İyi geceler kızlar.lütfen bana yanlız olmadığımı söyleyin.
Misal evin içinde gücümün yetemeyeceği bi iş olur.eşime söylerim asla yapmaz tamam der erteler.geçen ayakkıbılığın içine tahta yerleştirecekti erteledi.piriz yerinden çıkmış yap dedim kendin yap diyor.
2 senedir 2 odamın yerini değiştirmek istiyorum koltuk ağır diye tek yapamıyprum.türlü bahaneler üretip duruyor.akşam kendim Ya Hak deyip çıkarmaya çalıştım kapıda sıkıştı kaldı öyle.artık sinirden oturup ağladım.ona muhtaç kaldığım için birkez daha kendime kızdım.asla evin içindeki sorunlarla ilgilenmez.milletin her işine koşar.1 gün tatili tek vardı ondada kılkuyruk eniştesinin odununu kesmeye gitti.adam kendi tatilinde çocuklarıyla geziyor.her sene aynı şey.kendiside her işinde benden yardım alıyor.
Eve yeni taşındık avizeleri taktı son bir tane kaldı bunu da sonra takarım dedi bir buçuk yıl sonra o evden taşınırken o avizeyi hala takmamıştı. Söyleyeceklerim bu kadar 😀
Öyle yarım kalan o kadar şey var ki ben söylemekten yoruldum.insan bi eve taşındı diyr heyecanlı olur evin içinde her işe koşar
Eksiğini tamamlar.Deh demeden ilerlemiyor sinir hastası yaptı sonunda beni
Hepsi öyle canım seninkine özel bir durum değil sende kendi yapman gereken işleri yarım bırak bakalım ne olacak o zaman.
Değil iyi ki de değil dünyayı dar ederdim
İtin bi taraflatınada soksam aynı abla.güzellikle söyledim,bağırdım çağırdım yine aynı tas aynı hamam.
Valla çok şükür evde olan sorunları yapar ama artık oda bıktı evde uğraşmaktan kirada olduğumuz için pra bizden gittiği için sürekli adamda bıktı ondan artık oda saldı eskisi gibi değil
Çok şükür bizim kendi evimiz.taşınırken gebeydim ve ayağa kalkmam yasaktı.o da anasının zevkine göre odaları yerleştirmiş.hiç memnun değilim.oda kocaman içi bomboş.küçük odayada salon takımını sığdırmışlar.
Ay anası ne karışıyor sizin evin dekorasyonuna sen eşine deseydin yattığın yerden böyle böyle yap diye canim
Canım tırnağın varsa kaşıyacaksın. Priz işlerini elektrikçiye yaptırıyoruz hep ama böyle abuk subuk işler olunca yapalım mı diye sormam gel yardım et diye çağırırım. Yoksa asla evet yapalım demez 😅
Yapmaz ki başka şeyler için niyetlendim işe giriştim yardıma gel dedim kaldı öyle.1 aydır perdeyi sökte yıkayayım diyorum.kısayım diye yetişemiyorum önünde vida var çıkmıyor tamam der ama asla ellemez
Çok sinir bozucu ya hiç mi vicdani rahatsız olmuyor onu da geç kendi evi sonuçta bazı işler erkeğin görevidir herşeyi kadın yapamaz ya o evde ortak yaşıyorsunuz sonuçta . Çok şükür bizde de eşim düşünür yapar hemen evde bı gün kalsa hemen evdeki eksiklikleri görür yapmaya çalışır düzen sever gözüne bişey batsın istemez
Artık bi kalbinin olduğundan şüpheleniyorum.sanki dünyaya beni sınamak için gelmiş
Öyle elektrik işinden falan anlamaz, istesede yapamıyor. Ama onun dışında her şeyi yapar. Zaten bel fıtığım var, birkaç kere kendimi zorlayıp kitlendim. O günlerden beri devamlı tepemde geziyor, sakın bir şey yapma bana söyle diye. Ama tam tersi olsa yeminle canına okurdum orası ayrı. Herkes işini bilecek
Geçmiş olsun canım
Valla ben bu adamın vicdan merhamet sahibi olduğundam şüpheleniyorum artık.ne desem boş
Her işten anlar ama 50 defa hatırlatmam gerekir yapamam da demez ama anında yapmaz
Benimkinin elinden hiçbir iş gelmez, bir şey yapmaya çalışır bu çok kıytırık bir şeymiş olmuyor der atar geçer o yüzden her şeyi ben yapıyorum. Artık şunu yap bile demiyorum
Oluyo ya kurutma makinesi aldık dolabın arkası delinip fişin şirize çıkartılması lazımdı alalı aylar oldu daha dün yaptı kavga ettim ağladım artık bes dkkada yaptı bazı şeyleri de en demeden yapar bazı seyleri de bir kez derim yapar bazısını on kez erkekler degisik ya her gün akvaryumun suyunu degiştirmeye erimez bazen temizliğe yardıma erinir
Canım benim eşimde elinden iş gelmez kurulacak şeyleri falan ben yaparım ufak tefek iş olursa söylerim sonra der ben kızarım yapar
Israr etsem yaptırırım da . senin dediklerini genelde hep ben kendim yaparım yaptım da
12 kişilik ahşap salon masamı 2 oda ilerisi balkona taşıdım
2 Kapaklı vitrinimi balkona salondan mutfak balkonuna çıkardım ayaklarına patates sürüp iteklerim
Bazamı sürekli yerini değiştirirşm... Prizleri söker takarım.. lavabo borularını söker yenisini takarım
Hatta bikere mutfak lavabo su çöktü . Silikon istedim getirdi hadi gel yapalım dedim çok uykum var sabah yaparız dedi .ama benim aklımda lavabo varken uyuyamamki lavoba altına sehba koydum silikonladım sabah şok olddu. A101 den 8 raflı dolap aldım eve getirdim antrede halıyı topladım takım çantasını getirdim kendim kaldırdım ayağa 😂 bence yaptırmak için uğraşma kendin yap ona ihtiyacın olmadığını göster
Ha hiçbirşey yapmıyor değildir eşim matkap işlerini felan yapar evde
neden 2 senedir adamin keyfini bekledinki bi ara benimdr aldim dolap montelencekti yap dedim tm yaoarim dedi baktim salliyo yapmiyo arkadasima yazdim (bayagi cevresi var ) bana dolap monteleyecek birini bul diye 2 saat icinde geldiler monteleyip gittiler sende bul birini icret karsiligi yaparlar
Benim eşimde aynı canım yapar ama yapmaya çalışır erteler evet ama beceri yok eşimde değil ailesinde sorun hic bişey ogretmemisler
Benimkide yapmaz malesef, bende annemgil gelince eşine yaptırıyorum eşi diyorum çünkü üvey babam oluyor, sağolsun her işimizi yapar .
Benim kocam böyle değil
1,492,990 soru
24,394,414 cevap
349,599 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın