Sebamed Baby Bebek Şampuanı sabun ve alkali madde içermeyen yumuşak formülü ile bebek ve çocukların hassas saç derisi ve saç bakımı için idealdir. Bebeğinizin cildi ile uyumlu pH 5.5 değeri ile cildin doğal koruyucu tabakasını destekler. Yüksek cilt toleransı ve yumuşak temizleme formülü sayesinde kuruluk ve tahriş riskini azaltır. Papatya ekstresi ile cildi tahrişe karşı korurken bebeğinizin saçının güzel kokmasını, ipeksi bir görünüm almasını ve kolay taranmasını sağlar. Gözleri yakmayan formülü ile banyoyu bebeğiniz ve sizin için keyif dolu bir aktiviteye dönüştürür. *Şampuanın gözle direkt temasından kaçının, gözle temas durumunda derhal bol suyla durulayın.
Kullanmaya yeni başladım ve ilk izlenimim oldukça iyi gibi. Kokusu hafif rahatsız edici değil. Bebeğimin cildi hassas olduğu için çekinerek denedm ama şu ana kadar olumsuz birşey olmadı. piyasadaki birçok ürüne kıyasla içeriği daha güvenilir duruyor. Şimdilik memnunum
Ürün elime çoktan ulaşmıştı fakat yorum yapamadım .o kadar muhteşem bı şampuan ki kokusuyla kalicigiyla , teşekkürler Sebamed.
Bana göre piyasadaki en kaliteli bir kaç markadan biri
Bebeğim doğduğundan beri farklı şampuanlar denedim en memnun kaldığım bu olmuştı bazen kendim bile kullanıyorum, o kadar yumuşak bir yapısı var ki cildi kurutmuyor. Biraz pahalı ama uzun süre gidiyor çok az bile köpürüp temizliyor.
Kızımın saçlarını yumuşacık yapıyor ben içeriği temiz diye tercih ettim abartı bir kopurme ve abartı kokusu yok ben çocuklarda ilave koku sevmiyorum. Güvenle kullanılabilir .
Bana çıktı çok mutlu oldum daha 3. Kullanışım ama kokusu ve yapısı muhteşem teşekkür ediyorum
Daha yeni bugün kullanmaya fırsatım oldu gayet güzel kokusu ve içeriği tekrar çok teşekkür ederim umarım böyle anketler sürekli olur hiç çıkmayan kullanıcılarada çıkar ☺️
Bende kullandim kokusu yumuşaklığı ni çok beğendim tekrardan teşekkür ederim 🥰🥰
5 yıldır Dalin kullanıyorum çok memnunum hem yumuşaklığı hem kokusu bu saatten sonra değiştirmeyi düşünmüyorum
Çok hoşuma gitti teşekkür ederim hediyeniz için
Ya ben bunu sırf denemek için aldım, hani o kadar övülüyor falan diye. İyi ki de almışım, çok beğendim. Hem bebeğimin cildine iyi geldi hem de saçları yumuşacık oluyor. Hatta bazen ben de yüzümü yıkıyorum bununla, cildi hiç kurutmuyor.
Hakkını veriyor gerçekten. Özellikle göz yakmaması benim için önemliydi bebeğim banyoda çok hareketli çünkü. Bi de kokusu aşırı yoğun değil mis gibi tertemiz kokuyor. Tekrar alırım kesin.
Çok güzel kokusu ve saçta bıraktığı yumuşaklık
413,170 soru
12,439,690 cevap
45,939 kullanıcı