Fedakar analar,çilekeş bacılar..
Neydirsiiiz 🤩❤️❤️❤️
Napionz,yok mu dedikodunuz falan 🤓🤓🤓
Bı kahve ??
Aynen kanka kahve loş ışık ambians miss
İşte bana boyle vicdanlı insanlar lazım aslan parçası seni ❤️
Vaaaovvvv Didim ..
Ellerine sağlık beybisi..
Misafr falan mı gelecek 🤩
Kardeşimin kayınvalidesi kayınpederi falan gelecek çaya 🤣 yeni dünür olunca pek heyecanlılar
Başına oturmusken de buzluğa atalım diye bı yaprak cikariyo bı iç hazırlıyo çaktırmadan
:D ahahha ne kadar da tanıdık geldi annenin bu hareketi :Dben de öyle yapıyorum :D
Ellerinden öperim anneciğinin bu arada 💫
Bir kahve yapıp şu çikolatayı yemeyi düşünüyorum ama bu keyfin geri dönüşü bana löp löp yağ olarak geri dönecek diye çekiniyorum 🫠
Giiiieeeez hemen ye onu gelen yağ ondan gelsin ne kada iştah açıcı baksana 🤤🤤🤤🤩🤩🤩🙃
Bir kaç gündür bayağı yedim, bir de o kadar güzel desen yapmışlar, insan yemeye kıyamıyor 😅
Evettt deseni çok güzel ,nerden aldin 🙃
Sağolsun tanıdık biri, bir çikolata mağazında çalışıyor. O getiriyor böyle arada bu güzel çikolataları 😌
Bilgisayar kastı inmiyor bir türlü belge yaa, afiyet olsun sana da
Saol canom sana da afiyet olsun ne icion bakım 🤓🤩
İş için falan mı belge yavrum
Yok ya sınava çalışıyorum içinde test olan bir belge var da o açılmadı bir türlü de hallettim şükür ♥️
Bu arada yeşil çay içiyordum
İnşallah neyi kazanmak istiyorsan güzelce hayırlı şekilde nasip olsun insalllaaahhh 🤩🤩
Yeşilçay ben de bı ara ne güzel içiyordum ya belki 1 sene oldu icmeyeli..
Teşekkür ederim duan için🌹
Afiyetler olsun 🤩
Ben şimdi içersem uyuyamam akşam kahvesi içmedim baktım geç olmuş
Salonu toplayıp çamaşır atacağım bklm 13 ay sonra âdet oldum pert veziyetteyım
Beni de etti cin gibi valla içme bacım geç olmuş evet 😁😁😁
13 ay miii neden o kadar uzun surdu olman yavrum ya..
Kizda kırk çikinca olmuştum hemen, bu sefer olmadı dr 18 aya kadar normal olduğu emzirdiğim için adet sökücü yazamıceni söyledi en son Defne 9 aylikken olmuşum kız 3 e girecek:)
Bende pko var,8 ay olmamıştım ama varya deliriyodum stresten sinirden.
Sende de oldu mu kuzum öyle seyler
Yok ben de ödem falan da yok stres de yok ama işte birden olduğum için herhalde şimdi çok ağrı var belimde kasıklarımda çok
Afiyet olsun canım ☺️ bende ablamla kahve keyfi yapıyorum yarın akşam yine yalnızım ama simdi düşünmeden anın tadini çıkarmaya çalışıyorum. Ablamla sohbet muhabbet iyi gidiyor ☺️
Pek afilliymis valla 😎😎
Ablan yakın mi ne güzel ❤️
Yok canım yani ben gurbette sayılırım ailemle aramda iki buçuk saat falan yol var ama ablam araba aldı artık daha sık gelir inşallah. Kendisi bekar annem babamla geldiler zaten yarın akşam dönecekler. Torun için geldiler dayanamiyorlar ☺️
Ohhhh ablada arabalar,sende afilli sunum yapacak aletler 😁😁 keyifler tıkırında yavrum Allah daha iyi etsin insalllaaah
Gelir giderler artık araç varsa mesafe dinler mi torun aşkı 😍
Hahhahhaha şükur diyelim canım ama biz ablamın mertebesine henüz ulasamadik zamanla inşallah bizlerde öyle oluruz ☺️😅
Amin gülüm amin inşallah ❤️❤️❤️
Afiyet olsun. Kitap okudum biraz kapattım oturdum kaldım öyle siteye gireyim dedim şimdi tekrar çıkıp uyumaya gidiyorum:) hayırlı geceler ❤️
Bayılırım kitaba çok da severim çok da iyi gelir bana..
Konusu ne kitabın ne anlatiyo :)
Yatağa girince açılır uyku smdi :D
Saadettin Ökten ile Kemal Sayar'ın benzersiz radyo sohbetlerinden oluşan "Gönül Sadası'ndan Akisler"serisi. Bugün başladım ama akıyor kitap şimdilik güzel gidiyor. Saadettin Ökten ait satırları okurken beynim de adamın sesi canlanıyor sesiyle okudum resmen ne kadar işlediyse artık:)
Oh ne güzel anlattin,kitabı aserdm he.. ❤️
Anlatımı çok naif bir kitap. Öneririm:)
412,379 soru
12,414,365 cevap
44,963 kullanıcı