0 oy
263 göst.
önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,858 puan) tarafından

Vücudu bazı sinyaller veriyor yani öyle basit bisi de değil bazen durduk yere kasigi ağrıyor, karni ağrıyor. En ciddisi  çok afedersiniz meniden bazen kan geliyor. Asla ikna edemiyorum götürmeye napcami şaşırdım.

Kâle almıyor "iyi işte kurtulursun benden" diyip gecistiriyor. Bu vurdum duymazligi öldürecek beni

9 Cevaplar

0 oy
önce (950 puan) tarafından

Randevu al MHRS den seni gezmeye götürecem bir yere de hastaneye götür 🙂 çok geçmiş olsun gerçekten ihmale gelmez böyle şeyler 

Bir insan niye kendi canını düşünmez ki ? Anne babasına varsa erkek kardeşine durumu anlat beraber zorla götürün 

önce (13,858 puan) tarafından

Babasına anlatamam canım utanırım ama kaynima anlatmayı düşünüyorum. Kaynanam vefat etti

Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşallah. Bencede anlat hem destek olur bu konuda beraber götürürsünüz. İnşallah çok ciddi bir şey yoktur 

İnşallah canım teşekkür ederim 

Rica ederim ❤️ 

-Reklam-
0 oy
önce (2,722 puan) tarafından

Ay nasil kan geliyor ve adam umursamiyormu ay ben bile korktum bu adam hayatini hic mi onemsemiyor

Hemen bi yolunu bul doktora gotur bacim ciddi bi durum gibi gozukuyor

Canim gerçekten bende korkuyorum. Ozur dileyerek soyluyorum Bir gün meni diye bisi yoktu sırf kan. Ben hasta mı oldum acaba diye  düşündüm ama benden değildi 

0 oy
önce (1,507 puan) tarafından

Göz göre göre intihardır bu.

Anasının yanına gitmeyi istiyordur. Tövbe tövbe kaynima anlatsam eğer bu hafta içi randevu alıp gitmezse

0 oy
önce (13,772 puan) tarafından

yok artık, nasıl gitmez bi insan doktora ya

Valla bilmiyorum canım. En canlı örneği annesini kanserden kaybettik nasıl olur da kendine dikkat etmez aklim ermiyor

0 oy
önce (1,117 puan) tarafından

Eğer ölümcül bir hastalığı varsa ve bunu bile bile hastaneye gitmezse ebedi cehennemlik olur , bunu eşinize açıklayın . 

Yani canım önemsemiyor aslında muhtemelen önemsiz diye düşünüyor 

0 oy
önce (323 puan) tarafından

hematospermi olarak ifade edilen meniden kan gelmesi, idrar yolu enfeksiyonu, cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar, böbrek taşı, damar çatlaması ve prostat sorunları nedeniyle menide kan bulunması durumudur. Bu durum birkaç hafta içerisinde kendi kendine düzelebilir

Yinede doktora gidin 

Bende baktım canım netten bi çok şey yazıyor yani gitmesi gerek ama yok dinletemiyorum

0 oy
önce (1,714 puan) tarafından

Benim eşimde öyle beyninde damar yumağı var 6 ayda 1 kontrol olması lazım 1 yılı geçti gitmedi bende e nabzını biliyorum randevu aldım sinirlendi tabi ama ben bağırıp üste çıktım 1 oğlun var 1 de kızın geliyor onlar için gideceksin dedim gitti marta randevu verdiler ilaçlı tomografi çekecekler 1 hafta öncesinden kan alacaklar aradan kan da çıktı hiç değilse değerlerine bakarlar iyi olur sende al zorla

Rabbim şifa versin canim eşine. Yani ben alsam da gitmez diyorum kızın var yani öldüm diyince bitmiyor hersey diye ama dinlemiyor

önce (1,714 puan) tarafından

Allah razı olsun canım sizde şifa versin Rabbım, 🙏🏻 maalesef inat bu erkekler 

0 oy
önce (769 puan) tarafından

Acaba fıtığı falan mı patladı 

Fıtık patlasa dayanılmaz geçmeyen bi ağrı olmaz mı canim

Valla cnm eşimin patladı çok kötü dayanılmaz bı ağrı yaratmadi . Bak Allah korusun bişey olsa bacağında falan his kaybı olabilir 

Allah korusun canım mutlaka goturcem bu hafta içinde 

Eşim öyle fıtığı patlamış diye kan geliyordu. Gitti doktor ameliyat olması gerektiğini söyledi. 

0 oy
önce (471 puan) tarafından

Prostat olabilir 

Bende şüpheleniyorum canım da gitmiyor en son kaynima dicem alsın götürsün 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 101 göst.
0 oy
5 cevap 690 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Yuska (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 383 göst.
13 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubraaaaa4545 (188 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 92 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu

411,926 soru

12,400,596 cevap

44,406 kullanıcı

Kategoriler

...