplar

+3 oy
(464 puan) tarafından

Üzülme canım bı kaç kişiden ötürü insanlarda ne yapacaklarını Şaşırdılar Sana deildir öfkeleri Allah yardımcın Olsun 

(241 puan) tarafından

Allah razı olsun 

-Reklam-
+3 oy
(6,113 puan) tarafından

Ben burdan bir kaç kişiye yardım ettim hala kalkıp   yardım istiyorlar bir tanesi  yardımı aldı artık birdaha göremedim o yüzden kimse kimseye güvenmiyor 

(241 puan) tarafından

Niyet önemli rabbim önünüze çıkarır inşallah.

+1 oy
(3,173 puan) tarafından

O kadar çok insanın iyi niyeti suistimal edildi ki burda insanlarda bı bakıma haklılar. Ama doğru diyosun direk saldırmak yerine görmezden de gelebilirlerdi

+1 oy
(1,056 puan) tarafından

Canım aileniz yakınınız yokmu hiç etrafinizda size destek olacak burdan insanlar sana yardımcı olsa bir kere olur alım gücü çok düştü çoğu kişi darda rabbim yardımcımız olsun 

+1 oy
(10,517 puan) tarafından

Öyle bir devjre geldik baba oğluna oğul babasına guvenemiyo o yüzden herşeye biraz ön yargılı olarak yaklaşıyoruz artık ben o postu görmedim otel postalara denk gelirsem de yazmıyorum cevap vermiyorum yardım etmesende inanmasanda en azından aşağılamaya gerek yok. Rabbim feraha çıkarsın inşallah 

+1 oy
(19,615 puan) tarafından

Maalesef ki burası insanların iyi düşüncelerini merhamet duygularını öldüren bir sürü hadisenin yaşandığı bir platform. Yardım istemek yardım amaçlı post açmakta yasak diye biliyorum 

(241 puan) tarafından

Bilmiyodum yasak olduğunu yazıları görünce yazdım bende;(

+1 oy
(4,773 puan) tarafından

Malesef burada kötü deneyim yaşayanlar oldu bir bakıma haklılar. Ama kırıcı olmamak lazım yorum yapmadan geçebilirler. Allah yardımcın olsun 

(241 puan) tarafından

Amin saolun 

0 oy
(6,451 puan) tarafından

Cenabı hak yar ve yardımcın olsun inşallah kardeşim... İnşallah eşiniz tez vakitte ayağa kalkar rabbim sizi kendisinden başka kimseye muhtaç eylemesin, ve kusura bakmayın ama burada kaç kişi yalan post açtı ihtiyacım var dedi yardımları alıp ya ortadan kayboldular yada aldıklarını dolap uygulamasindan sattılar anlayacağın yardım edenler bu durumu görünce kimseye yardım etmeme karari aldı çünkü güven kalmadı bacım 😕

(241 puan) tarafından

Olabiir bende pek bilmiyorum hamileyken yükledim doğum yapınca uygulamayi silmedim baktım güzel bılgilee var.insanlarin neler yaptığı değilde senin niyetin önemli olan bence yada bazen en yakınımuz bile kandirabiliyor bizi niet önemli bence senden çıktımı Allah biliyor yani saolun 

(6,451 puan) tarafından

😕😕😕😕amin ecmain 

İlgili sorular

+4 oy
28 cevap 789 göst.
13 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Olursaolur (1,002 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 806 göst.
0 oy
2 cevap 176 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Muge (143 puan) tarafından soruldu
0 oy