0 oy
112 göst.
önce Diğer kategorisinde (97 puan) tarafından

Kızlar doğudan batıya geldim doğuda hep yanlızdım evim çok kötüydü güneş almazdı batı için hayaller kurdum bundaki evim de istediğim gibi olmadı kirası yüksek olmasına rağmen burdada da çevre edinemedim çok yanlız mutsuz hissediyorum evi çok kafaya takıyorum çok hayal kurmuştum iki çocuğum var hep evdeyim ev istediğim gibi değil bunaldım 

4 Cevaplar

+1 oy
önce (5,677 puan) tarafından

Beklenti hep hayal kırıklığı getirir. Kendimi hep en kötüsüne hazırlarım ki iyisi olunca bende kendimi iyi hissedeyim 🤗bulunduğun ortamı kabullen. Çevre mutluluk getirmiyor aksine az insan çok huzur verici 

önce (97 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım öyle tabi ama  elimde değil kendimi motive etmeye çalışacağım

önce (5,677 puan) tarafından

Okumayı seviyorsan kitap oku iyi gelir 

-Reklam-
0 oy
önce (1,094 puan) tarafından

Bence bazen şükretmek gerekiyor diye düşünüyorum deprem bölgesindeyim eşyalarımın hepsinin hala 2028e kadar garantisi var ve ben birini kullanamıyorum depoda duruyor eşyalı evde oturuyorum şuanda ve 4 kişiyiz evde oğlumun eşyaları dolap yok diye evde valizde 2+1 evdeyım şuanda ama şükür diyorum kafamı soktuğum bi ev var diyorum geçecek elbet nice insanlar var sokakta sıcak ortam arayan isyan etme beterin beteri var 

Ben 33 yıldır aynı yerdeyim inan gidecek kimsem yok kimisi depremden dolayı gitti kimisi tayini çikti gitti hep evdeyim anlık bende çöküyorum ama bırakırsan kendini daha kötü olursun temizlik yemek çocuk derken akşam oluyo Rabbimin gücüne gider iyi düşün iyi olsun 

Duan için Allâh razı olsun Rabbim kimin içinde ne duası varsa kabul etsin inşallah

Amin canım bende öyle yapmaya çalışacağım kendimi bırakmayaceğım

Bırakma ya tabi dünyaya yaşamaya geldik hayat herşeye rağmen devam ediyo sen mutsuz olsan da mutsuz olsan da devam ediyo peki mutlu olup devam etmek varken hayatı kendine niye zehir edesin 

Teşekkür ederim canım kendime uğraş bulmaya çalışacağım

Rica ederim canım ne demek 🥰

0 oy
önce (2,934 puan) tarafından

Bence kendine biraz vizyon kat. Mentalinin çökmesi için evin kötü olması yetiyorsa zihin gündemin oldukça boş. Kendine fiziksel uğraşlar bul, ev de gözüne gelmez olur o zaman.

Bulamıyorum işte becerim yok öyle ben evlenmeden önce çalışıyordum belkide o yüzden böyle oldm bebeğim var şimdi işe gidemiyorum ev beni sıkıyor 

önce (2,934 puan) tarafından

Ben de keşke evde olsam diyorum kırk tane uğraş bulurum kendime :D Hiçbir şey yapamıyorsan spor yap, aç bir pilates videosu çocuğunla yuvarlana yuvarlana pilates yap

Teşekkür ederim canım yapacağım

0 oy
önce (150 puan) tarafından

Ev konusunda bende bi kac ay once cok sikintilar cektim.ama bolca insirah suresi okudum sende oku faydasini goruceksin.hem fiyati yuksekse orda oturarak baska evlere de bak iyisini buluncada tasinin 

Kış birde büyük oğlumun okulu yakın diye bekliyorum inşallah yaza çıkmak istiyorum burdan

önce (150 puan) tarafından

Rabbim gonlune gore versin canim

Amin hepimizin inşallah 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Prensesp (8,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 63 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy