+2 oy
55 göst.
önce Diğer kategorisinde (939 puan) tarafından

Hanımlar, çoğunuz bilir ben bir hayalim için yeniden sınava hazırlanıyorum.  Elimde PDF olarak kaynak mevcut . Yks için. Aranızda tyt çalışan varsa PDF paylaşımı yapabilirim, aynı şekilde sizin de elinizde kaynak varsa belge olarak atabilirsiniz:) maksat yardimlasmak . Birbirimize faydamız dokunsun. 

3 Cevaplar

0 oy
önce (939 puan) tarafından

Yok mu ya sınav öğrencisi 🥹

-Reklam-
0 oy
önce (2,903 puan) tarafından

Sınav öğrencisi değilim ama seviyorum böyle ders çalışan kadınları :) Post yukarı çıksın diye yazdım, okumaktan zarar gelmez açık olsun yolun 

Ya çok teşekkür ederim , zaten hâli hazırda üniversite öğrencisiyim ama okuduğum bölüme ilgili değilim pek, yani bu hayalim onun önüne geçiyor. Ben tekrardan çalışıyorum, umarım burdan calisanlara da faydam olur . Postu üste çıkardığın için teşekkür ederim ⭐

Ay ne güzel, bölümün ne peki

İngiliz Dili ve edebiyatı son sınıf bu sene normalde , fakat hem bebekten dolayı hem de uzak bir şehirde olduğum için pasif öğrenci durumundayım. :( 

Aaa dilcisin :) Ben de 2024'te keyfekeder İngilice dilden girdim sınava ODTÜ İngilizce öğretmenliği geldi ama okuyamadım iş yüzünden :D

Wowwww oDTÜ İngilizce öğretmenliği mükemmel bir şey yaaaa, ben 2019 da anca İngiliz Dili ve edebiyatıni tutturabildim. :)) böyle başarılı hanımlar görünce çok seviniyorum. Umarım ben de hayalime ulaşabilirim ♥️

İngilizce okudum ben bölümü, makine mühendisiyim o yüzden üniversite sınavı kolay gelmişti. Ama kayıt olmadım birileri ek tercihten yerleşir belki diye. İşyerim pek sıcak bakmadı zaten baksa da nasıl okurdum bilmiyorum :) Öyle denemeydi benim. Sayısaldan girsem o kadar başarılı olamam sınav tekniğim çok zayıflamış

Evet ingilizcen varsa zaten sınav kolay geliyor ama yine de çok büyük bir başarı. Sıradan bir üniversite değil yani ODTÜ söz konusu:) darısı benim başıma 

0 oy
önce (698 puan) tarafından

Sayısal mi sözel mi eşit ağırlık mi canım alanın 

Üçü de değil , alanım yabancı dil zaten üniversite öğrencisiyim, hedefim PMYO o yüzden sadece tyt çalışıyorum ♥️

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 470 göst.
0 oy
3 cevap 110 göst.
+1 oy
2 cevap 58 göst.
0 oy
5 cevap 62 göst.

411,976 soru

12,402,445 cevap

44,478 kullanıcı