+1 oy
54 göst.
önce Diğer kategorisinde (100 puan) tarafından

Kızlar tutumlu olduğunuz şeyler neler? Nelerden tasarruf edersiniz. Ev içinde veyahut dışarıda. Tasarruf konusunda  nelere dikkat edersiniz ?

3 Cevaplar

+1 oy
önce (18,778 puan) tarafından

Özellikle gıda konusunda hassasım çöpe bir şey gitsin istemem. Bir şeye ihtiyacım yoksa almam yüksek meblağları genelde uzun süre kullanılacak şeylere veririrm.

önce (100 puan) tarafından

Aynen bende öyle ihtiyacım yoksa almam Kıyafet doluysa ev gidipte Kıyafet almam mesela makyaj malzemesi doluysa özenip almam birdaha

Ben kıyafete para harcıyorum ihtiyacım doğrultusunda çünkü sürekli dışarıya çıkıyorum ama çok beğensemde ayda yılda bir kullanılabilecek renkte türde şeyler almam makyaj çok yapan biri değilim kuaföre senede iki üç kez kesim için gidiyorum. 

Ben pek çıkmıyorum çok sosyalligim çevrem yok o yüzden almıyorum canım alsam giyecek yerim yok zaten birsuru var diğerlerini bile giyemedim sosyal hayat olmayınca hiç giyilmeyen kıyafetler canımı sıkıyor bende almayı kestim

Ben çalışıyorum canım her gün dışardayım. Haliyle giyim para harcadığım alanlardan biri ama orda d dediğim gibi kullanışlı şeyler alırım belli başlı her şeyde kullanılan parçalarım var mesela 

Evet çalışırken almak mantıklı tabiki. Çalıştığım zamanlar bile sivil kıyafetle calismamistim gene giymek nasip olmadı hahahhah

-Reklam-
0 oy
önce (2,641 puan) tarafından

Tutumluyum dikkat ediyorum desem yalan olur hiç dikkat etmiyorum birşey lazımsa ertelemem birşey beğenmişsem ertelemem gidipte ucuzunu alayım demem huy galiba gençligimdede böyleydim 

0 oy
önce (4,552 puan) tarafından

Yani gereksiz eşya almıyorum ihtiyacımın dışına çıkmıyorum.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 101 göst.
0 oy
32 cevap 289 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,564 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 81 göst.
14 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.

412,312 soru