0 oy
66 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (874 puan) tarafından

Kızlar perşembe günü 2yas oğlumu doktora götürdüm bişeyi yok Atesi çıkarsa getir dedi gece ateşlendi ama fazla değil 37.  37.5arasi ne olur ne olmaz diye getirdim kan baktilar Enfeksiyon 127 çıktı 0.5 olması gerekirken dün yatış yaptik dua edin çabuk geçsin oglumun canı çok tatlı e birde burda da durmak istemiyor kreşe gidiyor oradan geldi büyük ihtimalle yaşayan oldu mu benimle aynı durumu heryeri delik deşik oldu ikidebir serumu çekiyor yeni damar yolu açıyolar artık yer kalmadı açacak akşam da çıkarmış damar yolunu kolu oldu kocaman şişti

4 Cevaplar

+1 oy
(29,560 puan) tarafından

Rabbim şifa versin şuan salgın çok maalesef geçer Allah'ın izniyle 

-Reklam-
0 oy
(4,714 puan) tarafından

Bizde oğlum 1 yaşındayken, 1 gece yatmistik ki, damar yolu bulamadıkları için ayağından damar yolu açmışlardı. İlaçlarin sayesinde uyumuştu

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Benim oğlum geçen sene çok oldu crp yüksekliği ama ateşi 40 lara kadar çıkardı bize doktor yarım gün yatış yapıp serum verirdi sonra antibiyotik iğne yazardı öyle geçerdi yapabileceğin bişey yok canım kandaki enfeksiyon diğer enfeksiyonlara benzemez maalesef iğne ya da serum olmadan geçmiyor benim yenidoğan bebeğim olduğu içim doktor yarım gün yatış yapar o sırada önemli olan serumları verirdi sonrada 5 gün antibiyotik iğne yazardı öyle geçerdi 

0 oy
(371 puan) tarafından

Antibiyotik.ignesiyle toparlanmisti ama.dpktor bize yatış vermedi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 78 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Eso han (120 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 268 göst.
0 oy
6 cevap 155 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (913 puan) tarafından soruldu