Daha öncede sormuştum hatırlayanlar olabilir. Birisi 500 diyor dolaptan ama kesinti de çok oluyo sizce nasıl hep yeni ayarında lar kararsız kaldim
Fiyat çok iyi. Oyuncaklar çok pahalı gerçekten alan bedavaya almış olur
Henüz çok soran olmadı 2 uygulamaya da koydum isteyende yok fiyatına istiyo yeni ayarında lar çok oynanmadi
İnsanlar yolunacak kaz ariyo maalesef
Malesef ki ufak kusurları olsa zaten uyguna veririm
Bedava versen hemen atlar herkes
Kız zaten öyle birde klasikleşmiş bir yalan söylüyorlar diğer ürünlerime öğrenciyim kargo bedava 80 olurmu. He oldu daha bana ne kaldı al bedava verim o zamn. Birde yalvarıyorlar sıfır mont koydum şuan mağaza fiyatı nerdeyse iki bin. Ben bi tl yazdım ona bile bekliyoki 400 e verim
Valla bedava fiyatı, mağazada 200 den baslar bu oyuncaklar piyasaya hakim olduk oğlan sayesinde.
Doğrudur valla bana zaten doğru bişey kalmıyoki kesiyo hep bklm gardropstan verebilecekmiyim
Orada 800 felan koy canim teklif verirler, kesintide olmaz. 500 satınca oyuncakların tanesi 23 küsür oluyor bedava 🤣 arabamız çok olmasa alırdım kacirmazdim
Tmm cnm teşekkür ederim öyle yapim
Ben de yenidoğan 15 takım artı 10 tertemiz zıbın ve 1 gezmelik kıyafet 700 e verdim. Hızlıca yaptım 1 haftada satışları. Çocuğumun önümüzdeki sene için yazlık ve kışlıklarini aldım waikikiden. Ama 750 ye alınır yani bunlar. Şuan nakitim olsa ben alırdım
Gerçektenmi iyi satmışsın valla koydum baklm dolaba gardropsa bklm satilcakmi
Bence 500 ucuz ama sen bilirsn
Öylemi o zmn vermim zaten kesiyo
Benimde bir oda dolusu oyuncaklarım var
Yani çocukların. Acaba bende koysam satabilir miyim . Kızımın elbiselerini koydum henüz dönen olmadi
Oyuncaklar daha mı çok ilgi çeker bir sürü var ve doğru düzgün oynayan yok . Birde satsam mi satmasam mi bilemedim çok kararsiizim
Anladım teşekkürler
Asyaman oyuncak koyarsan bakarım. Dolap ismini verirsen
Fermel Asyaman01001 bakmak istersen yinede dolap ismim bu
Serenad oyuncaklari katıp katmama konusunda çok kararsızım bilmiyorum dolap adımı yazdım. . eğer katacak olursam bakarsın
Tamma dır takip ettim szizi
Tamamdır arada tekrardan atacağım ürün beğendigin bir şey olursa haberleşiriz
Gardirops tan ver kesinti olmuyor senden ,
Koydum cnm dolap ve gardropsa
Şu devirde 500₺'nin hiç kıymeti yok , 50₺ gibi bişey oldu. Çok temiz duruyor oyuncaklar
Evet yeni sayılırlar koydum dolaba ve gardropsa
Çok uygun hatta bedava almış gibi olursunuz.
İmkanınız varsa alın
Kız yok ben satıyorum
Siz mi satıyorsunuz bunları
Evet dolap ve gardropsa koydum
Ben bugün koca koca arabaları tamir atölyesini çocuk masa takimini çöpün kenarına bıraktım verecektim ama kimseyi bulamadım satma işlerinden hiç anlamam şaşırdım bunlar bu kadar eder mi
Yani yeni sayılırlar satıp bende ihtiyacım olan bişeyi alırım. Atamam sokağa
E satarsın inşallah o zaman ne diyim
Umarım inşallah cnm
Canım o öndeki sarı araba su kepçenin yanındaki sadece o 60 TL turuncu tekerkli 100 TL yani alan bedava alıyor bizdede var onlar bizde bu fiyata almıştık bimden
Doğrudur cnm herkese çok pahalı geliyo kargo bana ait dolaptan gardropsta yine uygun bişey yaparım diyorum ikiside fazla geliyo bnde satıp ihtiyacım olan bişeyi almak istiyorum
Valla fazla değil canım bu zamanda oyuncaklar çok pahalı
Pahalı değil. Genel olarak dolap uygulanmasında bu fiyatlarda. Daha düşükleri de oluyor. Sonuçta ikinci el olmuş oluyorlar. Favorilediklerim var.
Evet öylede çok kesiyo bide kargo benden. Gardropsta yine uyguna veririm
İki gruba bölüp kargoyu alıcıya ait yapabilirsin
Yani öylede olur ayrı isteyene ayrı ilanda açabilirim. Hepsini birden almak şart değil baklm nasip artık
Dolap ismini verirmisin canım
Tabi cnm buyur
@29sirangardrpsiran29
Tanesi 25 TL mi oluyor ya bedavaya ver daha iyi.
Onu istiyorlar zaten ihtiyacım olmasa zaten veririm çevremden birine. Bende satıp ihtiyaç olan bişeyi alıyorum
10tanesinin aynısı bizde var bunların içinden aldığım en ucuz oyuncak sağdaki mavili olan 39 tl ye almıştım bimden geri kalan en az 80 tl bence uygun fiyatı kesinti çok oluyorsa verme bence dursun evin bir köşesinde canım
Tm cnm sağol
1,507,588 soru
24,608,089 cevap
363,948 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın