0 oy
447 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (213 puan) tarafından

İyi akşamlar arkadaşlar duşakabinin içinde bu silikon sıkılan yer var bilirsiniz kenarlarda oraya toplu iğne batırılmış iyice de içine sokmuşlar iki bebeğim var küçükler onlar yapmaz ilk geldiğim de hiç görmedim biraz önce fark ettim evin ilk oturanı benim dikkatimi çekti sizce korkmalı mıyım daha önce biraz sıkıntı yaşadım da sormak istedim 

10 Cevaplar

+1 oy
önce (529 puan) tarafından

Ben kapalıyım ignem banyoya düşünce bende yıkadım zaman banyoyu hep hu sekil silikona batıyor.

önce (213 puan) tarafından

Ben bir aydır oturuyorum ilk oturan da benim dairede bilemedim ki kapalı da değilim 

önce (4,148 puan) tarafından

Kapalı bi arkadaşın veya akraban geldiyse daha önce, çıkmadan bi başörtümü düzelteyim falan derken düşürmüş olabilir mi? Sonra da arkadaşın dediği gibi olmuştur.

Sadece kayınvalidem ve arkadaşım geldi arkadaşım açık kaynanam da toplu iğne kullandığını bilmiyorum ama son geldiği gün büyük kavga ettik kaynanamlarla bir aydır da gelmiyorlar küsüz

-Reklam-
0 oy
önce (2,339 puan) tarafından

Büyü falan gelmiş aklına direk anladığım kadarıyla ama silikon çekerken araya kaynamış olabilir mi etrafta vardıysa hani

önce (36 puan) tarafından

Neyin kavgasi 😂

Yok canım neden kavga çıksın herkes düşüncesini söyler sıkıntı yok 

önce (5,635 puan) tarafından

Şener şenin repliği yahu 😂😂

önce (36 puan) tarafından

Aynen oyle ☺️

Hiç güleceğim yoktu sağolun cevaplarınız için kızlar teşekkür ederim 

0 oy
önce (52,022 puan) tarafından

bulduğunu soyleme kimseye 

Neden peki kötü bişey olabilir mi foto koydum bakar mısınız

buyuyse evine giren biri mutlaka bulduğunu bilirse yine yapar 

Evime bi tek kaynanam geldi taşındığımdan beri son geldiği gün de kavga ettik bidaha gelmedi bir ay oluyor gelmedi küsüz

ilk ben oturuyorum diyorsun bilemedim ki riske atma soyleme iste

Tamam teşekkür ederim 

0 oy
önce (415 puan) tarafından

Post yukarı cıksın 

0 oy
önce (15,888 puan) tarafından

Canim evinde banyo yapan oldu mu hiç. Benim banyoda böyle değilde normal iğne durur hep. Benim küpem yok o yüzden kulak deliklerimi iğnenin arkasiyla temizlerim boy abdesti alırken. Öyle bir durum olabilir mi acaba. 

igneyle nasil yapiyon kiz batmiyor mu

Eşim ve iki bebeğim dışında kimse duş almadı bir ay oldu taşınalı ilk oturan da benim evde yyeni bina

önce (15,888 puan) tarafından

@ikbal sivri tarafıyla yapmıyorum arkasiyla yapıyorum canım. 

0 oy
önce (1,724 puan) tarafından

Ayetel kursu Felak nas okuyun peçeteye tutup cikartin sonra da akan bir suya atın. Orayı da bir güzel sırkeyle silin. 

Peki teşekkür ederim çok sağol

0 oy
önce (77 puan) tarafından

Dikkatli cikar sirkeyle temizle hemen orayi hatta tum evi sirkeli suyla temizle bol bol felak nas ayetel kursi oku evine giren cikana cok dikkat et felen gideni takip et 

Artık gelmiyor canım evimi taşıdığım 3.gün geldi kavga ettik gitti herseye karıştığı için tartıştık eşyaları kendi istediği gibi konumlandırdığı için atıştık bidaha da gelmedi 

Ah ah iste gunaha girdigimize degmeyecek sen dikkat et Rabbim esirgesin 

Allah biliyor korktum o niyetle sordum çok sıkıntılar çektim daha bu eve yeni geldim huzurum yerinde rabbim bozmasın inşallah amin çok sağol canım

Sen yinede kalbini ferah tut evimde buyu buldum diyerek dusunme canim boyle seyler manevi olarak da bulasir 

Tamam canım çok teşekkür ederim cevapların için sağol

0 oy
önce (146 puan) tarafından

Ev inşaat halindeyken Slikon çekilirken olmuş olabilirmi

Fotoğraf attım başta bakar mısın canım

Gördüm canm bariz biri saplamış onu oraya :(

Kötü anlamak istemedim ama şaşırdım hani eve kimse gelmedi öyle iki kişi geldi yapacak kişi arkadaşım değil kadın banyoya bile girmedi bi kahve içti evine gitti kaynanam evi taşıdığım süre 3 gün geldi bidaha gelmedi işte günah almak istemiyorum ama önce ki evimde çok çıktı musla iğne vs

O zaman evine giren biri yapıyor canm

Öyle bişeyse de Allaha havale ediyorum bir aydır oturuyorum bugün dikkatimi çekti ona şaşırdım 

0 oy
önce (20,311 puan) tarafından

Benim bilgim yok da yorumları okuyunca şok oldum. Demek ki toplu igrneyle de büyü oluyormuş . Herkes sirkeyle sil falan deyince 

Bende toplu iğneyle büyü yapılıyor mu bilmiyorum daha önce yatağımda normal iğne fln çıktı muska çıktı evimden o sebepten korktum 

önce (20,311 puan) tarafından

Allah korusun. Kötülerin kendi başına versin 

Amin inşallah teşekkür ederim 

önce (1,908 puan) tarafından

Toplu iğne ile yapıldığını duymuştum 

Ne amaçla yapılır ki acaba

0 oy
önce (115 puan) tarafından

Belki birinin üzerinden düşmüştür batmasın diye öylece sokusturmustur

Canım eve taşınalı bir ay oldu arkadaşım ve kaynanam dışında kimse gelmedi evime ilk oturanı benim evin duşakabinin içine saplamışlar silikona kaynanam son geldiği gün kavga ettik zaten o gün de evi taşıyalı 3 gün olmuştu temizlik yapıyordum çıktı gitti bidaha da gelmedi de konuşmuyoruz bir ay oldu 

Ev kiralık ve ilk kiracı değilsen geçmişten kalmıştor belki

Ev kiralık evet ama ilk oturan benim ev sahibi öyle söyledi bilmiyorum 

Canim evde inşaat pisliği yok muydu ? 

Vardı canım ama çok pis değildi sadece camlar ve banyo tuvalet çok pisti

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 48 göst.
15 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Azra05 (246 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 173 göst.
21 Haziran 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 168 göst.
+1 oy
2 cevap 66 göst.

412,094 soru

12,405,803 cevap

44,601 kullanıcı

Kategoriler

...