+1 oy
289 göst.
Diğer kategorisinde (4,042 puan) tarafından

Arkadaşlar üç arkadaşız ikisi birbirlerinin arkadaşlığından konuştular ben bir tanesine daha samimiyim samimi olduğum kişi diyor ki o benim arkamdan konuşmuş da niye beni savunmamışsın yani onun arkasından konuşması sıkıntı olmuyor ama benim savunmam sıkıntı oluyor

8 Cevaplar

+1 oy
(874 puan) tarafından

Hiç bisey anlaşılmıyor ki kiz

(4,042 puan) tarafından

İkisi de birbirinin arkasından konuştu Ama ben niye yakın olduğum arkadaşımın savunmadığım için suçlu oldum

-Reklam-
+1 oy
(4,042 puan) tarafından

Şimdi bak canım 

+1 oy
(2,875 puan) tarafından

Samimi arkadaşım gelip bana şu senin arkandan böyle dedi dese benimde ilk tepkim senin yanında nasi soyleyebiliyo demek ki sende öyle dusunuyosun demek olur . Kimse benim yanımda samimi arkadaşlarımı kotuleyemez dedikodusunu yapamaz veririm ağzının payını 

(5,780 puan) tarafından

Sadece samimi oldukların hakkında mı konuşamazlar 😂

(2,875 puan) tarafından

Samimi olmadıklarım beni ilgilendirmez 🤣 zaten çingene karısı gibi herkesle samimiyimdir 

(5,780 puan) tarafından

🤣🤣🤣Deli seni 

(4,042 puan) tarafından

Canım ama ben dedim yani o tanıyor ondan söylüyor arkadaşım arkasından konuşan kadınla gülüp egleniyorsa ben niye kadını savunayim ki 

(4,042 puan) tarafından

Arkasından söylenen kelimeye bir şey demiyor onla sorun yok ben savunmadım diye mi sorun 

+1 oy
(13,457 puan) tarafından

Meali? Ben niye anlamadım ya

(5,780 puan) tarafından

Nasıl oldun bebiş nasıl 

(13,457 puan) tarafından

İyiyiz hafsa balım hala hafif  ağrı var ama normaldir. Bebiş iyi gece uykusu asla yok 🤣 unutmuşum ya beş senede

(5,780 puan) tarafından

Haho sen daha dur bunun lo lo su var 😂😂 Allah iyilik versin inşallah ☺️ gazı vardır ya kırkı çıkana kadar normal böyle olması 

(59 puan) tarafından

Konuştu prof Dr hafsa 😁

(5,780 puan) tarafından

Tabi ☺️😂

0 oy
(20,439 puan) tarafından

Arkadaşın haklı kirilmakta. Yakın arkadaşını insan savunmalı. Ya da gıybet etmeyelim diyerek sözünü kesmeli diğerinin 

(4,042 puan) tarafından

Canım ben ona dedim o zaten tanıyor yani o arkasından konuşan kadına benim suçum yok deyip beni öne attı 

0 oy
(5,780 puan) tarafından

Arkadaşın haklı. O diğer arkadaş, samimi olduğun arkadaşın arkasında konuştuğu zaman sen ne dedin? Her ikiside birbirinin arkasında konuştuğu zaman, konuşturmaman lazım. Belli ki sende karşılık vermişsin yada konuşmuşsun ki diğeri cesaret bulup sana konuşmuş 

(4,042 puan) tarafından

Yani şimdi burda benlik olan şey ne arkasından konuşan kadına takılmıyor ben birşey dememisim diye mi takiliyor yani ben tanıyor dedim neyi savunayim suçlu nasıl ben oldum anlamadım ki 

(5,780 puan) tarafından

Boş ver konu o kadar büyütülecek bir şey değilmiş arkadaşın abartmış düşme peşine nasıl istiyorsa öyle yapsın 

(4,042 puan) tarafından

Komple arkadaşım da kadinida engelledik birde diyor ki ben uzatıyor musum büyütüyor musum ikisinde suçu yikmus ben sucluymusum gibi böyle arkadaş olmaz olsun 

(5,780 puan) tarafından

Ayyy böyle yorucu insanlardan nefret ediyorum dediğin gibi olmaz olsun böyle arkadaş 

(4,042 puan) tarafından

Yani ne büyüttüler anlamadım ki bide samimi olduğumdan öyle laflar duyunca irtibatı kestim 

0 oy
(5,233 puan) tarafından

Doğru söylüyor. Gercek arkadışnsa senden bekler susup dınledın mi sen de

(4,042 puan) tarafından

İyide canım kadın dediki ben konun üstüne gitmiyor mu sinir oluyorum dedi bende o onu tamiyor dedim ne diyecektim bunu söyleyen kadınla o samimi onun arkasından konuşmasında sorun yok ben bir şey demedim diye mi sorun var 

(5,233 puan) tarafından

Onla da heesabı ayrıdır canım. Sana darıldı da ona iui yapmıssın mı dedi. 

(4,042 puan) tarafından

Evet onla oturdum toprağımla kahve keyfi diye paylaştı hatta kadını arayıp yalvardı gel kahve içelim diye arkasından konusulan arkadaşım 

0 oy
(1,044 puan) tarafından

Haklı tabi ki, hadi o konuştu, peki sen nasıl izin verdin derim ben. Sana, beni çekiştirme cesaretini nereden buldu?

(4,042 puan) tarafından

Kız kadın 3 adım ileride duruyor hakkında konuşulan kadın. Digeride benim yanımda bu böyle konuların üstüne gitmiyor mu ben sinir oluyorum diyor bende dedim ki tanıyor indan gitti konu bu sanki ben arkasından konuşmuştum gibi suçlu ben oldum arkasından konuşan kadın bunu anlatıyor ikisi bende önce samimi  yani ben ne diyecem de savunacak bide sonrasında kadına yalvardı gel benle kahve iç diye toprağımla kahve keyfi yazdı paylaştı bid üstüne benim için işte hareketleri hoşuma gitmiyor dedi benim yanımda dedi 

(4,042 puan) tarafından

Engelli bastım ikisinede 

(1,044 puan) tarafından

Hee yavrum olayı anlatmamışsın ama yukarıda. Öyle sorunca durdurman gerekirdi ama kadın da bişey dememiş ki. Bence o kadının amacı sizin aranızı açmakmış zaten, konuşulan kadın da galeyana gelmiş. En iyisini yapmışsın engellemekle

(4,042 puan) tarafından

Yani canım konu bu uzadıkça uzadı 

(1,044 puan) tarafından

Kurtulmuşsun canım boşver 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 99 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 910 göst.
21 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sweetlady (853 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 998 göst.
26 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 1,089 göst.
25 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,193 puan) tarafından soruldu

412,797 soru

12,428,111 cevap

45,564 kullanıcı

Kategoriler

...