+2 oy
548 göst.
önce Diğer kategorisinde (140 puan) tarafından

O buluşmaya geç kaldı ben tam vaktinde ordaydım.

O milkshake istedi ben Amerikano istedim. 

O annesi gibi olmak istemediğinden bir erkeğe bağlı kalmadan kendi ayakları üstünde durmak istediğinden bahsetti. Bense utanç içinde yüzüne baktım. Annesi gibi olduğunu söyleyemedim.

Okulu bitirip iş hayatına biran önce girmek istediğinden bahsetti. Bense okulu yarıda bırakıp evlendiğimden bahsedemedim. 

İliklerine kadar sevildiğini hissettiği bir aşk yaşamak istediğinden bahsetti. Bense onu ablasına karşı korumaktan bile âciz aşk sevgi dıygu bunlardan birhaber bir adamla evli olduğumdan bahsedemedim. 

O arkadaşlarının zorlamasından sıkıldığını tüm özgüvenini kırdıklarından bahsetti bense bu özgüveni hala kazanamadığımdan bahsettim. 

Buluşmaya ışıl ışıl gözlerle gelmişti benle oturmak onunda gözlerindeki ışığı soldurdu. 

İleride bır oğlu olmasını istediğini ve onu bu kirli dünyada merhametle büyütmek istediğinden bahsetti. Bense tüm randevu boyunca utançla oturduğum koltukta ilk defa dikleşip bir oğlu değil ama bir kızım olduğudan ve onu bu dünyanın pisliğinden uzakta tğm sevgimi vererek büyüttüğüm den bahsettim

15 Cevaplar

+4 oy
önce (865 puan) tarafından

Çoook güzel yazmışsın. Okuyan birisin belli. Beni derinden etkiledi gerçekten yazın. Rabbimden dilerim ki kızının da senin de bahtınız açık olsun.  

önce (934 puan) tarafından

Bu sosyal medya da akım olmuş bişey herkes aynı şeyi kendi hikayesiyle anlatıyor 

önce (865 puan) tarafından

Ahaha sağol ceylanım ayılttın beni. Çok takılmıyorum sosyal medyada :)

-Reklam-
+1 oy
önce (1,767 puan) tarafından

Belki çoğu şey çocukluğumuzda ki hayallerimiz gibi olmasa da hayat bize ne getirdiyse vardır bir bildiği her daim mutlu olmanın yollarını arayan insanlar olalım 

+1 oy
önce (650 puan) tarafından

Bende bir saat önce çocukluğuma gittim o kadar zor şeyler yasadım ki ve içimden Allahım  dedım onca zorluğa izin vermeseydın diye geçirdim sonra tövbe edip bugüne şükrettim... 

+1 oy
önce (966 puan) tarafından

Hepimizin içinde bir çocuk var bağıran , gör beni, duy beni diye. Kendi çocuğumu severken arada kendj çocukluğumu sevdiğimj farkediyorum, ne yapsaydı o genç kız tecrübe böyle kazanılıyor düşe kalka.

+1 oy
önce (989 puan) tarafından

Ah çocukluğum keşke hep çocuk kalsaydım da bu kadar kendimi paralamak zorunda kalmasaydım bazı şeylere en önemlisi de babam hep çocukluğumdaki gibi yanımızda olsaydı :(

+1 oy
önce (55 puan) tarafından

Keşke hiç dogmasaydim da bu acı jayatı tanimasaydim yada keşke kimse için hayatımı fede etmeseydim

+1 oy
önce (58 puan) tarafından

Benim çocukluk suanki beni görse arkasina bakmadan kaçar 😂

+1 oy
önce (3,836 puan) tarafından

Tüylerim diken diken oldu, iyi bi yazar olabilirmişsin ❤️ herkese rağmen okulu bitirip yine istediğin yere gelebilirsin bu senin azmine bağlı 

0 oy
önce (1,125 puan) tarafından

Çok güzel anlatmışsınız her şeyi. Ama şuan yaşadığınız şeyleri utanç olarak görmeyin. Geçmişteki, gelecek için olan düşleriniz birebir olmamış olabilir ama bunlar acı tecrübeler olarak hayatımızda yer edinir. Utanç diye adlandırınca çok farklı bir şeye dönüşüyor. Bu şekilde insanın kendine olan güveni, inancı zedeleniyor. 

0 oy
önce (3,588 puan) tarafından

Canım hakkını helal et 

Post başlığını yanlış okumuşum 

Kusura bakma gülüm 

Onun için öyle yorum yazdım 

Birazdan yazdığım yorumu gizlerim canın dahada sıkılmasın ☹️☹️☹️❤️❤️

önce (3,588 puan) tarafından

@Yumurtabitmis 

Canım benim 

Evet 

3 kez okudum anca beynim algıladı 

Gerçekten yorulmuştum 

İyi ki

Sen güzelce anlattın 

Anca anladım 

En iyisi yatayım 

Ben 🤦🥰💐💐💐

İyi geceler canım 

Rabb'im rahatlık versin inşallah 

önce (1,125 puan) tarafından

Teşekkür ederim, iyi geceler size de 💖

0 oy
önce (3,656 puan) tarafından

2 3 kere okudum. Tüm yükün kalksın omuzlarından bacım. Hayat kolaylassin 🤲

0 oy
önce (162 puan) tarafından

Hayaller hayatların yansıması olamıyor çoğu zaman. Yaşadığımız an gerçeğimiz olur her zaman. Sen yine de başka bir buluşmada çocukluğuna de ki senin gözlerinden o ışıltıyı hiç bir zaman eksik etmeyeceğim. Bu bizim en büyük gücümüz olacak. 

Bu buluşma, yazılanlar bana çok tanıdık geldi.... 

0 oy
önce (103 puan) tarafından

Çok hoşuma gitti gerçekten çok güzel yazmışsınız Buse  hanım ❤️ yazmaya devam etmenizi ve yazılarınızı okumayı dilerim. Sevgiyle kalın... 

0 oy
önce (1,143 puan) tarafından

Çok güzel yazmışsın hayallerin gerçekleşir bir gün umarım

0 oy
önce (775 puan) tarafından

👏👏👏

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 54 göst.
0 oy
13 cevap 804 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Ayaydn (183 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 548 göst.
23 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 639 göst.
3 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,161 puan) tarafından soruldu

412,381 soru

12,414,571 cevap

44,970 kullanıcı

Kategoriler

...