0 oy
214 göst.
Diğer kategorisinde (265 puan) tarafından

Kızım 15 kiloda kaldı ama sağlığı yerinde çok şükür birde genetik baba tarafı boyu uzun yaşıtlarından.

O yüzden daha zayıf duruyor sanırım her gören illaki zayıf diyecek insanlar neden birşey söylemeden duramaz anlamıyorum.

Sizin çocuklar kaç kilo acaba ?

11 Cevaplar

0 oy
(822 puan) tarafından

Benim oglum 2 bucuk yasinda 18 kiloydu dusun yasitlarindan zaten kiloluydu persentil tablosunu bile gecmisti ona da zayif diyolardi boyu da kilosuna gore normal yani botuna verdi de diyemem takma kim ne derse desin 

(265 puan) tarafından

Önceden çok takiyordum ama artık çok takmıyorum ya.Birde çok hareketli ve büyük tuvaletine çok çıkıyor ondan mı bilmiyorm .Sizin nasıl zayıf derler anlamıyorum gercktn 

(822 puan) tarafından

Tabiki hareketli cocuk kilo tutarmi hemen sindiriyo vitaninini alip kalanini cikariyo cok cok normal sagligi yerindetse yapacak bisey yok vende cok zayiftim hala zayifim ama cok sukur cevremdeki herksese bin basarim cok sukur Rabbime 

-Reklam-
0 oy
(2,200 puan) tarafından

3.5 yaşındaki kızım 17 kg boyu 103 cm

0 oy
(2,150 puan) tarafından

Canım 5 yaş öğrencilerimden örnek veriyim. 14 kilo olan da vardı sene başında 21 kilo olan da. 90 cm ile gelen de vardı 110 cm ile gelen de. Her çocuk kendine özeldir. Vitaminleri kan değerleri iyiyse sorun etme kilo sağlıklı bir şey değil. Elinden geldigince düzenli besliyorsan hiiiic canını sıkma 

Benim oğlum 2 yaş 3 aylık. 14.5 kilo ama vitaminleri düşük çıktı çünkü doğduğundan beri kabız olurdu hicbir vitamin veremedim.

Küçük oğlum haftaya 4 aylık olacak o da 8 kilo onu da görenler bu kadar emzirme diyor. Bebeğe diyet mi yaptirayim? Elalem ne yaparsan yap konuşuyor yani takma 

(265 puan) tarafından

Haklısın valla çok şükür sağlıklıgı gelişimi çok iyi artık takmiyorjm kiloyuda eskiden çok takiyordum herkes zayıf derdi 

0 oy
(1,636 puan) tarafından

Nisanda tam 4 yaşına girecek 15 kilo çok şükür sağlığı yerinde vallahi hiç takmıyorum kilo konusunu zaten pek iştahlı değil benim uşağım😂

(265 puan) tarafından

Benimkide iştahlı değil zoraki yer oyunla 

0 oy
(4,257 puan) tarafından

Kızım 4 yaşında 99 cm 17 kilo ebe gayet iyi dedi bende ebeye dedim ki herkes minyon diyor dediki minyon değil olsada sorun değil  çok kilolu olsa obez diyorlar zayıfsa zayıf diyorlar yani hep diyorlar takma doktor iyi dedi gec 

(265 puan) tarafından

Öyle insanları memnun etmek zor ama anlamıyorum yani zayıf demesen olmuyormu bizde biliyoruz zayıf olduğunu illaki bir yorum yapicaklar .Yoldan geçen bile bazen sen hiç yemek yemiyonmu kız fln diyo o derece sinir oluyorum artık 

(4,257 puan) tarafından

Deseydin aç birakiyorum gel sen yedir tövbe tövbe kız onların terbiyesizliği ya takma hiç sagkikliysa sıkıntı yok 

0 oy
(7,674 puan) tarafından

4 buçuk yaş 16 kg 

0 oy
(492 puan) tarafından

Nisan'da 4'e girecek oğlum 16,5 da kaldı uzun süredir öyle zaten aç yasiyor sayilir ona rağmen iyi bile boyu da 105-106 gibj bı şeydi en son

(265 puan) tarafından

Sizinki yine iyi bence ortalama 

(492 puan) tarafından

Çok şükür normal gibi ama hiç sağlıklı beslenmiyor daha doğrusu beslenmiyor bir kaç çeşit yemek dışında ağzına yemek sürmez koklamaz bile 

0 oy
(4,260 puan) tarafından

Benim kızım da 16ya yakındı tam 16 değildi boyu ortalamada. Pek göze batmıyor ama sizinki uzunsa olduğundan daha zayıf görünür. Bence önemli olan boy, kilo sonradan da alınır. Bişey diyen olursa bizimki boya gidiyor maşallah diyin:D

(265 puan) tarafından

Hele birde yaza girelim kilo veriyor bütün gün scooter sürmekten kış boyu aldığı kiloyu yazın veriyor :)

0 oy
(415 puan) tarafından

Kzıım 4 yaş 12 günlük 22 kg boyu 118 cm . Geçen gün çocuk doktoru hesaplam yaptı 5.5 / 6 yaş görünüyor çok iyi dedi sağlığıda çok şükür yerinde 

(415 puan) tarafından

Vallahi kuzum kilolu değiş boyuda uzun . Ben 178 im eşim 197 bizim gbi uzun boyluda . 4 yaşında lc waikiki kıyafetlerinden 5/6 yaş kısa geliyor tayto kısa kolları kısa oluyor şuan . Beden olarak oluyor kıyafet ama kısa geliyor şuan kıyafet oleak 6/7 alıyorm tam oluyır anlatabildim bilmiyorm :) ben tamamen genetik olduğunu düşünüyorm yaşıylarının boylarına bak canm yaşıtlarona göre 20 cm uzun 

(265 puan) tarafından

Massallh bende kızımın boyunu ölçtürim yaa byadir boyunu bilmiyorum 

(265 puan) tarafından

Kızın kaç doğumlu benimkide 4 yaş 20 günlük

(415 puan) tarafından

29 ocak 2021 cnm 

(265 puan) tarafından

He benim kızda 20 Ocak 2021 sizinki büyükmüş ozaman 

0 oy
(38 puan) tarafından

Canım hiç dert etme sağlıklı ise kilo önemli değil benim kızım 7 yaşında 20 kilo . Herkez çok zayıf hiç büyümüyor vs diyor ama takmıyorum çünkü önemli olan kilo değil sağlık sağlıklı olsun zayıf olsun birşey olmaz :))

0 oy
(5,866 puan) tarafından

Benim oğlum 4,5 yaşında ve 13 kg zayıf ama çok şükür bütün tahlilleri iyi genetik bence kardeşlerimde zayıf 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 255 göst.
0 oy
1 cevap 190 göst.
20 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,514 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 173 göst.
+2 oy
3 cevap 48 göst.

Kategoriler

1,434,816 soru

23,597,503 cevap

305,841 kullanıcı

...