+15 oy
7,160 göst.
Ürün İncelemeleri kategorisinde (165,672 puan) tarafından

image

Sebamed Baby Bebek Şampuanı sabun ve alkali madde içermeyen yumuşak formülü ile bebek ve çocukların hassas saç derisi ve saç bakımı için idealdir. Bebeğinizin cildi ile uyumlu pH 5.5 değeri ile cildin doğal koruyucu tabakasını destekler. Yüksek cilt toleransı ve yumuşak temizleme formülü sayesinde kuruluk ve tahriş riskini azaltır. Papatya ekstresi ile cildi tahrişe karşı korurken bebeğinizin saçının güzel kokmasını, ipeksi bir görünüm almasını ve kolay taranmasını sağlar. Gözleri yakmayan formülü ile banyoyu bebeğiniz ve sizin için keyif dolu bir aktiviteye dönüştürür.

*Şampuanın gözle direkt temasından kaçının, gözle temas durumunda derhal bol suyla durulayın.

53 Cevaplar

+3 oy
önce (356 puan) tarafından

Şanslı bebeklerden biri benim oğlum oldu ❤️ ürün çok hızlı bir şekilde ulaştı. Zaten oğlum doğduğundan beri Sebamed yenidoğan kullanıyordum. (Benim aldığım kokusuz olandı. Farklı markada kokusuz ürün denemiştim iğrenç kokuyordu. Sebamed'de bu sorun yok. Ayrıca Almanya'da üretildiği için güven veriyor.

image

) Bugün hediye gelen papatya özlü şampuanı denedik. İlk kullanım için göz yakmıyor, kokusu hafif ve rahatsız edici değil. Önceki şampuanımız da Sebamed olduğu için saçlarda ilk anda koku dışında bir farklılık yok. Normalde de saçları yumuşacık oluyordu yine aynı oldu. Saçları güzel kokuyor :) bundan sonra muhtemelen kokusuz olanı değil bu ürünü almaya devam ederim. 750 ml olduğu için çok uzun süre gider. Pompalı şişe diğer Sebamed ürünleri gibi karton kutu içerisinde geliyor. İçindekiler kısmını fotoğraf olarak ekliyorum. (gebelik döneminde araştırdığımda içeriği iyi görünüyordu ve konak sorunu yaşamadık. Bunda Sebamed şampuanın katkısı olduğunu düşünüyorum.)

Kullanmaya devam ettikçe yorumumu güncellerim. 

önce (356 puan) tarafından

Bu arada bebeğimde atopi mevcut ve Sebamed şampuanla yıkanan saçlarında kuruluk oluşmuyor. Parfümsüz olan üründe alkol de yok. Bu parfümlü olanda alkol varmış ama bir sıkıntı yaşamadık. 

-Reklam-
+2 oy
(513 puan) tarafından

Bu markayı zaten biliyor ve seviyorum 

+2 oy
(31 puan) tarafından

kullandığım bir marka içeriği de tertemiz annelere gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum 

+2 oy
(917 puan) tarafından

Ürünü çok beğendim. klinik olarak test edilmiş olması ve paraben içermemesi benim için artı bir özellik

image

kokusu da çok güzel 😊

+2 oy
(1,847 puan) tarafından

Oğluma kullandım dün kokusu da çok güzel pamuk gibi oldu saçları çok teşekkür ederiz tekrardan🥰

+2 oy
(181 puan) tarafından

Ürünü kullandım bayaaa çok beğendim Dalin kullanıyordum ama artık bunu kullanacağım net.kokusu  harika köprmesi de çok iyi.icerigi de doğal olması çok önemli artık bir numaralı tercihimiz seba Med şampuan.♥️

+2 oy
(29,537 puan) tarafından

image

Ürün elime ulaştı çok teşekkürler

Kokusu dokusu çok güzel pamuk gibi yapıyor gelir gelmez denedim  tercih edilebilecek bir ürün 🏵️

+2 oy
(2,625 puan) tarafından

image

Dün geldi bugün denedim gerçekten çok güzel kokusu parlaklığı yumuşaklığı harika keşke daha önce deneme şansım olsaymis başka bebek sampuanlarida tamam temizliyor ve güzel kokuyor ama yumuşaklığı parlaklığı cokkkkk güzel mis gibi oldu kizimm saçları yumuşaklığından yanlara düşüyor ilk kez teşekkürler Sebamed bundan sonra tercihimiz Sebamed bu arada eklemeden olmazdı Sebamed Bebek kremini de kullanıyorum kokusu daha yoğun pisliğe de iyi geliyor çilek kuruluguna tek suruste etkili tavsiye ederim

+2 oy
(596 puan) tarafından

Sebamed şampuanını bebeğimin yenidoğan döneminden itibaren kullanıyorum şuan bebeğim 20 aylık ve hala vazgeçilmezimiz kokusu ve kalıcılığı çok güzel çevremdekiler de sürekli ne kullanıyorsun diye soruyorlar şimdi ikinci bebeğime de gönül rahatlığıyla kullanacağım. Bir de geçen  yaz sprey olan güneş kremini de deneyimlemiştik kolay emilebilir yapisi ve yapış yapış olmama durumunu seviyorum kokusu da çok güzel hassas ciltli bebeğim ve  kendim yaz kış kullanıyoruz ondan da çok memnunum almak isteyenler gerçekten tavsiye ediyorum

+2 oy
(20,519 puan) tarafından

Az önce kullandım . Çok güzel kokusu var. Durulamasi diğer kullandığım şampuana göre daha kolay. Velhasıl kelam beğendim.

Teşekkürler Sebamed 🤩⭐

+2 oy
(1,060 puan) tarafından

Dün kullandım kızımın saçları ipek gibi yumuşacık oldu kokusu mest etti zaten bundan sonra bende kendime kullanacağım teşekkürler🌷

+2 oy
(795 puan) tarafından

Yıllardır kullandığımız bir marka. Bir çok ürününü kullanıyoruz şampuanının en hosuma giden tarafı kokusu ve yumuşaklığı. Tavisye edebilirim.

+2 oy
(1,885 puan) tarafından

Parasını saymassak piyasadaki en kullanışlı şampuanlardan biri bence. Ucuz olduğu için dalin kullanıyorum ama para sorun olmasaydı bunu kullanırdım kesin

+2 oy
(1,871 puan) tarafından

Kokusu dokusu gayet güzel. Yenidogan doneminde farklı bir marka kullanıyordum artık sebamede geçebilirim diye düşünüyorum çok da dolu az bir sampuan bile güzel köpürüyor bu şişe bayagi gider. Deneme boy gelir diye düşünmüştüm normal boy geldi beklemiyordum açıkçası. Teşekkürler sebamed 

+2 oy
(160 puan) tarafından

Kullanmayı çok isterim yüz nemlendiricisi nasıl acaba

+2 oy
(2 puan) tarafından

Kokusu çok güzel kizimin saçlari ipek gibi oldu mis gibi kokuyor :)

+2 oy
(2 puan) tarafından

Daha önce hiç kullanmadığım bir markaydı kokusu kalitesi gerçekten mükemmel iki oğlumda çok sevdi saçları yumuşacık yapıyor teşekkürler 

+2 oy
önce (872 puan) tarafından

Teşekkürler çok sevdik

image

+2 oy
önce (16,606 puan) tarafından

Oğlumda sabununu kullandım bu markanın kokusu ve cildi nemlendirmesi çok iyiydi sampunai da öyledir kesin bana çıkmadı ama denemek isterdim. Bazılarına iki tane gitmiş bari buna dikkat edin 🤣

+2 oy
önce (1,254 puan) tarafından

Hem kızımda hem oğlumda kullandığım bir şampuan. fiyatı biraz yüksek ama kullanıdklarım arasında en iyisi

İlgili sorular

+18 oy
84 cevap 9,544 göst.
+16 oy
47 cevap 7,108 göst.
+22 oy
60 cevap 15,144 göst.
17 Kasım 2023 Ürün İncelemeleri kategorisinde sebamed (1,018 puan) tarafından soruldu
+12 oy
76 cevap 62,565 göst.
1 Kasım 2023 Ürün İncelemeleri kategorisinde sebamed (1,018 puan) tarafından soruldu

413,241 soru

12,441,603 cevap

46,001 kullanıcı

Kategoriler

...