+3 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde (296 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 2 aylık geceleri hiç uyumuyor 12 de basliyir sabah 6 da uyuyor ya kafayı yicem uyku düzeni ne zman vermeye başladınız yada nasıl uyku düzeni vermeliyim yani 3 yasind ada kızım var gundüzleride uyuyamiyorm o olduğu için onu da saat 11 de zorla uyutuyorum

5 Cevaplar

+1 oy
(2,166 puan) tarafından

3 aydan selam olsun hala aynı durumdayiz bizimki sabah 9 uyuyo yine seninki vicdanligmis 

-Reklam-
+1 oy
(14,499 puan) tarafından

Uyku düzeni 30 aylikta gündüz uykusunu bırakınca düzeldi. 2 aylık bebeğin uyku rutini geliştirmesini bekleme 4. Aydan sonra uyku problemi bi nebze olsa azalıyor 

0 oy
tarafından

2 aylık bebeğin daha gece gündüz kavramı yoktur biraz daha sabretmen lazım 

(296 puan) tarafından

Benim ilk doğumum kızim 2 yaşına kadar 12 de başlardı sabah 8 de uyurdu  şuan 3 yaşında buda öyle oalcak diye korkuyorum

0 oy
(8,500 puan) tarafından

Uykuyu sevmeyen başından belli oluyor. Benim kızımda aynıydı şimdi 32aylik gece 1 buçukta beri uyutmaya çalışıyorum saat 3 çeyrek oldu. Sabahta 6-6 buçuk arası uyanıyor zaten. 

(296 puan) tarafından

Ayy napacaz bu çocuklarla yaa sagliği yerinde olsunlar da gerisi önemli değil ama gerçekten gece uykusu çok zor benim için 

(8,500 puan) tarafından

Peki bizim akıl sağlığımız 😂😂😂

(296 puan) tarafından

Yarım saatlik uykuylayim basım catlicak gözlerim yanıyor çıkacak giylbi 3 yaşında kızım var uyumaya fırsatim da yok 

(8,500 puan) tarafından

Ben çok sinirli oluyorum maalesef uykusuzluk üstüne ev işi yemek ve tek benim çocuğum iki çocuk olsa kafayı yerdim herhalde. Tabi sinirlenince de kızıyorum bağırıyorum sonra pişman oluyorum.  

(296 puan) tarafından

Valla bende aynı oluyorum yaa 

0 oy
(2,507 puan) tarafından

Benim büyük 2 yaştı küçüğü doğduğunda. Küçüğü ağlardı büyüğü de garibim en son gece 3 e kadar otururdu. Şimdi küçük oğlan 3.5 aylık canım 2 3 haftadır ikisi de gece 12 de uyuyor sabah 11 12 gibi kalkıyor. Ama ilk iki ay günde 2 saatlik uykuyla geziyordum 

(296 puan) tarafından

Hadi inşallah darısı benim de başıma ya valla yarım saatlik uykuylayim gözlerim çıkacak gibi 

İlgili sorular

+2 oy
2 cevap 51 göst.
0 oy
6 cevap 517 göst.
22 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Merveadiyaman (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 312 göst.
16 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 101 göst.

Kategoriler

1,451,432 soru

23,830,028 cevap

318,807 kullanıcı

...