+1 oy
438 göst.
Diğer kategorisinde (8,976 puan) tarafından

Annem kayıtlar başlamış dedi tm basvur dedi neyse babam kücümsede kardeşimde yaşin kac olmuş dedi 39 yaşinda mı bitcek dedi işe baslarsan annem hayata bakmaz baya hevesim giti üzuldum 

20 Cevaplar

+1 oy
(15,959 puan) tarafından

Sen daha genç değil misin ya. Niye 39 yaşinda bitsinki üniversite. 

(8,976 puan) tarafından

Lise biti canım 2 sene oldu acıktan bitirdim

(15,959 puan) tarafından

29 demek istediler heralde canim. 

(8,976 puan) tarafından

30 biter anca dedi 2 senelik okursam aklıma yatan bi bölüm 

(6,418 puan) tarafından

universtre bitirip de bir ise baslamak icin zaten yetmez kolay kolay okudugun bolume ait is bulunmaz. ama oku bis durmakdan iyidir yani. 39 da biten birini 40 dan sonra kim ise alsin. firmalar genc is gucu ister . yas fazlaysa da deneyim ister. ama okumaktan zatar gelmez snucta kendini gelistirirsin

(8,976 puan) tarafından

Öyle canım ilerde çalışmak isterim 

-Reklam-
0 oy
(4,560 puan) tarafından

Kac yasindasin da 39da mi bitcek diyolar? 4 senede biter alttan dersin kalmazsa. Ben 22 yasinda mezun oldum. Biz mezun olurken 50 yasinda birincilik ile bitiren abla vardi. Istersen 39da bitir ne farkeder. 

(8,976 puan) tarafından

2 senelik bölum istiyodum 

(4,560 puan) tarafından

Bizim 4 senelikti de genele gore yasi olan biri okuyup bitirmis. Sen 2 senelik diyosun biter hemen.

(8,976 puan) tarafından

işallah olur  canım

0 oy
(1,027 puan) tarafından

Nesi geç ya? 35 yaş üstü kadınlar için bile kontenjan açıyorlar bayağı da avantajlı oluyor, kaldı ki sen 24 yaşındasin . Ben de 23 yaşındayım 2019 dan beri okuyorum 😂😂 

(8,976 puan) tarafından

2018 okuyom bende 1 sene ara verdim bebegim kücuk diye acıktan lise bitmişti şimdi yeniden başlamak istiyom

0 oy
(184 puan) tarafından

yâ hû illâ bir şey olmak için mi okunur kendini geliştirmek için oku

(8,976 puan) tarafından

Öyle canım ilerde çalısmak istiyom ben 

0 oy
(838 puan) tarafından

Ay daha 24 yaşındaymıssın canım oku ne bakıyorsun sen millete açıktan okursan daha rahat olur çocuğun varsa ben 33 yaşında ikinci üniversitemden mezun oldum. İkinci çocuğum oldu kırkım çıkmadan formasyon eğitimine başladım üniversitede öğretmen olabilmek için hiç bir zaman hiçbir şey için geç değil. Senin bitiremeyecegini düşünmüş onlar 

0 oy
(429 puan) tarafından

Okumanın yaşı yoktur ki. Sadece bir meslek sahibi olmak için değil kendini geliştirmek donanımlı biri olmak için her zaman okumalı insan. Boş durmamalı bence.

(8,976 puan) tarafından

Evet canım haklısın ama şöyle derslerde çok geride kaldım acık liseyi zorla okudum bitirdim ama onu yapa bilirmiyim bilmiyom hevesimide kacırdilar biraz az istek var dı 

0 oy
(14,017 puan) tarafından

Niye öyle diyorsun canım. Ben üni okurken 2 çocuğu olan hatta o zaman ilk okula gidiyorlardı büyüklerdi.  Bi abi vardı sınıfımızda hatta bölüm 1. Si olarak bitirdi okulu. 2 tane vardı öyle abi 

(8,976 puan) tarafından

Canim babam istemiyo kardeşimde boşver dedi git bi iş kur dedi iş kurmak kolay değil paran yoksa 

0 oy
(147 puan) tarafından

Okumanın yaşı mı olurmuş. 36 yaşındayım bu yıl açıktan liseyi bitirdim şimdi üniversite sınavına hazırlık yapıyorum hemde dört çocukla, başta bende tereddüt ettim bu saatten sonra okuyup ta ne olacam diye sonra kendimi geliştirmek için bile değer diye düşündüm hiç kimsenin söylediğine bakma ve kafaya takma. 

(8,976 puan) tarafından

Benimde biti lise canim  kızim doğdu ara verdim ama ünüverteyide okumak istiyom 

0 oy
(14,062 puan) tarafından

34 yaşındayım iç mimarlık okuyorum, yarışmacı arkadaşlara teşekkürler😘

(8,976 puan) tarafından

Ne güzel canım bende okumak sitiyom ünüverteyi bitirmek istiyom 

(14,062 puan) tarafından

inşallah okursun, okumak güzle 

0 oy
(922 puan) tarafından

Üniversitedeyken 69 yaşındaki adamla aynı siniftaydim

(8,976 puan) tarafından

Hmm canım babam çocuklara annem bakacak diye istemiyo eyer bir şey olursam çalışmaya başlarsam diye 

0 oy
(157 puan) tarafından

Koz ben 28 hala lise okyorum

(8,976 puan) tarafından

Lise biti canım sukür de okumak istiyom babam birazda çocuklara annem bakacak diye istemiyo 2 senelik bölüm okumak sitiyom çocuklar kücük 

0 oy
(796 puan) tarafından

Ya ne var bunda 28 yaşındayım tıp fakültesi istiyorum ve hazırlanıyorum o olmazsa başkadır bölüm yani ne var bunda 

(796 puan) tarafından

Okumanın yaşı olmaz 

(8,976 puan) tarafından

Aynen canım kücuk çocuklar babam baktırmak istemiyo anneme ondan dolayı

(796 puan) tarafından

Kayanan nerde peki ? 

(8,976 puan) tarafından

Kaynanam var ama yok canım o bakamaz çocuk sağlık sorunları var güvenemem yani 

0 oy
(137 puan) tarafından

Daha 24 yasindaymissin canım neden yaşını dert ediyorsun ki yapan 50 de de yapar sen kimseyi takma onlara inat başar bence 

(8,976 puan) tarafından

Kardeşim yaşin ilerledi git git girişimci ol daha iyi dedi babamda kümsedi annem destek verdi inat et bunlara inat oku dedi

0 oy
(105 puan) tarafından

Bende geçen aylarda post açmıştım bununla ilgili cnm bende 34 olcam yakında ve acaba sınava girsem mi diyorum. Kaydimi yaptım fakat ödeme yapmadım henüz. Ama denicem şansımı kız kardeşimle konuştum oda hemşire ve asla pes etmemem gerektiğini ve üniversitedeyken 40-45 yaşındaki çocuklu kadınların geldiğini söyledi. Bu bana daha çok umut oldu açıkçası o yüzden sizde pes etmeyin kendinize güvenin ve yapabiliriz bunu çünkü hiçbir şey için geç değil

(8,976 puan) tarafından

İsallah canım deslere nasıl  çalışacam okumak istiyom 2 senelik de olsa ama çok geride kaldım her konuda 

(105 puan) tarafından

Bende geride kaldım sonuçta yıllar geçmiş ama ben bugün basladim bile öyle üstten üstten YouTubedan dinlemeye başladım. Konular bitince hemen soru çözümüne baslicam bol bol soru çözmek lazım 

0 oy
(284 puan) tarafından

29 yaşındayım ben başladım te.meljm sifir . 2 yasinda bi kızım var zor oluyor ama gene pes etmeden calisiyom. 

(8,976 puan) tarafından

Ben nasıl calışırım canım derslerden cok geri kaldım nerden calışsam etkili olur 

(284 puan) tarafından

Ben 10 yıl önce mezun olmusim yani baya baya konulari unutmuşum.once dersleri bi kağıda yaz istersen bak hangisinden başlamak istiyorsan youbeden Tek tek bak hangi hocalar sana uygun güzel anlatıyor sonra onların kitaplarını alıp öyle devam edersin her gun paragraf çözmekle başlıyorum. Ama kızımdan dolayı zor oluyor .onunda baya canı sıkıyor izin vermiyor

Bide instagramin varsa ordan turkce falan hocalarini takip et gunluk sorular atıyor merakla çözüyorum.ve konulari unutmamak için tekrar baya önemli.benim böyle. 

(8,976 puan) tarafından

Tm canım cok sagol işallah olurum bisey

0 oy
(1,087 puan) tarafından

Çalıştığım yere bu sene 2 tane büro personeli atandı,ikisi de 38 yaşında. Hiç bir şey için geç değil yani hevesiniz kırılmasın hiç

(8,976 puan) tarafından

Keşke bende olsam ama umudum birden kırıldı öyle dediler ya çocuklar var acıktan mı okusam 

0 oy
(3,974 puan) tarafından

Benim sınıfımda 45 ti sanırım tam bilmiyorum bi abla vardı ve bölüm birincisi oldu 

(8,976 puan) tarafından

Acıktan okusam olur mu ki canım 

0 oy
(1,065 puan) tarafından

Şöyle düşün, okusan da 39 yaşında olacaksın okumasan da.. 39 yaşına geldiğinde okumuş olmak mı istersin yoksa keşke okusaydım demek mi?

(8,976 puan) tarafından

Kayidımı yaptıracam bende istiyom 

(1,065 puan) tarafından

Hayırlı olsun ☺️

0 oy
(977 puan) tarafından

Bence çok sacmma söylemişler oku ne var okumanın yaşı yok çalışma olanağını şimdi düşünme o zamana kadar hayatta standartlar değişebilir illaki ileriyi goremeyebiliri en iyisi okumak okursan en kotu diplomalı ıssız olursun okumazsan okumamış olursun

(8,976 puan) tarafından

Okucem karar verdim hic olmadi elimde bi mesleğim olur 

0 oy
(7,987 puan) tarafından

24 yaşındasın ve lise mezunusun nesi geç anlamadım 39 ne alaka onu hiç anlamadım. Üniversite 15 yıl mı sürüyor. 29 mu demek istedin öyle olsa bile yine güzel bir yaş. Okulunu oku bitir elinde diploman olsun çalışamasan bile mezun ol çocuğun bilsin ki annem üniversite mezunu. 

(8,976 puan) tarafından

Liseyi bitirdim kızım olunca biraz ara verdim normalde direk ünüversite okumak isterdim ben ama kız kucük dediler şimdide kardeşim kaliyer sayibi ol bosver okuma yaşın geçti dedi annem destekledi babamda kücümsedi çocuklar ne okuması der gibi otur çocuklara bak dedi bize güvenme biz bakmayız çocuk dedi çalısmamı bile istemiyolar hic anlamadım ama kararlıyım okucem ve bir iste çalışcem şimdi eşim bakıyo esım ölse yanlız  kalsam maş yetmez eşimin masını bağlarsa devlet ilersini çok düşünüyom ben

(7,987 puan) tarafından

Sen ailen ile yaşıyorsun anladığım kadarıyla eski eşin size bakıyor doğru mu 

(7,987 puan) tarafından

Şimdi eski postlarina baktım da evlisin. Şimdi eşim bize bakıyor diyince ayrisiniz sandım. Öncelikle bu düşünceden kurtul eşin size bakmıyor siz evlisiniz ve eşinin eve para getiriyor sizde onu aş yapıp evinizle çocuğunuzla ilgileniyorsunuz ve sizin okumanız ailenizi ilgilendirmez. Eşinle konuş böyle bir niyetim var de kayıt parasını verecek olan yine eşin. Ailene söylenene bile gerek yok. Açıktan okursan sadece sınav günleri çocuğunu birilerine emanet edeceksin o kadar. 

(8,976 puan) tarafından

Yok canım eşimle ayrı değilim evliyim ama çocuklsr kucuk ya hic bir sey yapma diyolar

(8,976 puan) tarafından

Okuyacam dedim sanki kücümsedi

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 398 göst.
9 Mart 2022 Diğer kategorisinde Ysmnynr (381 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 201 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Mersinli3313 (532 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 126 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu