+2 oy
318 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (8 puan) tarafından

Direk konuya gireyim arkadaslar 3 sene önce eşim beni aldatmistı başka kadınların fiziğine güzelliklerine iltifat etmişti telefonunu karıştırınca görmüştüm ayrılma eşiğinden döndük çok zor affettim ya da affetmis gibi oldum diyelim birdha yakalamadim yalnız bir sorun var ben bu olaydan sonra dişil enerjimi kaybettim kendimi kadın gibi hissetmiyorum 3 senedir çünkü başkasına böyle iltifatlar edildiyse benim bir çekiciliğim yokmuş gibi geliyor açıkçası güzellikse güzellik fiziksel fizik var ama o kadın olarak tek beni istiyor tek beni cekici buluyor eşim düşüncesini kaybettim ben. Tek beni arzuluyor özgüvenini kaybettim. Başka kadınları da çekici bulmuş sonuçta. Napsam olmuyor birde hiçbir sorun yok ama hamile kalamadım belki bu da etkilidir ciddiyim kızlar kendimi kadın gibi hissedemiyorum aynaya bakıyorum gayet iyiyim ama ihanetten sonra dişil özelliklerimi kaybettim. Afedersiniz özel olacak ama hiç bir sorunumuz yok eşim beni arzuluyor çekici olduğumu hissettiriyor davranış ve sözler ile ama ben ikna edemiyorum kendimi. İhanetten önce kendimi çok özel ve tek istenilen bir kadın görüyordum ama artık öyle görmüyorum. Nasıl kazanacağım tekrar dişil enerji denilen şeyi bilmiyorum psikolojim baya bozuldu.

8 Cevaplar

+16 oy
önce (7,901 puan) tarafından

Aynanın karşısına geç ve de ki; "Adriana Lima bile aldatılmış sorun bende değil sapık zihniyetli kocamda."

önce (6,284 puan) tarafından

cok mantikli. ama ben en ekstradan kocamin kicindaki dona kadar elinden alip kendimi bastan yaratirdim z en maymuna benzeyen erkekleri bile plastik cerrahlar tas gibi kadina ceviriyor. tum islemler bittikden sonra da senin gbi maymunu ne yapayim  deyip adami ezikler ezikler kendini bo.k bocegi hibi hissettikleyn sonra da  atardim

kicina bir tekme

ve hamile de kalma mumkunse bu sorunu asana kadar . hamile kalinca insan kendini gokdelenden dusmus gibi kotu hissediyor dogurunca edince . insanin safti kayiyor. ozguveni tavan biri bile kendini sefil pespaye hissediyir. kendi ozguvenini geri kazandiktan sonra en azindan bu durumu daha rahat asabilirsin bence hamilelik kafinlikla disilikle alakasida yok ondan cok bagimsiz bisey 

-Reklam-
+2 oy
önce (1,083 puan) tarafından

Eşiniz beyninizde bitmiş ondan dolayı çünkü hala anlatırken bile o olaydan sonra böyle olduğunuz aklınızda hala o var aslında affetme değil de halı altına süpürme olmuş sizin ki

+2 oy
önce (50 puan) tarafından

Yaşadığınız durum çok ağır çok zor. Görüyorum ki zaten siz eşinizi affederek kendinize yanlış yapmışsınız en başta. Hayatınızı, sizi bu kadar olumsuz etkileyen kendinizi yetersiz eksik hissettiren bir karar almışsınız. İhanete uğrayan siz hala ceremesini tüm olumsuzluğunu çeken yine sizsiniz. Kendinizi sorguluyorsunuz resmen. Kıyaslama da yapıyorsunuz. Eşiniz nasıl etkilendi bu olaydan? Neyi eksildi? Hiçbir şeyi. Yaptığı yanına kar kalmış. Normal hayatına devam ediyor belli ki. Çocuğunuz da yokmuş. Bu tür durumlarda vardır bir hayır diye düşünüyorum. Sakın zorlamayın derim. Sizi bu hale getiren birinden çocuk düşünmenizi bir kadın olarak istemem. İnşallah çok kıymetli olduğunuzu hatırlarsınız

+1 oy
önce (2,255 puan) tarafından

Sorun sen de değil ki kocanda. Sen onu kafanda kalbinde bitirmişsin tekrar dönmen imkansız çünkü bunu içinden atamiyacaksin. Ve  burdan diğer kadınlara tavsiyem eğer boşanmayacaksınız hicbir şeyi kurcalamayın kaybeden sadece siz olursunuz sizden geriye sadece bir enkaz kalır. 

0 oy
önce (368 puan) tarafından

O kadar çok şey yazmak istiyorum ki ama aile meselesi çok hassas bı konu ama yapan yapıyor tekrar srnimle hiç bı alakası yok suçun yok. Eksikliğin yok inan bana biraz ağır olcak ama ne olur bu adama çocuk yapma inan bana seven insan göz ucuyla bile bakmaz arzulamaz kimseyi işin içinde madde alkol yoksa ayık kafayla yapmışsa bunları senin şer gördüğün çocuk meselesi belki hayırdır of of yalan dünya 

0 oy
önce (92 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum zamanında aldatılmış ve evliliğime devam etmiş biri olarak. Kendimi çok kiyasladım eksiğim neydi diye çok sordum ama güzellikle alakalı bir durum olmadığını karşımdakinde sorun olduğunu düşünerek aşmaya çalıştım. Bu şekilde düşün sende buradaki sorun bizde değil bunu bize bunu kadınlara yaşatan zihniyette maalesef

0 oy
önce (8,414 puan) tarafından

Peki seni bu evlilikte tutan neydi çocuğunda yokmuş çokmu sevdin kocanı? 

önce (8 puan) tarafından

Çok sevdim

0 oy
önce (10,498 puan) tarafından

Dişil enerjiden çok kendine olan saygını kaybetmişsin gibi geldi bana.

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 307 göst.
0 oy
7 cevap 226 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Beliz iz (2,277 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 277 göst.
8 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Venedik42 (988 puan) tarafından soruldu

411,922 soru

12,400,423 cevap

44,401 kullanıcı