Bu evde en sevdiğim şey Toroslara bakan mutfak pencerem tam tezgahın ortasında aşkla yemek yapıyorum 🥰
Mutfak manzaram mezarlık 😄
Mardin Nusaybin deyim ben
Ben erzurum 🤭
Yaaa 😂😂
Kız kaynanamlar da Mardinde yaşıyorlar onların da mutfak manzarası mezarlık 😄
Onlar tam olarak neresinde yaşıyorlar gııı
Benimki erciyes manzaralı. Tam net çikmamiş foto. Şimdi çeksem hiç görünmez kardan. Yazdan kalan bir foto bu.
Seninkide güzelmiş 🥰
Hangi mahallede oturuyorsunuz
Özelden yazdım canım.
Aaaa gökkent değil mi burası acabaaaa Erciyes’e aynı mesafeden bakıyoruz ahahajaj
Hadi bakalım kayserililer cogaliyoruz😂
Valla kukilinin konumunu ikiz kuleler açığa verdi hahahsh 😂
Valla süper bı dikkatin varmış tebrik ediyorum sen diyince fark ettim bende😂
Yok kız dikkatliyim ama çokta değil Erciyes’i bizim evde böyle görüyor biraz sol tarafta kalıyoruz biz ama Erciyes’e bakarken ikiz kuleler dikkatimi çekti hahhaj
Süpersin😂😂😂😂
Sen nerde oturuyorsun canım
Bende yakınım size yıldırım Beyazıt mahallesi
Evet yakınmış canım bende Kayseri Malatya yolu üzerinde tarihi Adana kebapçısının civarlarında oturuyorum
Mimar Sinan tarafina yakın senin ev
Evet canım sen Kayserili misin yoksa gelin galan mı
Benim baba tarafin Sivaslı ama ben doğma büyüme kayserideyim hatta aynı binaya gelin oldum 1 kat asagiya indim annemin evinden😂
Durun kizlar fotoyu sileyim. Resmen açik adres verdiniz 😂.
Aa bende sivaslıyım ama 2 yaşında Kayseri’ye gelmişiz ne güzel hop anne hop ev güzel olur demi 😂
hahaha biraz öyle yaptım kukili kusura bakma ay düşündüm de ya acaba rahatsız olup kızar mı diye bir an boşlukla yazdım tekrar kusura bakma
Yok kiz şaka yapıyorum sorun değil.
Tesadüfe bak ne güzel memnun oldum tanistigima 😂😂😂 tanışma posto oldu resmen😂😂
Benimde kar yağmış bi tepe var :)) mutfak manzarama bayiliyorumm evim köşede olduğu için her camın ayrı bi manzarası var tabi manzara çok severim rabbimde beni böyle bi yere kondurdu😍
Evet çok güzel senin de manzaran ben de böyle açıklık olunca çok seviyorum ❤️
Camiyi görmek bile huzur. Elhamdulillah 🤲🏻❤️
İsmi kadar kendide özel ❤️
Buda benim eski evin manzarasiydi
Ayy çok tatlı. Benim evin önünde de bir boşluk var aynı böyle. Hep gönlümden cami yapsalar diye geçiyor. Hayırlısı 🤗
Benim mutfak manzarası bu şekil 😂
Seninki de çok güzel ya
Van kalesi degilmi orası cnm
Bayburt 😀
Güzel manzaraymis
Haha sevgim nasıl bilir ❤️ teşekkür ederim ❤️
Mutfak mnazaram sokak lambası binalar
Olsun seninkide aciklikmis 😊
Çöplük gibi yer :D manzarası
Hadi ya 😀
Bina var karşımda :)
Hiç sevmiyorum bu yakın binaları
İnşaat 😵💫
Ben manzarada yaşıyorum ama manzaram yok 🤣🤣🤣
İroni gibi işte bende iki diyorum 😀 neyse şu ara esimin durtuklemesiye baya direksiyona geçer oldum biraz daha alistirayim birgün yanına gelirim manzaraya
Gel kız geçen gün gördüm hikayede zaten bekliyorum. 😊
Ya sorma rezil oldum benimki durmadan video falan çekiyor gitmiş kayınbabama atmış oda canım gelinim direksiyona geçmiş diye hikayeye atmış utandım 😀
🤣🤣🤣
Çok güzel bir dağ vardı bina yapılınca püf oldu
Onu kapaninca işte gidiyor benim öyle bir durum olmaz buradan önüm ana yol yolla aramda da şelalenin kolu geçiyor üzerinde ev yapılmaz
Huzurla yaşa canım çok güzel 😻🩷
Allah razı olsun ❤️
Mutfak manzaram Ezhel den alev alev şarkısı eşliğinde hemen dibimdeki özbek ailenin camı hiç perdeleri çekili değil yazın perdemi açıyordum uygunsuz şeyler gördüğüm için onların yüzünden kaç aydır perdemi açamıyorum manzaramı yok ettiler 🤸🏻♀️😄
Ayyy iğrenç ya Antep'te merkezde de hep evler böyle iç içe kafanı çeviriyorsun başkasının camı duvarı penceresi hiç sevmiyorum öyle bir yaşamı
Valla bende hiç sevmiyorum bacım iç içe yaa bide insanlarımız perde çekmeyi unutur olmuş üst katlarda olur yakınında bina olmaz çekmezsin bunu anlarım da ama dipdibe ve alt katlardaysan çekeceksin yani 🤷🏻♀️
Evet bende asla rahat edemem
Benim manzaram karşı binadaki ablanın perdeli balkonu 😁🤣🤣
Hadi ya 😂
Mutfağım cami camiiye bakıyor ...
Oda çok hos
Gündüz sana atarım özel 😂😂
Unutturmam ben 😀
Şimdi gece atsam da bir şey anlamazsin gündüz görüşürüz 😂😂
Gündüz görüşelim 😀
Manzaram berbat bazen hava alayım diyorum sürekli balkonda sigara içen bi karı koca sanki onları izliyomuşum gibi cama bakasım gelmiyor bu yaz balkon demirine branda alcam kimseyi görmek istemiyorum
Karşı karşıya işi can sıkıcı oluyor
burasi hangi il
Antalya canim
Benim mutfak manzaram karşı apartman 😂
Muazzam 😀
Benim de güzel manzaram yok dereye bakiyi
Terasta gökyüzünü görüyor yemek yaparken 3 dk arayla uçak geçiyor 😀 ama şuan asagidayim anamlar yukarıda bide uçak aşırı yakından görünüyor
Benimkide havaalanına yakın genelde görüyorum 😀
Van gölüne bakıyor cnm
Oo seninkide güzelmis
Önünu kapatmasalar evimin her tarafı göle bakıyor
Alakasız Van gölü canavarı çıkmıştı dün karşıma 😂 YouTube de
Yalandır bence öyle birşey yok cnm
413,724 soru
12,453,968 cevap
46,413 kullanıcı