0 oy
59 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,726 puan) tarafından

Kızlar tencerelerimin miladı yakında dolacak hem çelik hemde döküm veya granit hangilerini önerirsiniz 

3 Cevaplar

+1 oy
önce (2,726 puan) tarafından

Schafer almada ne alırsan al granitler hep soyuldu sapları yandı bide dikkatli kullanırım 

önce (1,726 puan) tarafından

8 senedir karacanın granitlerini kullanıyorum gayet iyilerdi benn bu sene cok rahatsızlandı rahatsızken kaynanamla eşim demir kaşıkla yemek yapmıs bide demirle kaşıkla yemekleri tabaklara koymusar  üstünde çok makinaya atmısar 2 gün önce pilav yapıyodum bi baktım suyun üstünde siyah noktalar var tencernin kaplaması oldugunu anlayınca cope attım hemen yeni pilav tenceresi aldım celiklerimde 8 senedir kullanıyorum ama yanlardan yakmaya başladı anlamadım en iyisi yeni tencere almak parlatmaya versem 400 TL dediler 1 tencereye yenisini almak daha mantıklı geldi

önce (2,726 puan) tarafından

En güzeli çelik tencere telle sürt hicbisey kalmiyo . Ben granitlere tahta kaşık bile sokmadım silikon kasıklarla yaptım naptiysam adam akıllı makineye atmadım dışından kalktı kaplamalari

Benim granitlerin dışları saglam ama içleri gitti çelikte var yanlardan yakmaya basladı bende hiç makinaya atmam ama atmışlar işte ben hastayken

-Reklam-
+1 oy
önce (13,760 puan) tarafından

çelik bende emsan var memnunum, korkmaz da olabilirsin. bütçen fazlaysa fissler al. granit bozuluyor hemen sevmiyor çum ben kullanmıyorum da

lava nın döküm tenceresi bar bende

Karacanın granitlerini kullanıyorum 8 senedir ama kaplaması gitti artık celiklerimde hisarındı son 2 3 aydır yanlardan yakmaya başladı parlattırım dedim 1 tencereye 400 dediler yenilemek mantıklı geldi

+1 oy
önce (7,380 puan) tarafından

Çelik Korkmaz kullanıyorum, çok memnunum. Döküm de thermoad kullanıyorum ama daha iyileri vardır bence.

Bende karar veremedim ne alsam diye en iyi buraya sorim dedim celiklerim hisarındı yandan yakmaya başladı 1 tencere parlatmaya 400 istediler yenilemek daha iyi diye dusundüm

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 275 göst.
30 Nisan 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu
+3 oy
7 cevap 141 göst.
0 oy
6 cevap 104 göst.
0 oy
6 cevap 197 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,349 puan) tarafından soruldu

411,883 soru

12,399,424 cevap

44,358 kullanıcı

Kategoriler

...