+1 oy
635 göst.
önce Diğer kategorisinde (943 puan) tarafından

Eşim satış danışmanı. Satış olduktan sonra özelden işyerinde ki kız hayırlı olsun yazmıştı. Gruptan yapmaması bana tuhaf geldi. Neyse. Bugün eşim izinli. Telefonu elime bir aldım. Sadece *kaç dk* diye bir mesaj normalde pazar günleri 10 da açıyorlar 9.30 da kaç dk diye yazmış. Eşime sordum nerde kaldın falan diyordur dedi personel sorunlusu mu sanki o dedim hani işte falan bey müşteriniz geldi falan yazsa neyse dayanamadım artık mesaj attım kıza özelden ama eşimin haberi yok

Kaç dk derken yazdım. Günaydın ..bey izinliymiş ben çalışıyor sanıyordum ondan yazdım yazmış. Geçen yazmıştınız böyle şeyleri gruptan da yazabilirsiniz şimdi de kaç dk diye bir mesaj hani falan bey gelmediniz müşteri geldi vs diye bir mesaj gelse anlayacağım da kaç dk tuhaf geldi neyse iyi günler dedim hiç cevap yok. 

Madem böyle bir mesaj yazacaksın baştan bey falan diye yazsaydın ya. Ben mi abartıyorum

15 Cevaplar

+7 oy
önce (164 puan) tarafından

Normal gelmedi bana nedense 

önce (6,309 puan) tarafından
+2

yani bencede sabki biraeyin dakikasini soruyor gibi kac dk. sanki birsey konusuyorlarmis esin en son msji yazmis  konusmalari silmis .kizda gec gormus cevabi gec yazmis gibi gibi diye dusundum bu konusmanin bir gecmisi olmali kac dk. hangi konuda yani

-Reklam-
+1 oy
önce (100 puan) tarafından

Canım eşinin ağzıyla kaç dk derken yazdıysan başka bir durum varsa direk onu yazabilirdi ama başka birsey yazmış. O yüzden ben kötü düşünmedim. Tabiki şüphelenebilirsin benimde başıma telefonla aldatılma geldi mesaj yoluyla ama benimki apaçık birseydi. Benim olayım bunun kadar masum gelmedi doğal olarak. Gruptan değil özelden yazması da bir tık seni rahatsız etmiştir  temkinli olmak lazım evet ama kızın niyeti ne şekilde olursa olsun herzaman eşinin tavrına bak ve mesafeli olmasını isteyebilirsin.Cevap vermeyen , soğuk,  mesafeli bir erkeğe bir kadın daha fazlasını yapamaz.

önce (943 puan) tarafından

Kendi telefonumdan yazdım. Zaten eşimde suçlu taviz veren kendisi demek ki

Himm o zaman niyetini açık etmez tabiki kız kendinden yazdıysan. Bir yerde yazman iyi olmuş tek taraflı birseyse haddini bilsin. Kimsenin günahını da almak istemiyorum belki kötü niyeti yok kızın da ama dikkatli olunması lazım evli bir insana karşı. Eşinle konuş güzelce kimseye bu şekilde taviz verme çekinsinler direk özelden yazmaya diye söyle

Ya hayır anlamadığım mesainin başlamasına daha yarım saat var. Pazar sabahı da velev ki müşteri  geldi eşim olsun diye mi tutturdu. Veya öyle bir şey oldu kaç dk geliyorsunuz müşteriniz geldi falan yazarsınız kaç dk ne ya terbiyesiz benim eşimde suçlu

+1 oy
önce (1,854 puan) tarafından

Bana da pek normal gelmedi , ayrıca kadın hissiyatı kolay kolay yanılmaz , müge ablanın da dediği gibi 🤔

image

0 oy
önce (1,732 puan) tarafından

Bence daha tehlikeli yani çalışırken birbirlerine kaç dk sonra molaya çıkalım falan diye mesaj atıyorlar ben öyle hissettim ilk mesajı görünce açıklamasını okumadan da öyle hissetmiştim. Temkinli olmanızı tavsiye ed3rim eşinizle sinirli degil de uyumlu konusun erkekler çok zeki varlıklar olmadıkları için ters tepebilir.

Bana da öyle geliyor zaten suçlu psikolojisi ya sakın mesaj atma işimden olurum falan diyor kız ne diyecek patrona sanki özelden bu adama mesaj atıyordum karısı rahatsız mı oldu diyecek

önce (1,732 puan) tarafından

İşinden olmaktan korkuyorsa ona göre davransın o zaman

0 oy
önce (7,316 puan) tarafından

Abartmiyorsum olması gereken duyguları yaşıyorsun 

Yine üste çıkar eşim

önce (7,316 puan) tarafından

Eşin tek değil erkeklerin genelinden fazlası öyle ztn

0 oy
önce (353 puan) tarafından

Kendinden yazmakla hata etmişsin ,direk eşinden cevap verseydin bişey varsa çıkardı. O mesajın öncesi mutlaka vardır. Yada beklemede kalıp mesaj siliniyor mu konuşma devam etmiş mi görürdün . Acemilik etmişsin . 

Ah ah o acemilik varya ilk kez başına gelince ne yapacağını bilemiyorsun bende acemilik etmiştim aldatildigimda arkadaş aldatilmistir diye demiyorum bunu kendimin başına geleni soyluyorum yanlis anlasilmasin.Biraz daha bekleyip yakaladığım mesajlar devam edecek mi hesabını silicek mi kendi kendine pişman olacak mı diye beklemeliydim. Yakalamasaydim devam edecekti düşüncesi kafamda net bir yere otururdu en azından.

önce (349 puan) tarafından

Kesinlikle bencede bu daha mantıklı olurmuş ve şak diye bu mesajı atamazdi 

Geçen hayırlı olsun yazdığında mesaj atmadım bekledim iki üç hafta sonra yine özelden böyle bi mesaj

0 oy
önce (349 puan) tarafından

Kız alttan alttan işliyor ama eşinde bir durması gereken yeri tavrıyla belli edecek bence  onu  kastetmiştir ayağını sevmem ben 

Bende bunlari işlicem az kaldı

0 oy
önce (2,153 puan) tarafından

Kız ne dedi

Sonra 

Daha da cevap yazmDi

0 oy
önce (87 puan) tarafından

Bana da hiç hoş gelmedi 

+1

Olur mu ben abartıyorum madem kız da kötü niyetli değil daha ne diye cevap vermedi madem suçsuzsun kendini car car savunsana bizde iş yerlerinde çalıştık ama hiçbir adama da kaç dk yazmadım

önce (87 puan) tarafından

İş yeriyle alakalıysa gruba yazsın özele yazmak hiç iyi niyet belirtisi değil bence eskiden olsa o kız daha bişe yazacakmış yazmayacak mı nasıl bulacaksın anlatırdım ama nasıl yapıyordum unuttum 

Whatsapp web yapıcam bugün bakalım yarın çıkar ortaya her şey

0 oy
önce (521 puan) tarafından

Kıyamet kopar bende ya ne münasebet yazmak nedir 

Yazmasını geçtim de artık böyle anlamsız mesaja susamadım eşiminde haberi yok yarın söyler kız kavga ederiz kesin

0 oy
önce (61 puan) tarafından

Keşke kendi telefonu zdan yazmasaydiniz eşinizin tlfinunda kaç dk siz karsilik olarak cvp verseydiniz açıklama yapardı 

0 oy
önce (865 puan) tarafından

E bu mesajin oncesi sonrasi devami cevabı yokmu ben onu anlamadim

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Eşine güveniyorsan açıkça konuş canım anlat. Çünkü erkekler bazen anlamıyor arkadaş gözüyle bakıyor. Ama kadının niyeti ve üslubu belli etmiş. Özel şey sorar gibi kaç dk. Ben bundan kırk çeşit anlam çıkarırım. Eminim oda farkında olarak yazmıştır. Bu devirde kimseye güven olmuyor. Evli adama özelden yazılmaz. Heleki iş ile ilgili kim olursa olsun. Eşinle konuş bunu anlat. Uzak dursun selam vermesin. İş işte kalır. Eve iş getirmesin.

0 oy
önce (857 puan) tarafından

Erkek olsam karım böyle birşey yapsa net boşanma sebebi ya. Kusura bakmayın nolur ama eşlerinizi elalemin karılarına böyle rezil etmeyin. 

önce (2,153 puan) tarafından

Okuduğum yorumlarda farklı perspektif geliştiren bir siz oldunuz:) 

0 oy
önce (3,742 puan) tarafından

O kıza dikkat et canım 

Bu işler böyle başlar sonrası gelir 

Takip et gerekeni yap 

Ben eşimle markete gidiyorum aynı markete 

Ordaki kızla sıkı fiki olmaya başladılar 

Esiminde ağzına......... 

Bugünde gittim markete kizlar muhabbet sohbet uyarimi verdim alttan alttan ciktim geldim 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 372 göst.
20 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,079 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,045 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Anne.adayii (943 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 680 göst.
6 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
49 cevap 5,558 göst.
5 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde Öykü'mün öykü sü (365 puan) tarafından soruldu

412,302 soru

12,411,529 cevap

44,861 kullanıcı

Kategoriler

...