+1 oy
199 göst.
önce Diğer kategorisinde (323 puan) tarafından

31 yaşındayim kocamın sayesinde futbol aşığı oldum birlikte maç izliyoruz:))) 

16 Cevaplar

+1 oy
önce (1,118 puan) tarafından

Benim eşim de koyu Galatasaray aynı şekilde bizde hep birlikte izliyoruz artık oyuncuları ezbere biliyorum , maç'ın her kuralını biliyorum sjsjsj

önce (323 puan) tarafından

Hahaha kız çok heyecanlı:))) benim oğlum sevmedi izlemiyor ama ben alıştım izliyorum:))

Evet evet çok heyecanlı, fener maçlarını da izlerim genelde . Onların oyuncularını bile bilirim 🤣🤣

Bilmiyorum ama maç izlemek çok keyifli ya

önce (3,617 puan) tarafından

Annem fanatik Gsli. Gerçi hepimiz öyleyiz de maç günleri telefon açıksa bile bizimle konuşmuyor hop oturup hop kalkıyor bağırıyor, hakeme sovüyor. Fenere sövüyor. Artı fenerin maçını da izleyip daha çok söyleniyor sülale de annemin bu huyuna çok şaşırıyorlar kadın namazında niyazında sohbetinde maç günleri deliriyor kekejwke eğer Gs berabere bile kalsa 2 gün gülmüyor hele yenilse siz düşünün. Fener gol yedi mi ya da Gs gol attı mı alkışlıyor. Yendigimizde gidip çay demliyor bugün keyifle içeceğim diye. Çoğu takımın futbolcularini bilir. Türk teknik direktörlerini ve hakemlerini hatta eski tüm gs futbolcularini bilir. Canım anam, maç var yine maç bitene kadar aramayacagim zaten tv ye bakıyor jdjsjsj

Sen anana neden çekmedin kız ben olsam katılırım ona sjsj benim eşimde öyle benide iyice alistirdi arada maçlara gidiyoruz 

önce (3,617 puan) tarafından

Kız nasıl çekmedim derbi günü bizim ev dolar tasardi ben tasinana kadar 1 maç kacirmadim. Burada da hamileyken hep izledim taa kiii bebek doğdu uykusuz günler başladı. Şimdi de özetine filan bakıyorum golleri izliyorum vs 😄

-Reklam-
+1 oy
önce (623 puan) tarafından

Ben takım tutmuyorum kocam fanatik izliyoz mecbur bu gün maçı var stada gidecekti çok mutluydum ama hava soğuk hasta biraz gitmedi mecbur izleyecez

Ay bende eşimle gidip izlemek istiyorumda çocukları bu havada goturemem benim çocuklar sıkılır ya sevmiyorlar izlemeyi burada emanet edecek kimsemiz yoj

önce (623 puan) tarafından

Hava ısınınca çocukları da götür 

+1 oy
önce (1,507 puan) tarafından

Ben Galatasaraylıyım, maç izlemeyi fln severim ama eşim futboldan nefret eder.

+1 oy
önce (13,774 puan) tarafından

babamdan alışkınım ben, kendimi bildim bileli maç izlerim😂

Baba evinde yeşil ekran görmeyen takımin t sini duymayan ben koca evinde bir afalladim :))) işin komik kısmı bir tek benim eşim takım tutar 2 damat bir erkek kardeş babam asla takım tutan yok:))

önce (13,774 puan) tarafından

baya ilginç bir aileniz varmış😂 biz de herkes 7den 70e futbol meraklısı. hele kaynanam alışmış maç izlemeye eşim, kayınbabam yokken bile açıyor maça bakıyor 😂

0 oy
önce (56 puan) tarafından

Aynen bende öyleyim hiç bi maçı kaçırmayız o yoksa da ben kendim izlerim şuan olduğu gibi:)

0 oy
önce (17,447 puan) tarafından

Ailecek GS liyiz ama fanatik değiliz öyle çok. Arada takip eder eşim. 

0 oy
önce (5,475 puan) tarafından

Gsli ama asla izlemez🤣🤣

0 oy
önce (1,671 puan) tarafından

Şöyle ki fenerbahçe Beşiktaş derbisinde fena hallerdeyiz her bir golde birbirimizle alay ediyoruz ama maç bitene kadar bittikten sonra bir daha maçla ilgili konuşmuyoruz şimdi bir kızımız var fenerli mi Beşiktaşlı mı olacak onun tartışmasını yapıyoruz 😅😅

0 oy
önce (1,718 puan) tarafından

Evlenene kadar arada milli maç izlerdim sadece o da bazen esim koyu gs fani sayesinde futbol hakkında her şeyi biliyorum transferleri onunla takip ediyorum her maç günü takos kola klasik menumuz formasını giyer izleriz Turkiye ziyaretlerini hep onemli maclara denk getirir kesin maci stadda izler cocuktan once beraber gidiyorduk cocuk buyusun yine beraber gideriz..  Kocasi fbli olanlar kocanızi fazla üzmeyin Ali Koç yeterince üzüyor :')

Hahahaha kız çok iyiydi bu:)))) ben daha yeni yeni izliyorum kocamda cinnet geçiriyor hatta bugün ilk başladı izliyoruz bak burdan sonra gol gelicek dedim yok ya gelmez dedi şak gol oldu delirdi sevinçten  bir ara uyudum bana kalk totem yap diyor:))

0 oy
önce (8,107 puan) tarafından

Ben önceden de izliyordum. Hatta az önce beraber izledik.Ama Fenerbahçeli değiliz çok şükür  😂😂

önce (1,635 puan) tarafından

Gsliyom de de bidaha sevim seni be sukom 🥺🤭

Sev beni sev Semoşum tabi ki Gsliyim 😊

önce (1,635 puan) tarafından

Of be boşuna kan cekmiyo bizi 😍

🤗😇🥰                    

0 oy
önce (18,691 puan) tarafından

Kocam Fenerli ben Galatasaray ben ondan daha Fanatiğim. Oğlumun seçimini merakla bekliyorum 

0 oy
önce (6,895 puan) tarafından

Bizde izliyoruz şuan😂

0 oy
önce (3,703 puan) tarafından

Ben koyu cimbomluyum 

Eşimde çakma Beşiktaş:))

önce (7,331 puan) tarafından

Bizde tam tersi 🤣🤣🤣

0 oy
önce (908 puan) tarafından

Türkiye ligi fıs. Ben yabancı ligleri takip ediyorum. İzlerken keyif veriyor . 

0 oy
önce (950 puan) tarafından

Koyu Galatasaray 'lı olarak ben eşimden daha çok izliyorum 😂🦁❤️💛

0 oy
önce (1,303 puan) tarafından

Ofsaytı bile biliyorum diyeceklerim bu kadar : 😂 kocam kendine dert aramış feneri bulmuş çok şükür. Fenerde olmasa hiç derdimiz yok, kocam kahroluyor sayesinde 😂

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 178 göst.
8 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,516 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 297 göst.
6 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (322 puan) tarafından soruldu
+6 oy
13 cevap 381 göst.
14 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde I3lknurum.02 (914 puan) tarafından soruldu
+3 oy
33 cevap 909 göst.
11 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Masalimmm (36 puan) tarafından soruldu

411,938 soru

12,401,123 cevap

44,428 kullanıcı

Kategoriler

...