0 oy
127 göst.
önce Diğer kategorisinde (275 puan) tarafından

Kızlar güzel bir bayanm güzel olduğumu da söylerler neyse ben güzel giyinince ve güneş gözlüğü takınca utanıyorum dışarı çıkınca toplum içine girince özellikle giyim fazla değil ama güneş gözlüğü aldım takamiyorum ne yapabilirim öneriniz var mı 🥺🥺🥺 komik bulabilirsiniz ama ben bana bakarlar rezil olurum diye düşünüyorum takmıyorum güneşte falan 

4 Cevaplar

0 oy
önce (914 puan) tarafından

Bacım bir sağlık problemin yoksa zaten Şubat ayında takmayiver :( yazın da herkes takıyor sen de takarsin

önce (275 puan) tarafından

Cnm yazdan bahsediyorum bende 

önce (914 puan) tarafından

Herkes takıyor yavrum sen niye takmayacaksin ki? 

İşte diyorum ya utanıyorum aldım boşuna duruyor öyle 

önce (766 puan) tarafından

Utandigini bildiğin halde neden aldın takmayacağın seyi

-Reklam-
0 oy
önce (20,258 puan) tarafından

O bazen bana da oluyo. Ama ben herkes takiyo. Bu çok normal bişey diyerek normallestiriyorum. Birkaç kere takınca da alışırsın. Benim güneş gozlugum de kırıldı. Yenisini almam lazım. Hala almadım. Albümü kiristirarak dolasiyorum güneşte 

AA öyle mi ben anormal olan ben miyim dedim 

önce (20,258 puan) tarafından

Normal bı his bu. Utanmak. Zamanla alışırsın. Normallesır

0 oy
önce (272 puan) tarafından

Eskiden bende oyledim artik takıyorum.gozlerim güneşte hemen yaşarıyor koca baskı yapa yapa alıştırdı beni. 

0 oy
önce (4,900 puan) tarafından

Yaz kış güneş gözlüğü takarım alışkanlık bende arabada torpidosunda çantamda mutlaka güneş gözlüğü olur güneş gözlüğü takmak kadar doğal birşey yok utanacak çekinecek bir durum hiç yok neden rezil olasın ki bunu aklından çıkar göz sağlığın için güneş gözlüğünü tak :)

Ay sağol cnm soğuk havada da mı takiyosun sen şey aklıma geldi bizim bir amca var karanlıkta bile takıyor 😂😂😂😂

önce (4,900 puan) tarafından

Evet güneş gözlüğü illa güneşli havada takılmaz gün ışığında da takılır kışın hele ki karlı hava da mutlaka takarım kar gözümü alır veya yorgun gözlerim şiştir takarım oğlum 3 yaşında ona bile güneş gözlüğü takıyorum ben 

Tşk ederim siz nerden alıyorsunuz 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 393 göst.
5 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Elifnazzz (15 puan) tarafından soruldu
+2 oy
3 cevap 81 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
3 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
0 oy