+1 oy
89 göst.
önce Diğer kategorisinde (57 puan) tarafından

3 buçuk yaşında kızım konuşurken kekelemeye başladı öncesinde çok düzgün konuşan bi çocuktu iki aydan beri konuşurken çok takılıyo üzülmeye başladım artık sürekli dua okuyoruz nazar mı oldu acaba diye böyle bi şey yaşayan var mı kızlar  

6 Cevaplar

+1 oy
önce (98 puan) tarafından

Canım benim oğlumda 4 buçuk yaşında iki hafta önce aynı şeyleri bizde yaşadık ama konuşurken hiç lafını falan bölmeden dikkatli bir şekilde dinledim sonra gece hikaye okuduk benim söylediklerimi tekrar tekrar ettire ettire çok şükür atlattık bence sende bizim gibi yap sürekli konuştuk sohbet ettik iki hafta sürdü ama düzeldi hiç moralini bozma ona belli ettirme ve bol bol konuşmaya çalış

-Reklam-
+1 oy
önce (1,269 puan) tarafından

Travma yaşamış olabilir korkmuştur yada tacize uğramıştır bir pedegogla gorusmenizde fayda var sebebi çıkar ortaya bu gibi eylemlerden sonra çocuk gece altına kaçırır yada kekemelik başlar 

önce (1,087 puan) tarafından

Yada tacize uğramıştır mı ya bunu yazmak ne derece doğru 

Neden doğru olmasın annein bunu bilmeye hakkı var böyle birşey varsa onelmi alınmalı yıllarca sürsün mu bu istirmar benim gördüğüm eğitim bunu bana öğretti bir yerden sallamiyorum

önce (1,087 puan) tarafından

Sallıyosunuz diyen oldumu aldığınız Eğitim de başarilar

Sağol başka bir şekilde söyleniyorsa buyrun siz söyleyin anlatın 

+1 oy
önce (453 puan) tarafından

Bnm oğlumda da 2,5 yaşında oldu bir ki ay içinde geçti. Biz kekeliyor vs gibi heyecan endişe yapmadık. Rutinimizdeki gibi davrandık. 

önce (453 puan) tarafından

Yataktan düştükten sonra korkudan  kekeleme başlamıştı . Bu arada birden başlamadı. 

+1 oy
önce (834 puan) tarafından

Travmatik vir durum yaşamış olabilir mi?

+1 oy
önce (2,732 puan) tarafından

Çok heycanli ya da hızlı bişey anlatırken benimki de kekeler . Acaba öyle bı durum mu sürekli mi yapıyor

0 oy
önce (5,259 puan) tarafından

Yavrum bu dipsiz bir kuyu 1 haftada geçebilir 3 yıldada geçmeyebilirde 2 farklı dil ve konuşma terapistine götürdüm 1 yıl boyunca geçmedi Veysel kızılboğayı buldum ve onunla devam ediyoruz bir aydır bilinen tekniklerin yanlış olduğunu savunuyor bizim 1 yıldır sürüyor ne yediğimi biliyorum ne içtiğimi 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 211 göst.
29 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ümranşen (1,880 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 157 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Kubraaaaa4545 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
12 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Durunun Annesi (4,292 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 210 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melis87 (163 puan) tarafından soruldu

411,984 soru

12,402,637 cevap

44,485 kullanıcı

Kategoriler

...