Kızım 20 aylık abisinin küçüklük kot pantalonları duruyo eşim onları giydir bi dene diyo bende kıza olur mu diyorum bir denesem mi giydiren var mı
Ben giydiriyorum ama modelinede bağlı. Denesem mi ne demek kız 😁 deneyince ne oluyo
Yani ben erkek pantolonuyum diye bağırmıyor ise neden olmasın
Yok belli olmuyo koyu mavi köyü renkler genelde
olur niye olmasın
niye giymesin canim 20 aylik kiyafetlerin ciniyeti yokki ayni kirel erkeginki bol kizlara daha taytimsi oluo genelde kotlar cokta muhim degil giyer yano
Yarın köye gideceğiz giydireyim bi
Kendin pul .boncuk kemer le farklı fikirler yapıştırıp uretebilirsin.
Bu arkadaşa katılıyorum ütüyle felan yapışan süsler var onlardan yapistira bilirsin
Kızımın mavi, yeşil, gri keten pantolonlarını oğluma giydiriyorum. Aynı şekilde tersi de olur. En fazla üzerine daha cicili bir üst giydirirsiniz, eğer erkeksi durmasından endişe ediyorsanız.
Aklıma gecen sene 8 yaşındaki oğluma aldığım kot pantolon geldi cocuk bir yıl giydi sonra farkettik kız pantolonuymuş 🤣
Kız erkek belli olmuyor artık giydir gitsin
Gerçkten haklısın
Daha geçen gün giydirdim, oğlumun pantolonu küçülmüştü bende kızıma giydirdim zaten erkek pantolonların çoğu kadın pantolunana benziyor
Yarın giydircem ben de
oğlum üç yaşını bitirdi ve pantolonu sağlıklı bulmuyorum haraketi çok kısıtlıyor hiç giydirmedim şu ana kadar
Aynı ben bende çocuklarıma dört yaşından sonra Pantolon giydiriyorum,oda gezmeye felan gidersem yada özel günlerde düğünlerde felan, normalde hep rahat edecekleri şeyler giydiriyorum
Modele göre değişir buraya da atarsan modellerini fikir verebiliriz 😊
412,409 soru
12,415,581 cevap
45,009 kullanıcı