+1 oy
366 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,530 puan) tarafından

Kızlar kızım Nisan da 3 yaşına girecek.  Doğduğundan beri emzik emiyor. Artk gerçekten bağımlı olmaya başladı. Sürekli ağzında. Gece bile.. 5 saattr vermiyorz. Balonla uçtu dedik. Tabi 2 3 kere ağladı sonra sustu. Asıl gece ne yapacagz bilmiyorum. O kadar ağladı vermedm. Daha da vermem. İnşallah birakacagz  :)

14 Cevaplar

0 oy
önce (7,946 puan) tarafından

Evet baya büyümüş çok geç kalmışsınız. Bir kaç gün ağlar sonra alışır. 

önce (1,530 puan) tarafından

İlk gece emziksz uyudu . Daha da vermem

-Reklam-
0 oy
önce (1,516 puan) tarafından

İnşallah kolayca bırakır yakın zamanda 

İnşallah canım 

0 oy
önce (3,827 puan) tarafından

Iki bebem de emzik almadı o kadar özene bezene emzik ve takma şeyini aldım hemde isimli almıştım, yokk ama anı kaldı bide hayellerim😁

Aman bacm iyi ki almamış. Biraktrmak bence alıştırmaktan zor

0 oy
önce (2,235 puan) tarafından

Sabır taşı tozu var onla birkatirmyi denseydiniz  benim kızımda öyleydi   bagimliydi  sabır taşı tozu  ile bıraktı

önce (11,670 puan) tarafından

Ben deneyeceğim yine de yıkadıkça sürerim teşekkür ederim 🤩 

önce (2,235 puan) tarafından

Rica ederim 🤗

önce (3,645 puan) tarafından

Meme bağımlısı yeğenim o sabır taşı ile 1 günde sütü birakmisti. Trendyolda satılıyor zaten ucuz bir şey canlar

Parası hiç önemli değil yeterki bıraksın 😄 tşkler canım 

önce (3,645 puan) tarafından

Yüzde 90 bırakır canım. Annem alma bu kız asla bırakmaz demişti ablama 😄 bıraktı 

0 oy
önce (1,928 puan) tarafından

Ben de tam 3 yasına girmeden bıraktırdım o kadar baglıydı ki sütten kesmekten daha zor geçer sanıyordum. Sonra bi gün emzigini atmak istedi balkona at oğlum dedim attı sonra gel bakalım orda mı hala dedim. Oğlumdan önce ben gittim aldım dedim aa kuş yavrusuna götürmüş. Sonra 2-3 gün istedi ama çok şükür kolay atlattık

Gece nasıl yaptınız canım 

Agladıgı zamanlar kuş kendi yavrusuna götürmüş oğlum falan diyordum. Dikkatini cekecek istedigi bi kaç kitap aldım sonrasında. Okuduktan sonra uyku saati diyordum çok şükür zorlamıyordu ilk iki gün az bi agladı sonra konuştukca emzigin olmadıgını idrak etti. 

Ağladı. Sonra kucağıma aldm biraz da orda Ağladı. Sonra uyudu. Çok şükür ilk günü atlattk. Daha da vermem

Evet kucakta daha iyi sakinleşiyorlar. Rabbim kolaylık versin canım🌹

0 oy
önce (4,936 puan) tarafından

Benim oğlum da 3 yaşında gece uyurken emzikle uyuyor sonrasında alıyorum sürekli ağzında değil bir kere balonla emzik uçuran annelerin videosunu izlettim bak arkadaşlar veda ediyor emzige diye hayır benim kardeşlerimin emziği i versinler yazık diye ağladı kıyamıyorum o yüzden bağımlı da değil öyle ama yinede vakti geldi geçiyor birde desteksiz emzikle uyudu hep onun rahatlığı da var bende 

0 oy
önce (10,236 puan) tarafından

Halilişkoya patatesi bıraktiriyorum 1. Gün gibi olmuş postun 😂😂

Hahahahah sonradan geri vermeymde  :) ama vermem ya agladi biraz kucağımda uyuttm daha da vermem bence biz bıraktık bugün. :)

önce (10,236 puan) tarafından

Hade inşaAllah canım azimli ol kararlı ol anne yüreği bazen kıyamıyoruz ama sen vazgeçme 

0 oy
önce (431 puan) tarafından

Unutur insallah 

İnşallah canım. 

0 oy
önce (138 puan) tarafından

Nasıl gidiyor süreç :) benimki kendliginden bırakmıştı zaten 4 ay kadar emmisti sen nasil oldun toparlandın mi iyice 

Canim çok şükür iyim.. biraz agladi kucağıma aldm uyuttm . Daha da vermem :)

0 oy
önce (38 puan) tarafından

Çok zor bir yola çıkmışşınız oğlum 2 buçuk yaşında temmuzda 3 yaşına girecek emziğe bağımlı hatta 2 tane emziği aynı anda ağzına alırdı meme diye gece gündüz bağırıyordu birgün emziğini kaybettik duvara asılıda eski emziği vardı verdim almadı ama bu arada da emzik diye ağlıyordu bende her ağladında o emziği verdim ağzına aldı çıkardı böyle böyle 1hafta oldu ama şu 2 gündür yine aklında meme diye ağlıyor kıyamıyorum da ama vermekde istemiyorum 1 hafta oldu diye nasıl devam edeceğiz bilmiyorum umarım kısa sürede iyice unutur 

Gerçekten insanın yüreği sızlıyor. Kucağıma geldi anne Bi kere emeym dedi. Nasl içim acıdı. Ama çok zararlı artk ve gerçekten diş yapısı kötü olmaya başladı. Biraz ağlayacak Ama her şey onun iyiliği için . Biz bugünden itibaren biraktk daha da vermem

önce (38 puan) tarafından

Gerçekten dediğiniz gibi dün arkadaşıma gittik kızını emzik emerken gördü kendi ağzını gösterip ağlamaya başladı o kadar kötü oldum ki sonuçta sevdiği birseyi elinden almış gibi oldum ama sağlığı içinde işte inşallah kolay atlatırsınız siz

0 oy
önce (1,520 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun.benimki de 3 yasina girecek. Nasipse ramazandan sonra bende deneyecem.gecesi gercekten en önemlisi valla onu da atlatirsan tamamdir

Kız şükür atlattik  :) biraz ağladı kucağıma aldm azda ords ağladı. Sonra uyudu :) daha da vermem bence biz bu gece biraktk

önce (1,520 puan) tarafından

Hadi hayirli olsun. Darısı tüm isteyenlerin basina;)

0 oy
önce (360 puan) tarafından

Birgun halasigile gitmistik orda uyuyakaldı emziksiz eve getirdim uyanmadı sabah kalktı istedi vermedim bayağı bir ağladı ama vermedim kandırdım falan gecede emzik için ağladı vermedi uyumak istemedi öğün 4te uyuduk gece ama yinede vermedim sonra unuttu gitti şuanda çişini öğretiyorum bakalım hayırlısı 

Bende vermedm. Kararliym  dayanamiyofm ben veriyordm . Kaç yaşında canm bizde daha çiş öğrenmedk

önce (360 puan) tarafından

Biraz zorlar seni ama unutur

0 oy
önce (432 puan) tarafından

Seninki en azından balonla uçtu gitti. Benim oğlan parmak emiyor. Onu nasıl bıraktırcam bakalım. 28 aylık

0 oy
önce (43 puan) tarafından

Insallah bir an once birakir cnm kizim. Almadi emzik simdi oglum emiyor 8 aylik oda erken birakir insallah valla

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 131 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
3 cevap 144 göst.
16 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Ipek41 (7,375 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 216 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 38 (254 puan) tarafından soruldu

412,354 soru