+1 oy
75 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (5 puan) tarafından

Kizlar diyet yapsam da yapmasam da arada bu şekilde kan oluyor makatta catlak da gördüm acaba bi yerden degilmi icer de de mi var doktor 10 gün boyunca her seyi yenemi söyledi  bazen oluyo bazen olmuyor kan özellikle üst üste iki kere kaka yapınca oluyo alerji den de şüpheleniyoruz ama.ne yapcamizi bilemiyoruz artik

image

3 Cevaplar

+1 oy
(2,211 puan) tarafından

Zorladığı için ikinarak yaptığı için sanirim popo çatlağı olmuş kuzunuz hep böylemi kakası? Benimde oğlumun çatladı 3.5 yaşında hâlen catlak sicak suya oturtunca fayda ediyor kantaron yağı birde Fito ve anestol karışımı sürmüştüm ben hep bebekken 

(5 puan) tarafından

Her seferinde olmuyor ama  bazen oluyo bazen olmuyor çoğu zaman az oluyo 

(5 puan) tarafından

Sizde de alwrjiden suphelendimi acaba doktor 

(2,211 puan) tarafından

Kaka tahlili yapıldı ama onlar net sonuç değil aslında alerji çıkmadi ...alerji olmasi için bir sürü sebep olmasi lazım vücudunda kızarıklık olursa mesela çocuk huzursuz olursa bunlara bakılıyor... oğlum ara ara kanlı mukuslu sesli yapardı devam ederse söylediğim gibi vücutta kızarıklık huzursuzluk olursa vs alerjiden oluyor birde poposunda deliginde sertlik varmı ? Mesela oğlumun yavrumun taş gibidir kabız olunca daha çatlağı net çıkıyor zorlayınca ama kanama olmuyor 1.kere oldu kanama.

(5 puan) tarafından

Vucutta terleyince alında oluyo kızarıklık sivilce tarzında onun dışında  çoğu kakada çok az da olsa kan görüyorum 1 inde gördüysem ötekinde yok mesela 

(2,211 puan) tarafından

Genede takip edin kakayi siz resimleyin olmadı devam ederse mutlaka çocuk uzman doktor baksın 

-Reklam-
0 oy
(5,894 puan) tarafından

Hangi besinlerin diyetini yapiyosunuz ? 

Diyeti yanlis uyguladiginiz icin oluyodur. Dogru diyet yapinca olmaz. 

0 oy
(3,535 puan) tarafından

Arkadaşım insan resimli yazar ya

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 49 göst.
0 oy
7 cevap 166 göst.
0 oy
2 cevap 216 göst.
25 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysel Güzel (1,150 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,183 soru

23,676,110 cevap

309,900 kullanıcı

...