+1 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (379 puan) tarafından

Allah nasip ederse birkaç sene sonra ev alma hayalimiz var işimiz rast giderse ama 2+1 ler çok küçük kullanışsız Amerikan mutfak bu konuda ne düşünüyorsunuz kiralık evlerde öyle sizce yaptırmak mi mantıklı almak mı diyeceğim ama köyde de arsan olmazsa nereye yaptıracaksn 2+1 ler 85 MT kare artık sizde fark ettiniz mi oturanlar ev alanlar bu konuda ne düşünüyorsunuz 

9 Cevaplar

+1 oy
(555 puan) tarafından

Eski ev alacağız içine tadilat yapacağız inşallah, yeni binalar minimalist yaşam adı altında malzemeden çalıyorlar 

(14,087 puan) tarafından

Iste benim kafamda olan biri 😁

(2,168 puan) tarafından

Biz aslında biraz mecburiyetten böyle yaptık. Evin konumu bizim için önemliydi ve oradaki evler de genelde eskiydi (15 yıllık bizimki). İçini komple yeniledik ve ev çok geniş. Salon 35 metrekare, tamamı net 150 metrekare. Eski evler gercekten daha kullanışlı. Yeni ve geniş evlerin de yeri aşırı uzak oluyor

(14,087 puan) tarafından

Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin canım annemlerin evi de çarşının içinde her yere yürüyerek git gel dublex ahsap.  Belki orda doğup büyüdüğüm için apartman bana göre değil hele minicik evler hiç değil ama napalim rabbim herkese gönlünce huzurla yaşayabileceği ev nasip etsin.

(2,168 puan) tarafından

Amin inşallah 

-Reklam-
0 oy
(4,697 puan) tarafından

Biz 2020 de ev aldık, o dönem ev ararken yeni evler aşırı kullanışsızdı, mutfak salon idare eder ama çocuk odası yatak odası küçük, kaç tane ev gezdigimi bilmiyorum aşırı kullanışsiz evlere denk geldik, şimdi oturduğum ev inşaatı yeni bitmişti bir arsa değilde 3 arsa uzerine yapılmıştı ortakliydi o sayede evim geniş 2+1 ama çok kullanışlı 

(379 puan) tarafından

Kaç metre kare 

(4,697 puan) tarafından

100 M2 canim 

(421 puan) tarafından

2019da aldık bizde hamdolsun salon mutfak çocuk odası yatak odası gayet büyük balkomumuda kapattım şimdi evim kirada bende 3+1 de oturuyorum iş sebebiyle bana sorsan 2+1 daha iyi ya 

(4,697 puan) tarafından

Tabi ki kullanışlı 2+1 her zaman daha iyi oluyor. Benimde balkonum kapalı oraya güzel bir halı kestirdim şuan çamaşır kurutmak için kullanıyorum 🤣🤣🤣

(379 puan) tarafından

Nasıl 21 daha iyi anlamadım 

(4,697 puan) tarafından

Büyük 2+1 daire ise iyi oluyor kalabalık bir aile değilseniz tabi hem daha az eşya hemde temizlik bakımında güzel. Küçükse ise kötü. 

(421 puan) tarafından

Şuan evim büyük ama mutfak küçük 

(379 puan) tarafından

Önceki kiralık evde 110 metre kareydi çok güzeldi 3+1 gibi 

0 oy
(14,138 puan) tarafından

yeni evlerde maalesef böyle 2+1 ya da 3+1 açık mutfak ama çok saçma bir açık mutfak, sadece tezgah koyuyorlar al sana mutfak 🤦🏼‍♀️yerden tasarruf sağlıyor müteahhitler. çoğunda antre bile yok, kapıyı açıyorsun hemen mutfak başlıyor. 2021de ev aldıl biz, yeni binaların hepsi böyleydi. açık mutfak olur ama amerikan tarzı olur kullanışlı olur yok. eski ev aldık. 2005te yapılmış. kapalı mutfak olsun dedim, sağlam olsun dedim. şükür öyle. mutfağım kapalı ama baya küçük 😂 evimde gerçekten sağlam maraş depremini hasarsız atlattık. 

(379 puan) tarafından

Msallah şimdiki evler dandik üstten ses geliyor falan birde Amerika mutfak ne sacmx ya 

0 oy
(755 puan) tarafından

Acık mutfak lı ev hıc kullanışlı deıl bence ya alıyosun madem en azındn kapalı mutfak olsun mutfagı küçük olsun 

0 oy
(11,716 puan) tarafından

Haklısın zaman geçtikçe m2 ler azalıyor. Benim evim 2+1 120 m2 salonum mutfağım yatak odam çok kullanışlı büyük. O kadar m2yi bu 3üne harcamışlar balkonum ve öocuk odamdan memnun değilim sadece. Şu zamanda ev almış olsaydım 3*1 den aşağı almazdım. Gerçi görüyorum bazı 3+1 leri çok küçük kutu gibi odalar hiç yapmasaydın dedirtiyor

0 oy
(5,111 puan) tarafından

Bizim evimiz 2+1 80 m² ve çok kullanışlı. Ama şöyle de bisey var,biz oldukça minimalistiz ve fazladan hiç eşyamız yok. 

Eger eşyalarını azaltabilcegini düşünmüyorsan 2+1 evler sana asla yetmez.

(421 puan) tarafından

Kesinlikle ya 2 +1 ev alıp her santimetresini doldurursan yetmez benimde evim oyke ben çok memnunum şimdi kirada 3+1 deyim bir idam giyinme odası gibi oldu salonda kanepe msasa konsol üstüne TV duvara sabit o kadar büyük ki salonun içinde eşyalar çok boş kaldı ama bir od kadar ferah mutfak dolaplarım öyle birşeyden fazla Yok  tık tık işler bitiyor eşyaların içi dolu değil 

(5,111 puan) tarafından

Evet bizim evimizde öyle ferah,kimseyi evin metrekaresi konusunda ikna edemiyorum,herkes daha fazla olduğunu düşünüyor ama benim eşyalarım az ve kullanışlı.

0 oy
(14,087 puan) tarafından

Ev yaptırmak kolay mı sanıyorsun canım izinleri var proje çizdiriyorsun, elektrik alıyorsun ki direk yoksa direk alıyorsun. Bi dünya hava parası bugün bi kuru yapısını en assa 1 milyona yaparsın diyor eşim (biz koydeyiz arsamiz var ama ev yapmak hayal)

Kendi evin olsun da varsın 2+1 olsun. Sen benim şuan oturduğum evi görsen "bu ev mi dersin." Ama kira derdimiz yok çok şükür cikin gidin diyen yok. Bi civi çaksan kendi evine unutma.

0 oy
(858 puan) tarafından

Iki cocugunuz olursa ders çalışma konusunda herkesin ayrı odası olsun daha iyi  hele cinsiyetleri farkli olursa 3+1 daha iyi yani eşya koyma yerim yok derdi minimum olur ama paran yetmiyorsa 2+1 de iyi saglik olsun temizliği ısıtması daha kolay olur 

0 oy
(106 puan) tarafından

Keşke benimde ev alma imkanım olsa da 1 artı 1 bile olsa razıyım başkasının evinde parasını ödesen de oturmak çok zor 3 artı 1 ama benim değil. Allah size de en içinize sinen istediğiniz evi nasip etsin inşallah

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 82 göst.
0 oy
68 cevap 1,786 göst.
23 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 231 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Princess_s mother (661 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 214 göst.
11 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Arife.. (44 puan) tarafından soruldu

413,481 soru

12,448,101 cevap

46,214 kullanıcı

Kategoriler

...