0 oy
311 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından

Buraya yeni taşındım geldiğimde havuzda kapanmıştı pek aşağı inip öyle biriyleriyle tanışma fırsatım olmadı diğer blokta bir kişiyle konuştuk benden büyük oldukça çocukları parkta oynarken biraz konuştuk o kadar evine davet etti gitmedim oğlumun uykusu vardı  neyse geçen gün bir anda bana bana etrafta kimseyle tanışıp tanışmadım bu saatte karşı komşumu gördüm birkaç kez birbirimize kahve içmek için gidip geldik birkaç kez onunla görüştüm yalnızca bana onunla ilgili yani buraya söyleyip tekrar onun hakkında özel bir şeyi anlatmaya doğru bulmuyorum onun kendi hayatı ile ve evliliği ile ilgili bazı şeyler söylemeye başladı özel yaşantısı ile ilgilendirmez ben gördüğüm kadarıyla sessiz sakin sıcakkanlı birisi komşuluğu benim için ön planda dedim bu kente ben zaten nereden bileceğim eşi gelip anlattı falan demeye başladı ben de kusura bakma ama eşi gelip sana kendi işiyle ilgili böyle bir şey söylüyorsa bu hiç doğru değil burada kadın suçlu değil kadın hatalı bile olsa işe gelip bu şekilde başkalarını anlatıyorsa onun yaptığı da hiç doğru bir şey değil Bana göre çok yanlış dedim konuyu kapattım ama benden duymuş olma falan dedi ben zaten bu tarz dedikodularla ilgilenmiyorum iki tane çocuğum var yeterince beynim yoruluyor Bir de bu tarz şeylerle uğraşıp hiç kendimi yıpratamam beni de ilgilendirmiyor hiç önemli değil duydum ve unuttum dedim Ama rahatsız oldum şimdi de benden eşim memleketine gidince bir şey almamı rica etti ben gelince ücretini öderim falan diye ama ben hiç diyaloğa girip samimiyet kurmak da istemiyorum Bir taraftan bir taraftan da yaşça büyük bir şey rica etti yapsam mı diyorum kararsız kaldım  yani şey gibi düşündüm hani ilerleyen dönemlerde benimle de bir şeyler görse ya da o kişiyle diyalog kurduğumu görse sanki benimle ilgili de bir şeyler söyleyebilir dedikodu yapabilirmiş gibi bir hissiyat bıraktı ben de bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum

6 Cevaplar

+1 oy
(5,780 puan) tarafından

Başkası hakkında konuşan senin hakkında da konuşur. Bu asla şaşmaz. Bence getirmesin eşin, istese sipariş de edebilir o istediğini 

(165 puan) tarafından

Ya eşim Antepli ya orada el yapımı salça fabrikasyon gibi olmuyor hani elde yapılan çok daha lezzetli ve farklı oluyor bana işte getirebilir misin diye rica etti de ama ben rahatsız oldum yani ben genel olarak insanların Özel hayatını açık etmeyi çok seven biri değilim onun hayatı da beni hiç ilgilendirmiyor biraz rahatsız oldum gelip ilk kez evime gelip daha doğrusu benimle böyle konuşması ne bileyim

(5,780 puan) tarafından

Güven verici değil haklısın 

(165 puan) tarafından

Ben en iyisi bulamadim yada takı unuttum diyeyim 

-Reklam-
+1 oy
(553 puan) tarafından

CÇok doğru bir tutum sergilemissin dedikoduya ortak olmayarak , istedikleri urunleeri de alma arabada yer kalmadı dersin.

(165 puan) tarafından

Ben de öyle demeyi düşünüyorum açıkçası unuttum diyeceğim ya da ben mi yanlış anladım dedim ama sanırım yanlış anlamamışım

0 oy
(3,894 puan) tarafından

Benim yanımda başkasını anlatıyosa, başkasının yanında da beni anlatır buna asla izin verme, çizgini aşmasına müsaade etme ki rahat konuşamazsın çekinsin 

(165 puan) tarafından

Ben de öyle düşünüyorum yani ilk kez evime gelip bana başkasını dedikodusunu yapabiliyorsa aynı şey benim için de yapamayacaginin  hiçbir garantisi yok

0 oy
(39 puan) tarafından

Sana ne anlattığımı anlayamadım ama o kişiden uzak dur tehlikeli birine benziyor ve istediği şeyleri de alma istediği kadar yaşı büyük olsun aklı küçük demek ki

(39 puan) tarafından

Çok iyi yapmışsın düşüncen güzel ama bu kadının zihniyeti benim hissiyatım şöyle bu kadın tehlikeli bir kadın zihniyeti de bozuk bir kadın eşiyle fazla mutlu değil gibime geldi hislerim bunu söyledi O yüzden kendi evinden hanenden çocuklarından ve eşinden uzak tut az insan çok huzur bir şey söyleyeyim mi Bundan birkaç ay öncesine kadar arkadaşsızdım kimsesizdim yani arkadaşım hiç yoktu eşim Kızım ve Ben kızım okula başladı Bir sürü insan kalabalığının içine girdim bir sürü insan tanıdım ve gördüm ki hepsi de boş şu anda tekrar yalnızlığı sevdim canım sıkılırsa kızımı parka götürüyorum ya da eşimle geziyorum tozuyorum hafta sonları planlar yapıyoruz herhangi bir arkadaşı artık ihtiyaç duymuyorum komşuya ihtiyaç duymuyorum çünkü insanların hepsi de samimiyetsiz ve sahte

(165 puan) tarafından

Benim de hiç arkadaş ortamım yok kesinlikle yalnızlığı daha çok seviyorum yani bir kahve içip sohbet edebileceğim bir iki komşudan çekinmem ve dediğim gibi yani bana da zihniyeti çok güzel gelmedi bu şekilde davranması hiç hoş değil bence de zaten akranım değil o yüzden çok görüşebileceğim birisi de değil ama diyaloğumu daha da kısaltırsam daha iyi olacak galiba

(39 puan) tarafından

Senin durumuna benzer bir post az önce paylaştım Bazı insanlar farklı algıya sahip kimisi yuva yıkmaya kimisi evli olduğu halde ergen gibi davranıp adını çıkarmaya gerçekten bak böyle insanlar çok Ben de aynı kafa yapımın uyuşmadığı bir insan var onu da şimdi engelleyeceğim WhatsApp'tan Sen de görüşme derim zaman öyle arkadaş dost zamanı değil dost ve arkadaş zamanı Ben 1993 doğumluyum benim ergenlik zamanımdaki yıllar 2010 yılları dost zamanları vardı şimdi menfaat çıkar para vuruyorlar tekmeyi gidiyorlar işine yaramazsak benim en güzel arkadaşım ailem eşim ve kızım

(165 puan) tarafından

Kesinlikle eşimle eğlenebiliyorum O yüzden çok bir arkadaşa ihtiyacım yok evet de bir gerçekten çok garip ya biz çok şanssisz bu konuda 

(39 puan) tarafından

Gerçekten bilemiyorum artık insanlar çok farklı olmuş

0 oy
(4,619 puan) tarafından

Emin ol söylûyordur başıma geldi çünkü kimse ile artık samimi değilim, 

(165 puan) tarafından

Ben de kimseyle samimi olmuyorum O bahsettiğim kişiyle de kahve içmeye gittim O da bana geldi annemle falan tanıştı hatta yani benim gördüğüm kadarıyla iyi bir insan özel hayatı beni hiç alakadar etmez böyle gelip bana konuşması bilmiyorum beni de rahatsız etti

(4,619 puan) tarafından

İşte gelip sana konuşan senin evin dağınıksa veya senin anlattığın bir olayı rahatça başkasına anlatabilir. Bu kişi ile merhabadan öteye gitme 

(165 puan) tarafından

Ben de öyle düşünüyorum ya

0 oy
(1,203 puan) tarafından

-Gibi izlenim bıraktı değil o, %100 sizin arkanızdan da sizi konuşacak. Bu tür insanları ben anlamıyorum. Dünya üzerinde başka bir konu mu yok da gelip onun bunun hakkında konuşuyor. Samimiyeti kesmelisiniz. Sizden istediği şeyi bir kereliğine mahsus yapabilirsiniz ama bir dahaki isteklerinde kırmadan geri çevirirsiniz.

(165 puan) tarafından

Değil mi Ama evime ilk gelişi birde 

Bilmiyorum galiba bu seferlik de yapmyi p tamamen arayı açabilirim zaten samimiyetim yok olmamalı da galiba 

(1,203 puan) tarafından

Samimiyet hiç yoksa, direkt arayı açın daha iyi o zaman. Birde ilk buluşmada olduysa bu sohbet daha fena. 

(165 puan) tarafından
+1

Yok evet bu ilk kez evime geldi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 642 göst.
5 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 45 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Ebruliiiiii (342 puan) tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 194 göst.
26 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde YAVRULARIMM (2,595 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 337 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde &Alya& (508 puan) tarafından soruldu

412,797 soru

12,428,098 cevap

45,564 kullanıcı

Kategoriler

...