0 oy
670 göst.
önce Diğer kategorisinde (101 puan) tarafından

Kızlar bebeğim 4 gün sonra 3 aylık olcak sürekli baş dönmesi mide bulantısı yasiyordum korunuyorduk eşim gitim gebelik testi aldım pzozitif çıktı😭😭kizlar istemiyorum iki buçuk yaşında oğlum var zorlanıyorum ikisine bakmakla kaynanamla aramixda o zamandan beri iyi değil çocuklarıma bakmıyor ev işi vocuk bana bırakıyor aldirsam günah mı yaaa

26 Cevaplar

+7 oy
önce (3,898 puan) tarafından

Tabiki günah canım kaynanan zaten bakmak zorunda değil ama olmuş artık nasıl kiyacan benim karnımda bebegim öldü ben onu aldirirken bile o kadar ağladım ki yani nasıl kiyacan oda suanki bebeğin gibi 

önce (101 puan) tarafından

Üçünü de kabul etmedik eşim korunacağına çok emindi ona inandim ne yapalım 

Aynen öyle haklısın sağ ol cnm 

önce (2,036 puan) tarafından

Geri cekilme yöntemi korunma değildir

önce (421 puan) tarafından

10 sene sonra sürpriz bir gebelik yaşadım hiç istemediğim ve beklemediğim bir gebelikti bak Allah'ın işine oda ikiz oldu endişe korku ne kadar negatif duygu varsa hepsini dibine kadar yaşadım ama doğurdum şimdi bebeklerim 19 aylık iyiki ama iyiki doğurmuşum sanki ilk defa çocuk büyütüyorum Allah öyle bir güç kuvvet istek verdi ki bıkmadan yorulmadan hatta uyusunlar bile istemiyorum gün içinde özlüyorum:D yani demem o ki Allah öyle bir yardım ediyor ki sen bile kendine şaşırıyorsun verdiyse Rabbim vardır bir hikmeti.

önce (3,898 puan) tarafından

Geri çekilme ile korunuyorduk deme zaten canım hem korunma yöntemi değil ki o ufacık bir şeyden bile hamile kalabiliyor insan istemeyen insan bir kaç tane yöntem denerdi o bebeğin günahı yok suç sizde 

-Reklam-
+6 oy
önce (13,419 puan) tarafından

Kaynanan niye baksın çocuğuna? Ötekine yorum dahi yapmıyorum bak.

Ağır şeyler kaldırıyorum demişsin cidden günahından korkmuyorsun sen bunun, ne desek manasız şu noktada. Daha iyi korunsaydınız eşine bırakmasaydın madem. İki yöntem kullanaydın

önce (135,790 puan) tarafından

baby boyum 5 yasina girdi tatil harici 1 allah kulu 5 saniye bakmamistir kii simos cok gicik bi yapiya sahip beni insanlikdan cikardi bi kezde o su bu bakmadi demedim (tatillerde halam bakiyo o farkli durum) gubdelik hayatta bakmadi yardim etmedi diyene 1 gram uzulmuyom totisin yemiyosa kabaca olcak ama yapmasaydin o isi

önce (52,013 puan) tarafından

nagis sen dogurdun mu hayirli saglikli olsun canim benim ❤️

Evet ikboş balım 10 gün oldu❤️ sevda demin yazdım sildim şaapmayın o zaman diye 

Biz birbirimize arada yardım ediyorduk yani en azından çocuklarıma bakiyordu bende ev isimi yapana kadar doğum sonrası depresyona girdim inan aklım başımda değil aldirmicam psimanim öyle dusundum 

+3 oy
önce (74 puan) tarafından

Bende ikinci çocuğu kesinlikle istemiyorum ama olursa da aldırmak aklımın ucundan geçmez. Önce Allah beni elimde var olan çocuğumla sınar mı diye Yusuf Yusuf çekerim . İkincisi hamile kalamayan onca anne adayı var yanıp tutuşan onlar ağlıyor biz katillik düşünüyoruz . İnsan oğlu nankör .  Madem istemiyordun kondom artı doğum kontrol artı spiral taktırabilirdin istemiyorsan ekstra önlem alman gerekiyor . Korunuyorduk diyorsun nasıl geri çekilmeyle mi ? O korunma yöntemi değil. Yapmayacaktın . 

Korunmaya çalıştı eşim demek nasibi var dünyada vardır Rabbimin bir bildiği çok sağ yardımın için psikologa gidecem lohusa depresyonu yüzünden çok pişmanım 

+2 oy
önce (214 puan) tarafından

Günah mı? Bu bir soru mu? Tabiki günah, Allah'ın verdiği canı mı alacaksın? Rabbim yardımcın olsun ama aldırma sakın, kendi çocuğunun katili mi olacaksın? Yapma canım yapma.

Randevu aldım kalp atışı olmadan da yine günah mı aldirsam

önce (214 puan) tarafından

Kız sen şaka mısın? Bizimle dalga mı geçiyorsun? Bir de düşürmek için elinden geleni yapıyorsun. Her türlüsü günah.

Aynen internete bakıyorum günah diyor çok pismanom öyle düşündüğüm için 

+2 oy
önce (4,521 puan) tarafından

Aldirsam günah mı bunu gerçekten soruyormusun ?  İçinde bir can var farkındaysan. Şimdi buradaki kadınlar sana ne deseler çok haklılar !!!!!!

😥😥ne yapacam nasıl bakacam 3 üsüne ilk çocuğum sürekli hasta ikincisi bu aralar artık uyumuyor mizmizlaniyor iştahım yok depresyondayım 

önce (4,521 puan) tarafından

Bilemiyorum korunacaktin demek ki korunmamışsin. Allah yardımcın olsun. Zaten bunu sormuşsun kararın vermişsin sadece destek ariyorsun ama kimse senin günahına ortak olmaz

+2 oy
önce (33 puan) tarafından

O çocuğun kısmeti varmış ki oldu . İki tanesine bakıyorsun üçüncüsü ne de bakarsın inşallah. Kesinlikle aldırma bana göre ha karnında öldürdün ha doğduktan sonra öldürdün aynı şey. Ve vebalide çok büyük. 

Aynen çok haklisin vallah Rabbim yardım eder depresyondayım kafam çok karışık offf ne yapalım zaman geçiyor bişey olmaz rabime her zaman sukurler olsin 

+2 oy
önce (8,113 puan) tarafından

Aynı şeyi diğer çocukların için düşün. Şimdi bile isteye ö.ldürüyorsun diyelim keserek. Ne yapardın? ister misin böyle bir suçu işlemek? Allah verdiyse vardır bir hayır diyeceksin, önlem almamışsın çünkü. Nasıl korundun da hamile kaldın? 

Onlemimizi aldık yine de oldu nasibi varmis anne karnında depresyondayım kafam çok karışık  hayırlısıyla dünyaya gelene kadar bebeğim 1 yaşına girer 

önce (8,113 puan) tarafından

Hayırlısı 

+2 oy
önce (323 puan) tarafından

Günah tabi bitanem, aldırma sakın. Cinayetle eş değer. Rabbim kolaylığını verecektir. 

Aynen çok pişmanım aldırmayı aklımdan geçirdiğime çok sağol bu arkadaşlar sayesinde aklımı başıma almaya çalıştım düşündüm ne yapalım Rabbim yardım eder pişmanım öyle dusundigum için 

+2 oy
önce (2,637 puan) tarafından

Tabiki de çok günah bunu sorman hata rabbim bı can vermiş ona nasıl kiyacaksın . Elbet zor olacak ama rabbim bir yerden de bı kolaylık verecektir inşallah 

Aynne çok zor bu bebeğim mama da içmiyor gogsumu sağmak zorundayım haram dir diyorlar 🥺

önce (8,129 puan) tarafından

Haram falan değil gücün yetiyorsa emzir emdiği kadar Doktorlar emzirin diyorlar. Kendin çok çok iyi beslen emzir

Gerçek abla kaç aya kadar daha besleyebilirim mama içmiyor 

Bı doktora danış yinede. Emzirilebilir diyoralr hamilelik boyunca 

önce (33 puan) tarafından

Bebeğim dört aylıkken tekrar hamile kalmıştım karnımdaki bebeği üç aylıkken farkettim . O zaman doktor bana bebeğini rahatsız olmadığın sürece emzirebilirsin demişti. Sende bı doktora sor öyle hareket et.

Bende oğlum 11 aylıkken hamile kaldım kesmedim doğuma kadar yada en azindan 1 yaşını geçene kadar emzirmeyi düşünüyordum. Tabi düşükle sonuçlandı oglumuda emzirmeye devam ettim

+2 oy

Karnindakini aldırmissin veya diğer çocuklarını öldürdürmüşsun hiç bı farkı yok

Aynen haklısın düşünüyorum oda bir can çok sağ ol yardımınız için çok pişmanım öyle düşündüğüm için 

Bu denli istemiyorsan doğumdan sonra iyi bı korunma yöntemi bul kendine geri cekilemeyle olacak iş değil 

Aynen doğumdan sonra spiral taktiracam

+2 oy

sen az oncede post acip gizleyen kisisin dimi

Yok vallah ben 2 gün önce post açmışım açlık hisi diye hiç post acmamisim en son bu gebelikle ilgili açtım yaa

bebegimi aldircam istwmiyom dedi postu guzledi

Linclenecegini bile bile niye açarlar ki böyle post. Burada herkes anne. Kiminin kayibi var kimi hamile. Lincleyecekleri belli bişey 

ben sinir oluyom boyle yazanlara

Aynen bende

+2 oy
önce (35 puan) tarafından

Çocuk aldirmak günah evet dizide anlmak istiyoruz ama yapmayın kıymayin o cana.  Siz eyer öyle birşey yaparsanız ilerde istersenİ işte ozmn da rabbim size vermez onun için şükredin rabbim herşeyi görerekten nasip ediyor siz de üsteesinden geleceksiniz dir  o vebale girmeyin 

Haklısın abla çok sağ ol çok teşekkürler sayenizde arkadaşların hepinizin sayenizde vazgeçtim çok pişmanım öyle düşündüğüm için bişey olmaz ne yapalım oda canım kanım herşeyim bebeğimi süten kesecem diye de Cook uzuluyoum😔

önce (35 puan) tarafından

Sürekli rabbine tövbe et o düsünceye girdiğin için  ve rabbim nasip ederse inşallah bir gün bile on aseni istendik ama oldun iyki olmususn yinede demeyin bu söylediginizi unutun gitsin sadce sevin 

+2 oy
önce (3,325 puan) tarafından

Eminmisin peki . Bide kan ver yarın yada direk doktora git. Hemen karaları bağlama. 

Neyle korunuyordunuz acaba daha yeni loğusalığıktan çıkmışın bide . 

Eşim korunuyordu çekilme yöntemi ile çok pişmanım aldirmicam oda benim canım kanım hepinizin sayesinde düşünmeye çalıştım toparlanmaya çalıştım çok sağol 

önce (3,325 puan) tarafından

Çekilme yöntemi korunma değilki canım. Nasıl bukadar eminsiniz bide korunduğunuza.

Tedbirini alman gerekirdi. Olan olmuş yapacak bişey yok 

Aynen olan oldu ilk cocugumda da eşim bir buçuk sene korundu sobra biz kendi isteğinize bunu yaptik elimdeki olan kizim

+2 oy
önce (3,563 puan) tarafından

Geri çekilme ile korunduysan bu korunmak değildir.  Bile bile lades. Ne diyeyim. Ilerde pişman olacağın şeyi yapma. 

Aynen çok sağ ol çocuklarıma eşime bakıp her zaman sukrediyorim oda ailenin bir parçası nasibi varsa gelecek kendime dikkat etmeye çalışacam  bişey olmasın bebeğime

+2 oy
önce (3,721 puan) tarafından

Kimse senin çocuğuna bakmak zorunda değil istemiyorsan hem eşin hem sen korunacaksın aldırmak günah tabikide bide düşsün diye uğrasıyormuşsun bunun adırmak dan farkı varmı keşke Rabbim isteyene verse doğduktan sonrası da sorun bebeğe yazık şimdiden

Çok pişmanım nasıl böyle düşündüğne şaşırıyorum inan lohusa depresyona girmisim lanet olasicsgi bu depresyon benden gitseydi sanki kendimde değilim yaa

Kayınvalinde beraber yaşıyorsan eğer ev işlerininde hepsini sen yapmak zorunda değilsin sonuçta o eve hizmetçi olarak gelmedin yardım edecek sana sakat değil çok yaşlı değilse kendinizi ezdirmeyin bu Dünya'ya bir kez geliyoruz eşinde annesiyle konuşsun bide korunmayı bilsin yoksa olan sana olur bu gidişle bende kırıcı konuştuysam kusura bakma kırmak istemedim 

Yok cnm ne kusuru vallah kaynanma benden daha kuvetlidir bilerek yardım etmiyor ilk iki üç senre sırf beni ezdirmesi için elinden gelen her şey yaptı başıma getirmedigi bişey kalmadı ne arıyorsan başıma getirdu eşimi doldurdu eşimden dayak yedim kaynanandan dayak yedim iftira yalancı ne varsa üstume attı az daha benle esimi bosatiracakti ondan psikolojim iyi değil bide bu doğumdan soena depresyona girdim hiç iyi değilim 

Bende zaten kaynananla yaşadığı anlayınca bebeği neden istemediği anladım mutlu bir yuvası olan zaten böyle düşünmez Rabbim sabır versin inşallah

Amin inşallah çok sagol

+2 oy
önce (528 puan) tarafından

korunurken olduysa imtihanin bu bebek senin 

Aynen vallah haklısın bir imtihan 

+2 oy
önce (29,483 puan) tarafından

Gunahmi sorusunun cevabını biliyorsun sende sadece icininin rahatlamasi için bir kaç destek bekliyorsun gibi.

Sana en güzel destek olarak şunu diyebilirim 

Rabbim.nasip etmişse kolaylığını verir rızkıyla gelir Rabbime yönel şükret.

He vallah abla haklısın Rabbime her zaman şükürler olsun tövbe ediyorum Rabbim sayende de düşünüyorum aldirmicam ne yapalım nasibi var dünyada çok sago 

önce (29,483 puan) tarafından

Onu sana veren Rabbim şükret gücünu kolaylığını verir Rabbim sağlıkla kucağına alırsın insAllah

Amin insalah çok sağ ol 

+2 oy
önce (18,721 puan) tarafından

Aldırmanın kuralı senin ruh haline kaç çocuğun olduğuna göre değişmiyor Rabbimin verdiği can ve herhangi bir sağlık sorunu olmadığı halde senin isteğinle sonlanan bir gebelikse o çocuğu sen öldürmüş oluyorsun. 

Çok sağ ol yardımının için düşünüyorum diyer cocuklarima bakıp üzülüyorum düşünüyorum psikologa gidecem çok özür dilerim Rabbimden yapmayacam demek nasbi var dünyada demi 

önce (18,721 puan) tarafından

Canım korkmam panik olman çok normal. Ama verdiyse vardır bir hikmeti. Hep bebek kalmayacaklar ya iki sene üç sene zorlayıp büyüyecekler sonuçta 

Aynen öyle 

+1 oy
önce (3,546 puan) tarafından

He aldır yada diğer çocuğunu öldür kolay mı aldırmak ikisi de aynı şey cahil cahil konuşup durma ya iki dk lık zevkin için cana mı kıyacaksın doğur ikiye bakıyorsan üçe de bakarsın çocuk elbet büyür ama pişmanlık ömür boyu devam eder 

😥😭

+1 oy
önce (2,727 puan) tarafından

Niye kendinize sahip cikmiyorsunuz?

Sevişirken gayetde vakit buluyorsunuz 

Şimdi nasil onu aldirmayi dusunebiliyorsun sanki meryem ana gibi kendi kendine hamile kalmissinda cocuk kendinde olmus gibi konusuyorsun

Iki kişi seks yapiyorsunuz bunun sonucunda hamile kala bilecegini dusunmuyormuydun?

Evet zor oluyor bende 3 cocuga hamileyim ama korunuyordum korunmayi biraktim kendim istedim bebegi 

Yani gidin spiral taktirin hap için tuplerinizi baglatin ona ragmen hamile kalin yine bi tik anlayisla karsilar insan yinede bebegi aldirmalisin anlamina gelmezde

Ama en azindan korunmussun cabalamissin olmus der cesaret veririz dogurman için

Kaynanan bakmiyor esin bakmiyor ama o işe gelince her sey gulluk gulistanlik

Nasibi varsa dünyadan gelir çok pişmanım ağır şeyler taşımakla aldırmayı dusunmrlle çok pişmanım çok sago yardımınız için 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 123 göst.
0 oy
5 cevap 296 göst.
0 oy
0 cevap 18 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Duru6363 (14 puan) tarafından soruldu

412,043 soru

12,403,909 cevap