0 oy
223 göst.
önce Diğer kategorisinde (27 puan) tarafından

Eşim yemeğimi çok kıskanır böyle ben tabagima yemek koysam bana az koydun kendine çok yada mesela dünden kalan yemek olur sofraya koyunca bunu benim için koydun ben yiyim dünden kalan yemekleri bana yediriyorsun yanlışlıkla önüne bayat ekmek koysam delir bana bayat ekmek kendine taze ekmek bayatlari sen ye diyor meyve getirince en çok sen yiyion bana getirmiyorsun ben az yiyorum sen niye yemekten sonra çay getirmedin kahve getirmedin anlamadım önceden böyle değildi ben önceden çok zayiftim gidip gelip sen çok kilo aldın bide kendisi sık sık grip oluyor ben hiç olmuyorum sen hiç hasta olmiyorsun herkese bu hiç hasta olmaz diyor 

16 Cevaplar

+8 oy
önce (13,668 puan) tarafından

koy tencereyi önüne kendi yemeğini kendi koysun. bu ne be. 

kardeş kavgası yapıyor resmen. anneeee o benden çok yediiii

önce (8 puan) tarafından

Bunu dicektim de ayıp olur diye demedim😄

önce (410 puan) tarafından

Haha çok doğru demissin++++

-Reklam-
+2 oy
önce (2,021 puan) tarafından

Psikolojisi mi bozuk esinin

+1 oy
önce (5,200 puan) tarafından

Ayy ilk defa böyle bişey duydym. Çok saçma ama bi o kadar sınır bozucu durum

0 oy
önce (8 puan) tarafından

Değişik bir bakış açısı 🙂

0 oy
önce (5,942 puan) tarafından

Benmle niye sidik yarışına giriyorsun desen daha iyi. Ne alaka yerim yemem sanane de geç. 

Ah cnm babam önceki günün yemeklerini yer asla lafını etmez. Hatta espiri yapar ben öğütme makinasiyim diye. Benm eşimde öyle . Seninki değişik bir bakış açısıyla hareket ediyor gibi 

0 oy
önce (4,900 puan) tarafından

Ay ne desem bilemedim vallahi eşinizin problemi var belli ki tuhaf geldi bana 

0 oy
önce (2,689 puan) tarafından

Zıkkımin kökünü ye deyip tencereyi kafasına geçir 

0 oy
önce (1,040 puan) tarafından

Şu muhabbeti çok çok ufakken ablamla yaşamışımdır. Çok çocukça değil mi? O zaman yemeği büyük servislerde masaya koyun, herkes kendi tabağına kendi koysun. 

0 oy
önce (4,815 puan) tarafından

10 gündür hastayım geberiyorum çocuklarla. Evde her şeyin en iyisini getirip önüme koyuyor yede çocuk kendine gel diye . Senin ki gibi bi kocam olsa kafasını kırmıştım büyük ihtimalle 

0 oy
önce (352 puan) tarafından

Ne yapacağını sasırmış gibi

0 oy
önce (2,246 puan) tarafından

Eee sen ne diyorsun yapıyorsun o böyle yapınca 

0 oy
önce (304 puan) tarafından

Eşini kiskanmakta ayrı tuhaf

0 oy
önce (385 puan) tarafından

Tövbe tövbe bilmiyorum ki daha neler duycamm .

0 oy
önce (1,350 puan) tarafından

Eşin iyi bir psikologa gitsin bence normal insan davranışları değil en son bunları biz kardeşimle 10 yaşında yapiyorduk :)

0 oy
önce (2,082 puan) tarafından

Benim 6 yaşındaki kızımla 4.buçuk yaşındaki kızımın kavgaları aynı böyle 🤣🤣

Ben çok yoruldum artık 

0 oy
önce (49 puan) tarafından

Kendisine eş mi seçmiş düşmanlık yapacağı kin kusacağı birini mi? Eş mi bu şimdi? Hayırdır ne ayaksın demediniz mi ? Derdin ne benimle amacın ne demediniz mi? Sizi günden güne sömürür bu. Tüketir yer bitirir. Kendinizi yetersiz hissetmeye başlatır. Emin değilim ama narsistlik de sezdim. Sizi manipüle etmesine müsaade etmeyin. Boyun eğmeyin. Ay çok sinirlendim 😢

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 58 göst.
0 oy
5 cevap 183 göst.
+1 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
27 cevap 847 göst.
7 Mart 2020 Diğer kategorisinde Persona Non Grata (3,444 puan) tarafından soruldu

411,715 soru

12,394,414 cevap

44,057 kullanıcı

Kategoriler

...