+2 oy
672 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde tarafından

İyi akşamlar kızlar. Benim artık sabrım kalmadı kaç gündür koca evde yalnız başınayım kocamla 2yabancı gibiyiz sinirimi bozuyor artık işten saat 8de çıkıcak ve çıktığında eve gelmezse gece 2 3gibi gelirse artık dayanamayacam babasına söyleyecem ona akıl versin saçma inadından vazgeçsin 

Başka zaman olsa herkese yaymak istemem ama artık dayanamıyorum bir taraftanda gece gelene kadar uyuma kaçta gelirse gelsin bekle konuş kendi aranızda hallet diyiyorum ama bana kulaklarını kapamış durumda 

Babasına söylesem bu iş daha çabuk bitmez mi? 

20 Cevaplar

+2 oy
önce (29,517 puan) tarafından

Eşinle konuş düzelmiyorsa büyük birinden destek alabilirsiniz 

önce tarafından

Kaç gündür konuşmayı deniyorum erkenden ben uyuduğumda evden çıkıyor gece geç saatlerde geliyor beklemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum

-Reklam-
+2 oy
önce (946 puan) tarafından

Sorun ne neden eve gelmiyor? Eşin ne tepki verir birine söylemene

önce tarafından

Hamile olduğumu kabullenmiyor bebeği istemiyor ama ben istiyorum aldırmam için bilerek baskı yapıyor ama böyle yapmasına dayanamıyorum birine söylememe asla güzel karşılamaz ama başka şansım var mı? 

+2 oy
önce (66 puan) tarafından

Hayır önce sen kocanla konuş anlamassa Söyle niye kavga ettiniz konusmayinca günler mi sürüyor küslüğü

önce (36 puan) tarafından

Peki madem istemiyorsa neden korunmadınız

önce tarafından

Korundum 2yıldır hap kullanıyordum 

önce (36 puan) tarafından

Allah nasip etmiş bence ama keske esinde isteseydi

önce (66 puan) tarafından

Sende söyle canım başka çaren yok bidefa olmuş aldiramassin kaç çocuğun var 

önce tarafından

Hiç çocuğum yok ilk olucak

+2 oy
önce (441 puan) tarafından

Sorun neki neden eve gelmiyor ?önce eşinle konuşmalısın baktınki çözülecek gibi değil o zaman babasına söylemelisin

önce tarafından

Sorun hamile olmam 1haftadır konuşmaya çalışıyorum ama dinlemiyor başka ne yapabilirim? 

+2 oy
önce (5,097 puan) tarafından

Biraz açık konuşacağım canım,biliyorum hamilesin duygusalsın ama bu adamın cocuk istememesi patolojik bi vaka. Yani adam psikolojik olarak tedavi edilmeli,terapi almalı ve öyle çocuğu olmalı. 

Şuan cocuk olmuş ve yapacak bisey yok.

Bu adamla bi şekilde barısacak olursanız hayatı sana da çocuğuna da zehir edebilir ama ben şahsen çocuğu aldırmadıĝın sürece barisacaginizı düşünmüyorum. 

O yüzden bi seçim yapman gerekecek ya tek başına büyüteceğin bebeğin ya da kocan.

önce (896 puan) tarafından

canım benim sen doktoruna bi git test yaptın diye bu sağlıklı gebelik anlamına gelmiyor üstelik ilaç kullanıyormuşsun doktor kalp atışını duyana kadar hayırlı olsun demez 

sen senini çıkarma, zamana bırak üzerinede düşme Allah verdiyse  elbet bildiği birşey vardır çocuk oldu diyelim hâlâ bu şekilde olursa o zman ayrılmaktan başka çaren yok 

önce tarafından

Belki size saçma gelicek ama ben ilk kontrolde o da yanımda olsun kalp atışlarını ilk o duysun istiyorum o yüzden erteliyorum 

yok tabikide hepimiz aynısını istedik asla saçma değil ama gelmese hic gitmeyecekmisin ? sen bi git bebeğin sağlık durumunu öğren ilerleyen zamanlarda gelmek isterse doktora dersin yine dinletir canım .Beni dinlersen şuan önce bebeğini düşün sonrası hallolunur 

önce tarafından

Şuanda gidebilirmiyim? Yoksa yarın sabahı bekleyim? Pek kadın doğum uzmanı tanımıyorum İstanbulda yaşıyoruz randevusuz doktor bula bilirmiyim? 

+1 oy
önce (3,799 puan) tarafından

Senin konuşmam işe yaramıyor sa bir büyükten yardım almalısın doktora gittin mi peki

+1 oy
önce (2,073 puan) tarafından

Yorumlarda hamile olduğun için olay çıktığını yazmışsın. Şimdi adam istemediği ve korundugunuz halde mi hamile kaldın ? Bir tarafın istemedigi bir gebelik çok zor bir şey. Kocanın aklını başına getirebilecek birinden yardım almalısın. Kocanın inancı nedir günah sevap bilir mi bilmiyorum ama kocana sözü geçecek birinden yardım al canım. Hani evlat katili olma çok günah falan desin biri ne biliyim

önce tarafından

2senedir korunuyordum ama korunduğum halde oldu hap değiştirmemiştim aynı haplardı

+1 oy
önce (629 puan) tarafından

Madem hamile olmanı kabullenmiyor o zaman dikkat etseydi arkadaş tek başına mı yaptın küslük sebebine bak yat uyu ya boş ver 

önce tarafından

Hap kullanıyordum ama öyle söylemekle olmuyor ki nasıl boşvereyim? 

önce (629 puan) tarafından

Yüzde yüz korunma diye bir şey yok sonuçta gerçekten istemiyorsa kendine dikkat etmeliydi. Üstelik senin suçun değil çocuk istemiyorsa bile seninle düzgünce konuşmalı çocuk gibi davranıyor bence. 

Bir kaç gün daha bekle yoksa babasına söyleyebilirsin bence 

+1 oy
önce (2,639 puan) tarafından

Egerki başında ki baba gerçekten mantıklı ara düzeltici bir adamsa konuşsun canım bazen büyüklerin konuşmasi da iyi oluyor tabi senden yana olup konuşacaksa 

önce tarafından

Onunla bizim aramızı düzelt diye asla bir tavsiye istemedim bu zaman kadar ama karakteri baskın sözünü söyler

0 oy
önce (748 puan) tarafından

Hatırladım seni cnm diğer postunuda okumuştum Allah yardımcın olsun zor bir dönemden geçiyorsunuz önce eşinle konuşmaya çalış baktın olmadı ondan sonra bir büyüğüne danışırsın

önce tarafından

Babasıyla konuştum oğlunun vermediği tepkiyi babası verdi

önce (748 puan) tarafından

Ne dedi peki babası oğluyla konuştumu

0 oy
önce (2,791 puan) tarafından

Kavgalı olduğunuz için mi gelmiyor yoksa eve geç geldiği için mi sorun yaşıyorsunuz 

önce (52 puan) tarafından

Diyecek söz çok ama kıramammak icin diyercek söz yok anlamında ayne oyle Allah yardım etsin kadına ya Allah eşine de doğru yol göstersin inslalah 

Aynen öyle canım amiin amiin inşallah bir imtihandan geçiyor Rabbim kolay kılsın 

Son durumun ne canım merak ettim?

Bir de eşine şunu söyler misin annesinin vefatından kendini suçlayan adam Allah korusun aldırmak istediğin bebeğinin canına da kıymıs olup bir de bunun vebaliyle yaşayabilecek mi ömür boyu 

önce (52 puan) tarafından

valla bilmiyorm postun sahibi bu kişi  Efill_sa1

Biliyorum canım tekrar yorum yapmak istemedim burdan bildirim gitsin dedim:)

0 oy
önce (3,747 puan) tarafından

Bence ara babasını direk söyle 

Gerekirse eve gelip konussun 

Olmaz böyle 

Afedersin de o zevki yaşarken niye dusunmemis hamile kalabilecegini 

Ahmak yaa

0 oy
önce (1,301 puan) tarafından

Diğer postunu okudum canım siizn  zamana ihtiyacn,var travmasi var adamn saçma gelmisti okuyunca onAda hak verdim  sucluluk hissetmiş kendinde dogumu annesinn ölümune sebeb olmuş gbı cevreden de bunu dile getrmslerdir bence babasına aç konuyu şuan onun kafası çok başka eminim sever ama bunu aşmasi gerek psikolojik destek bile alabilr bnce bu konu iicn ihtiyacı var bende dogumumla alakalı sorunlari biliyorum   insan kendini çok sycluyo halbuki bizim suçumuz ne 

önce tarafından

Ama annesinin ölümü onun suçu değil ki? Kendisini ne kadar suçlu hisedicek? Bizi üzücek? 

önce (1,301 puan) tarafından

Herkesin bir durum karşısında tepkisi farklıdır inan saçma sapan syler için intihar ediliyor herkesin olaylara verdiği tepki farklı ama  çocuk ıstemiyo evlenmeseydi evlenmeden önce deseydi kesin net bir dille

önce tarafından

Evlenmeden önce dedi ben tamam dedim aşıktım onunla olmak istiyordum belki çocuklar görür fikri değişir sandım ama olmadı 2sene sorunsuz korundum adetim bile gecikmedi  bu ay böyle oldu ve hamile olduğumu öğrendim ama bu ayda ilacımı kullanmıştım eminim

0 oy
önce (143 puan) tarafından

İş bebeğin olduğu için bence söyle babasına bir hal çaresi bulunsun 

önce tarafından

Babasına söylediim konuşucam dedi

önce (143 puan) tarafından

Bakalım nasıl tepki verecek

0 oy
önce (4,688 puan) tarafından

Çocuk istemiyorsa niye şeyine sahip çıkmamış pislik 

önce tarafından

Hap kullanıyordum

0 oy
önce (431 puan) tarafından

Diğer postunuda gördüm senin ne günahın var Birgün illaki cocugu olucak yani Allah nasip etmiş şimdide sen tek yapmıssın ki tavır ne diye alıyor ki babası ile konus 

önce tarafından

Ne olucak bilmiyorum kayınpederimle konuştum o öyle mutlu oldu ki ben konuşucam dedi lütfen dua edin bebeğimden ayrılmak istemiyorum

önce (431 puan) tarafından

Hakkınıza hayırlısı olsun 

0 oy
önce (2,810 puan) tarafından

Bebeği kabullenmesi zor oluyor sanırım istemediği için ama koruduğunuz halde olmuş onun bu dünyada alacak nefesi var demek ki. Babasına söyle ama babası güzelce konuşan biriyse. Şuanda kavga etmek laf saymak eşinde ters etki yapar

önce tarafından

Söyledim oğlunun vermediği tepkiyi babası verdi akşam ben görüşücem konuşucam dedi

0 oy
önce (3,159 puan) tarafından

Kimi ister olmaz kimi de bulur ne yapacağını şaşırır , eşinin travması varmış ama senide kayde almıyor maden kayınpederini soyle koçanı psikologa götürsün inşallah düzelir 

önce tarafından

Allah isteyen herkese nasip etsin 

0 oy
önce (2,944 puan) tarafından

1. Madem çocuk istemiyordu adam gibi korunacaktı. Senin hap içmen korunmak demek değil, her iki taraf da korunmalı gerçekten çocuk istenmiyorsa. Kocanın iş bilmezliği bu, kusura bakarsa da baksın.

2. Eşinin acilen psikolojik destek alması gerekiyor. Bu kadar çocuk isteksizliği varken gebelik sürse bile ilerleyen dönemde yine hortlayacak bu mevzu. Acilen destek alıp durumu tolere etmeyi öğrenmesi lazım. Yoksa sular durulmuş gibi görünse de doğumdan sonra en ufak krizde ben zaten istemedim der olan çocuğa olur.

önce tarafından

küçükken destek almıştı şuan alırmı bilmiyorum ve 2senedir aynı hapı kullanıyordum asla böyle birşey olmamıştı adetim bile geçikmemişti

önce (2,944 puan) tarafından

Tek taraflı korunmak risk ama bunu bilmiyor mu eşin :/ 

Küçükken terapi aldı ne demek? Belli ki bir sorun var ve ona rağmen risk alınıp korunmasız ilişki yaşanmış. Bile bile lades. Eşinin destek alması bunu aşması gerekiyor. Yoksa seni de doğacak bebeğinizi de zorlayacak.

0 oy
önce (127 puan) tarafından

Bende aynı durumu yaşıyorum söyledim kötü olan ben çıktım boşver söyleme kafanı daha çok agritma bence 

önce tarafından

Nasıl yani? 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 402 göst.
8 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 724 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Y (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 337 göst.
0 oy