+1 oy
363 göst.
Diğer kategorisinde (369 puan) tarafından

Kızlar bir komşuyla tanistik geldi kahve yaptım trilice aldım güzelce ağırladım sohbet ettik falan sonra bir yerde denk geldik öyle bizde sende gel falan diyordu orda çok kez gördü hiç davet etmedi ben tekrar onu davet edeyim mi siz olsanız ondan mı beklersiniz ne yaparsınız 

9 Cevaplar

+2 oy
(442 puan) tarafından

Gitme sıra sı sende arka arkaya cagırınca hep öyle alışır 

(369 puan) tarafından
+1

Geçen yanımda bir komşu daah vardi onu çağırdı beni cagirmadi sen olsan artık görüşür muydun 

(442 puan) tarafından
+3

Hayır görüşmem seni de ayrım yapmadan cagırabilirdi o komşuyu cagırırken yanlısı yapmıs

(369 puan) tarafından
+1

Sen olsan numarasını siler mıydın peki 

(442 puan) tarafından
+3

Silmezdim ama mesafemi koyardm

-Reklam-
+1 oy
(8,136 puan) tarafından

@Memur anneee

Gel cevapla kızzz 🤗

(369 puan) tarafından
+1

Ne alaka kız 😊😂😂😂

(8,136 puan) tarafından
+1

Ahsss canim birini etiketlemek cekmisti senin post cikti karsima 😁🤣

(369 puan) tarafından
+1

Ha cevap gelsin o zmn bnde benzer birşey mi yaşadı diye yazdı sandm 

(3,984 puan) tarafından
+1

Posta girdim geldim yok anam mavi renk bile olmamış 😁

(8,136 puan) tarafından
+1

Admine yazdim bakalim

(3,984 puan) tarafından
+1

Heryerden senle konusmam 😁

(8,136 puan) tarafından
+1

Ahahaha. Hosnut degilmisin yoksa😉🤔

(3,984 puan) tarafından
+1

Olurmu canımcım her postta yazabilirsin, kafam sarıyo 😁

(8,136 puan) tarafından

Ahaha. 🥰

+1 oy
(1,853 puan) tarafından

Sen ona yazsan müsaitsen geleceğim diye

(1,853 puan) tarafından
+1

Yok kız niye ayıp olsun sonuçta bir defa gel demiş devamlı demesine gerek yok ki sen arayıp msj atarak gidebilirsin bence

(369 puan) tarafından
+2

Ben davet edilmeden gitmem ondan cnm 

(1,853 puan) tarafından
+1

Anladım çağırır belki hayırlısı 

(369 puan) tarafından
+1

Ahahaja belki bir ay sonra yazarım cnm 😂😂 bakacazzzz 

(1,853 puan) tarafından
+1

🤭🤭yaz yaz birşey olmaz 

+1 oy
(19,061 puan) tarafından

Tamamen o kişiyi sevip sevmememle alakalı. Negatif enerji aldiysam çağırmam da beklemem de ama sohbetini sevdiysem bir kez daha görüşürüm ona göre karar veririm 

+1 oy
(607 puan) tarafından

Samimiyet olsa bir sen bir ben yapma derdım ama samımıyet olmadığı için ondan davet bekle bence

0 oy
(290 puan) tarafından

Çağırmıyorsa birdaha sende davet etme o seni çağırana kadar bekle . Ben öyle yapardm canm 

(369 puan) tarafından

Canım üç hafta geçmiş aradan neyini davet edecek bekleyen bakalım 😂😂😂

(290 puan) tarafından

Tamam iştw canm bende sana davet etme diyorm ben davet edeyimmi tekrar die sormuşsn :)

0 oy
(682 puan) tarafından

Etmemmm ne gerek var sık sık davet edeyim 1 kere etmişim nezaketen oda edebilir 

0 oy
(781 puan) tarafından

Aynısını ben yaşadım canm kadın kahveli çaylı agirladim sohbet muhabbet gayret iyidi bende  seni cagiracam müsait zamanı faln dedi hatta program bile yaptık gitti gidiş o gidiş ne aradı ne sordu ne davet etti  beni makette görünce rafın arkasına saklaniyordu 😂bende numarasını sildim görünce umursamiyorum bile artık 😂işin garip tarafı ortada birşey yokken daha birkez görusmusken böyle tavır takinilmasi hiç umursama oralı bile olma zaten cagirsa heryerde herzamn sana o samimiyeti verir bazı şeyler sadece çağırıp cagirmamaktata olmaz bunu haliyle tavriylada belli  eder zaten 

(369 puan) tarafından

Ahahha coo güldüm sen sanki kapısına zorla dayanacaksn 😂😂 bende sildim numarasını görmezden gelirim evin önünde falan görürsem üç hafta oldu bu arada benden gideli 

(781 puan) tarafından

İyi yapmışsın canm boş ver böyleleri inan hak etmiyor tamm görüşmek istemeye bilir ama bunun bı yolu yordamı adabı vardır böyle saçma sapan hareketle gerek varmı yani 

0 oy
(11,704 puan) tarafından

Hayır saçmalama tabiki. En nefret ettiğim inşam tipi. Davet etmek istese yarın öğlen gel veya ikindi gel kahve içelim der. Gün ve saati belirtir. İstemeyen kişi ise sadece lafta bi gün bana sa gel der istemiyor belli kaç 

(369 puan) tarafından

Üç hafta oldu cnm benden gideli bu arada 😂😂😂

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 340 göst.
18 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (609 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 162 göst.
0 oy
10 cevap 405 göst.
+1 oy
15 cevap 357 göst.