Dunde aynı başlıkla yazmıştm. Bi arkadaş halilişko ile patatesi birakiyorz gibi bisey oldu demisti çok gülmüştüm :) bugün hiç agladi emzik diye. Bir kaç kere sordu balonla gitti dedm yine. 1 saattr yataktayz yeni uyudu. Zaten emzigide dün geceden itibaren çöpe attm. Ben çok zorlanirm sanmıştım ama ilk günü saymazsak bence kolay bıraktık. Çok şükür bugünlere. Darısı çiş ve odasında yatmaya inşallah ..
Bizde bezi bırakıyoruz ikimizede bollll şans
Ayy onuda inşallah böyle kolay atlatirz. Bol şans canm
Mamayı daha kolay bırakmıştı 1 ay öncede mama bıraktırdim şimdide bezde
Kaç yaşında ki canim.bende 1 yaşında mamaya biraktirdm.
Şuan 25 aylık
Mamayı emzik gibi düşün uyku öncesi rutini var o rutinden biri olmasa uyumuyordu sadece uyurken içiyordu onu bıraktırdım yani
Of korkulu rüyam benim. Bebeğim kendi kendine uyuyordu emziği bırakınca düzeni alt üst olacak diye çok korkuyorum
Kaç yaşında canım. Biz nisanda 3 olacagz
Bnm kızım 3 yasında hala emiyor 🙄🙄
Canim aslında anlar ya anlamaz mi. Bizde Nisan da 3 olacagz. Çok bağımliydj bırakmaz diye düşündüm ama kolay oldu yani.
Kucuk kardesı de emiyor buyugundrn kessem ya kucugunde gorup isterse
Benim oğlum çok emzik düşkünüydü bir tane ağzında bir tane yakasında asılıydı nasıl bıracak derken sabah tiksinerek kalktı bu seferde bana daha çok düştü şimdide emzirmeyi bıraktırmaya çalışıyorum ama hiç bir şey işe yaramadı acı ekşi sürdüm olmadı sabıt taşı aldım sürdüm o şekilde de emdi 22 aylık olduk napıcaz nasıl bırakacak bilmiyorum
1,498,983 soru
24,484,854 cevap
357,270 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın