Kızlar tutumlu olduğunuz şeyler neler? Nelerden tasarruf edersiniz. Ev içinde veyahut dışarıda. Tasarruf konusunda nelere dikkat edersiniz ?
Özellikle gıda konusunda hassasım çöpe bir şey gitsin istemem. Bir şeye ihtiyacım yoksa almam yüksek meblağları genelde uzun süre kullanılacak şeylere veririrm.
Aynen bende öyle ihtiyacım yoksa almam Kıyafet doluysa ev gidipte Kıyafet almam mesela makyaj malzemesi doluysa özenip almam birdaha
Ben kıyafete para harcıyorum ihtiyacım doğrultusunda çünkü sürekli dışarıya çıkıyorum ama çok beğensemde ayda yılda bir kullanılabilecek renkte türde şeyler almam makyaj çok yapan biri değilim kuaföre senede iki üç kez kesim için gidiyorum.
Ben pek çıkmıyorum çok sosyalligim çevrem yok o yüzden almıyorum canım alsam giyecek yerim yok zaten birsuru var diğerlerini bile giyemedim sosyal hayat olmayınca hiç giyilmeyen kıyafetler canımı sıkıyor bende almayı kestim
Ben çalışıyorum canım her gün dışardayım. Haliyle giyim para harcadığım alanlardan biri ama orda d dediğim gibi kullanışlı şeyler alırım belli başlı her şeyde kullanılan parçalarım var mesela
Evet çalışırken almak mantıklı tabiki. Çalıştığım zamanlar bile sivil kıyafetle calismamistim gene giymek nasip olmadı hahahhah
Tutumluyum dikkat ediyorum desem yalan olur hiç dikkat etmiyorum birşey lazımsa ertelemem birşey beğenmişsem ertelemem gidipte ucuzunu alayım demem huy galiba gençligimdede böyleydim
Yani gereksiz eşya almıyorum ihtiyacımın dışına çıkmıyorum.
412,312 soru
12,411,694 cevap
44,872 kullanıcı