Kızlar tencerelerimin miladı yakında dolacak hem çelik hemde döküm veya granit hangilerini önerirsiniz
Schafer almada ne alırsan al granitler hep soyuldu sapları yandı bide dikkatli kullanırım
8 senedir karacanın granitlerini kullanıyorum gayet iyilerdi benn bu sene cok rahatsızlandı rahatsızken kaynanamla eşim demir kaşıkla yemek yapmıs bide demirle kaşıkla yemekleri tabaklara koymusar üstünde çok makinaya atmısar 2 gün önce pilav yapıyodum bi baktım suyun üstünde siyah noktalar var tencernin kaplaması oldugunu anlayınca cope attım hemen yeni pilav tenceresi aldım celiklerimde 8 senedir kullanıyorum ama yanlardan yakmaya başladı anlamadım en iyisi yeni tencere almak parlatmaya versem 400 TL dediler 1 tencereye yenisini almak daha mantıklı geldi
En güzeli çelik tencere telle sürt hicbisey kalmiyo . Ben granitlere tahta kaşık bile sokmadım silikon kasıklarla yaptım naptiysam adam akıllı makineye atmadım dışından kalktı kaplamalari
Benim granitlerin dışları saglam ama içleri gitti çelikte var yanlardan yakmaya basladı bende hiç makinaya atmam ama atmışlar işte ben hastayken
çelik bende emsan var memnunum, korkmaz da olabilirsin. bütçen fazlaysa fissler al. granit bozuluyor hemen sevmiyor çum ben kullanmıyorum da
lava nın döküm tenceresi bar bende
Karacanın granitlerini kullanıyorum 8 senedir ama kaplaması gitti artık celiklerimde hisarındı son 2 3 aydır yanlardan yakmaya başladı parlattırım dedim 1 tencereye 400 dediler yenilemek mantıklı geldi
Çelik Korkmaz kullanıyorum, çok memnunum. Döküm de thermoad kullanıyorum ama daha iyileri vardır bence.
Bende karar veremedim ne alsam diye en iyi buraya sorim dedim celiklerim hisarındı yandan yakmaya başladı 1 tencere parlatmaya 400 istediler yenilemek daha iyi diye dusundüm
411,883 soru
12,399,424 cevap
44,358 kullanıcı