0 oy
274 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (2,441 puan) tarafından

Günaydın kızlar 🤗

Kızlar size bir şey sormak istiyorum.az önce eşim geldi bebeği dışarı çıkarmak için, ayakkabısını giydirirken bana dedi ki;mutfakta çalışırken görünüyorsun dedi,bende bilmiyorum valla dedim.

Eve geldiği zamanda pencereden bakar öyle birileri varsa kalın perdeyi çektiğini görüyorum bazen.

Biz zemin katta oturuyoruz bu arada, yaşadığımız yerde tanıdık akraba vs var.

Sizce neden eşim bana öyle demiş olabilir ve perdeyi çekiyor siz olsanız ne düşünürsünüz normalde kıskandığını belli etmeyen birisi🤔

Biraz saçma olabilir ama sizin fikirlerinizi merak ediyorum 🙄

14 Cevaplar

+4 oy
önce (2,907 puan) tarafından

Kıskançlıktan ziyade mahrem için yapıyor bence. Ben açık bir kadınım ama evde rahat rahat çalışmak isterim ben de çekerim perdeyi. Müziğimi açarım oynaya oynaya çalışırım mutfakta.

önce (2,441 puan) tarafından

Valla canım bende  tül perdeyi  her zaman çekerim ama kalın perde beni boğuyor ya

önce (13,802 puan) tarafından

zemin katlarda dışarıdan görünme problemi çok oluyor. ben en üst katta oturuyorum bu yüzden rahattım ama bi kere önümdeki apartmanın damından eve bakanları gördüm. ondan beri bütün perdelerim sonuna kadar kapalı. 

önce (2,907 puan) tarafından

Beni de boğuyor ama ben de birkaç kez göz göze geldim mutfağa bakanlarla ben de kapatırım.

önce (13,802 puan) tarafından

tül perdeden dışarısı olduğu gibi görünüyor hele bir de ışık açıksa. hiç perde takma daha iyi

Akşamları hep kapalı olur kalın perdeyle,zaten ben hiç sevmem onu o kadar rahat değilim.ama gündüz de tül perde çekilidir.zemin kat dediğim de yüksek biraz full görünmüyor.

-Reklam-
+2 oy
önce (2,339 puan) tarafından

Benim eşim hep öyle 

Benimki sürekli öyle değil ya

+2 oy
önce (111 puan) tarafından

Zemin katta olsaydım sanırım ben de perde mi çekerdim çünkü evimin içi benim özel alanım dışarıdan görünmesini pek istemezdim bütün 3 katta oturuyorum ön tarafımda bina yok ana yol ve bayağı bir ara var rahatça perdem açık durabiliyorum 

Tül perdeyle her zaman pencere kapalıdır ama kalın perde olunca boğuluyorum sanki.

Zemin kat dediğim de biraz yüksek yerde değil yani.

+2 oy
önce (404 puan) tarafından

Perde evin hayasıdır dermiş eskiler. Bu çok normal.

Bende rahat değilim ama kalın perdeyi de çekince kendimi hapishanede gibi hissediyorum, ışık olunca mayışmıyorum.Esime kalsa perdeler hep kapalı olacak.

Gündüz tül perde yeterli oluyor ama akşam ışık olunca içerisi gözüküyor maalesef o yüzden guneslik çekilmeli.

Aynen öyle canım akşam oldu mu güneşliği çekiyorum ama gündüz tül perde oluyor.Onda da görünüyorsun dedi😬

Hmm olabilir Güneş gören bir mutfaksa veya perde inceyse olabilir başka çözüm bulmak lazım demek ki güneşliği çekince çok aşırı karanlık oluyor 

+1 oy
önce (2,638 puan) tarafından

Evde rahat giyinen biriysen o yönden rahatsız olup kapatıyor olabilir 

Valla canım rahat giyindigimde oluyor,ama ona göre de kalın perdeyi kapatırım,ama normal tişört giydiysemde tül vardır önünde, kalın perde boğuyor beni, loş olunca mayışıyorum.ama o an gördüyse beni saçlarım ve tişörtüm görünmüştür.yüksek biraz ona da kafayı takmış herhalde anlamadım gitti.

+1 oy
önce (3,325 puan) tarafından

Normal kıskanç bir eş . Çokta değişik değil benimki köşeden kontrol eder hep tam kapalımo die 2 cm açıklığa gelemez.bide zemin katmış zihni kötü erkek çok durup izleyen bile olur.hangi erkek ister eşi evde incelensin 

Zemin kat dediğim de yüksek biraz full görünmüyor,en fazla tişörtüme kadar görünebilir,hep görünmüyor zaten o da dedi.

+1 oy
önce (2,750 puan) tarafından

Benim ilk evimde öyleydi mutfağın karşısında kahvehane vardı ve adamlar kapının önünde oturuyordu bide ökü.z gibi bakıyorlardi inadına ocakta camın önündeydi malesef perdeyi hicbi zaman açmadım . Normalde kapalı biriyim evde gayet rahat şort atlet gezince çok çekiniyordum dışarıdan görünürse diye . Eşinde cekiniyo olabilir 

Olabilir canım normal bence kimse istemez evin içi görünse ama zemin kat dediğim de yüksek biraz full görmüyorum yani.

önce (2,750 puan) tarafından

Karşınızda apartman falan varsa 

Apartman yok karşıda, eşim insanların niyetlerini bildiği için öyle dedi büyük ihtimalle yoldan geçen vs diye.

+1 oy
önce (7,800 puan) tarafından

Biz 4.katta oturuyoruz benim eşimde perdelere çok dikkat eder özellikle ışık açıkken fark etmeden sadece tül ile örtülü ise küçük bir tartışma çıkar aramızda (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)

Tül perde her zaman çekilidir,ama kalın olunca insan boğuluyor.aksamlari kapalıdır benimki zaten o kadar rahat değilim ama gündüz de öyle boğulurum herhalde.

+1 oy
önce (4,926 puan) tarafından

Zemin katta olmadığım halde perdeyi hep çekerim kıskançlık falan alakalı değil bence birileri tarafından izlenme hissinden rahatsız olmaktan kaynaklı belki eşinizde belki böyle düşünmüştür

İnanki bende rahatsız oluyorum izlenme hissinden zemin kat dediğim de yüksek biraz full görünmüyor,en fazla saçlarımı ve tişörtümü görmüştür zaten ona açık değildi yani.

+1 oy
önce (1,140 puan) tarafından

Bu bizim Türklerin milli bir takıntısıdır. Babamdan kocama , erkek kardeşimden dedeme kadar hepsi aynı sjsjsj

Bende annemlere gidince tülü çekiyorum rahat değilim bana da geçmiş o takıntı😂

önce (1,140 puan) tarafından
+1

Bende de var yalnız değilsin 🤣🤣🤣

+1 oy
önce (4,049 puan) tarafından

Ne kadar düzgün giyinsekte evin içi mahremimizdir. Tanıdık veya kötü niyetli olmasa bile görünmesi normal değil bence. Farklı bir şey olduğunu düşünmüyorum. ☺️

Ama canım sürekli kalın perde kapalıysa insan boğulur 🥺 tül perde her zaman çekilidir yani,zemin kat dediğim de yüksek biraz full görünmüyor.

önce (4,049 puan) tarafından

Tül perde korumuyor ki canım direkt görünüyor ışık açık olunca. Daha yüksek bir ampul takarsanız perde kapansa da loş olmaz. Eşin görmüş dışardan demekki ona göre söylüyor bin bir çeşit insan var maalesef dikkat etmek gerekiyor

Karanlık olunca direk kalın perdeyi kapatırım bende rahat değilim öyle.ama gündüz de insan boğulur, sürekli loş olunca uykum geliyor,ama eşim söylemiş ona göre de dikkat ederim ki dikkat eden biriyim zaten.

+1 oy
önce (1,497 puan) tarafından

Bizim mutfakta da görünüyordu dışarıdan hatta otoparktan biri geçerken bazen bakıyordu bariz belliydi demekki içerisi görünüyordu yoksa neden baksın sonra balkona tül perde taktım şimdi daha rahatım görünmüyor hiç bi şekilde 

Tül perde her zaman çekilidir canım, sürekli kalın perde kapalı olunca boğuluyorum yani mayısı yorum.zemin kat dediğim de yüksek biraz full görünmüyor 

önce (1,497 puan) tarafından

Perde modeli nasıl

+1 oy
önce (410 puan) tarafından

En üst kattayım binamızda yüksek görünceğimi sanmıyorum ama ocağım tam camın yanında. Hiç tahammül edemez hemen çeker. Ben akşam çekerim ışık açınca. O gündüz de görse gelir kapatır ben mutfaktaysam

Tül perde her zaman çekilidir, kalın perde kapalıysa boğuluyorum valla🥺zemin kat dediğim de biraz yüksek alçakta değil.

+1 oy
önce (216 puan) tarafından

Benim eşimde öyle görünüyorsun diyo mhramiyetten dolayı

Anladım canım dikkat etmek gerekir kötü insan çok 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 883 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde nilanka (167 puan) tarafından soruldu
+2 oy
10 cevap 614 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu