+1 oy
146 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (39 puan) tarafından

Arkadaşımın yenidogan erkek bebeğine ve 14 aylık kızına 1er hediye almak istiyorum, giysi dışında orijinal fikirlere açığım,  hem başkalarına da fikir olur, teşekkürler şimdiden 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (25 puan) tarafından

Fisher price masal anlatan tırtıl var çok güzel biz kullanıyoruz kızım çok seviyor 

-Reklam-
+1 oy
önce (125 puan) tarafından

Oyun halısı alabilirsin mesela

+1 oy
önce (1,747 puan) tarafından

Bir arkadaşıma küvet seti almıştım bir başka arkadaşıma mama sandalyesi almıştım ama 14 aylık başka bir bebeği varsa zaten bunlar vardır, yoksa bir oyun halısı alabilirsin, 14 aylık olan için ileriki aylarda kullanması için 2 yaş dikkat geliştirme etkinlik seti alabilirsin, çok parçalı lego seti, bebek nevresim takımı da olabilir veya silikon mama seti alabilirsin, çelik bir suluk da olur . Fuzuli şeyler yerine ihtiyaçlarını görmesi bakımından bunlar seçenek olabilir :)

0 oy
önce (127 puan) tarafından

Tırtıl Masal kitabı var Fisher price markasının, lego olabilir. Kızım bunları çok seviyor

0 oy
önce (129 puan) tarafından

Biri bize suluk almıştı sağolsun kullandım baya da kalite güzel almıştı sevinmiştim sulugun yanında dişlik vs de getirmişti. Sonrasında işime çok yaramıştı mecburen bende alacaktım ztn ama olsun. Eğitici çocuk oyuncakları da olabilir yani o ay için gerekli neyse onu araştırir alırdım 

0 oy
önce (364 puan) tarafından

Ben doğum yapınca kuzenlerim e bebek hediye kartı vermişlerdi 2 bebeğime de . Valla aşırı işime yaradı, parça parça ihtiyaçlarını aldım. Bazen kullanmayacağım birşey geliyor, değişimle vs uğraşıyorum. O yüzden bende çevreme hep hediye kartı hediye ediyorum :)

0 oy
önce (1,609 puan) tarafından

Trendyoldan teddykids veya tosbisten isimli canta olabilir

0 oy
önce (2,114 puan) tarafından

Oyun halısı ilk arabam tarzı alabilirsin 

Ben bir arkadaşıma yenidoğan sepeti almıştım çok mutlu olmuştu

0 oy
önce (3,569 puan) tarafından

Oyuncak olur kitap olur eğitici oyuncaklar herkes beğenir 

0 oy
önce (15 puan) tarafından

Nevresim takımı olabilir oyuncak olabilir ileride kullanması icin tek kişilik battaniye olabilir yada isim yazılı bileklikler falan oluyor onlar olabilir bornoz falan olur banyo bakim seti olur çerçeve falan da olur oyuncak saklama kutusu olir mesela çamaşır içinde kullanılıyor yani aklıma gelen bunlar

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 34 göst.
0 oy
4 cevap 74 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Defneee (678 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (992 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 80 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (992 puan) tarafından soruldu