O buluşmaya geç kaldı ben tam vaktinde ordaydım.
O milkshake istedi ben Amerikano istedim.
O annesi gibi olmak istemediğinden bir erkeğe bağlı kalmadan kendi ayakları üstünde durmak istediğinden bahsetti. Bense utanç içinde yüzüne baktım. Annesi gibi olduğunu söyleyemedim.
Okulu bitirip iş hayatına biran önce girmek istediğinden bahsetti. Bense okulu yarıda bırakıp evlendiğimden bahsedemedim.
İliklerine kadar sevildiğini hissettiği bir aşk yaşamak istediğinden bahsetti. Bense onu ablasına karşı korumaktan bile âciz aşk sevgi dıygu bunlardan birhaber bir adamla evli olduğumdan bahsedemedim.
O arkadaşlarının zorlamasından sıkıldığını tüm özgüvenini kırdıklarından bahsetti bense bu özgüveni hala kazanamadığımdan bahsettim.
Buluşmaya ışıl ışıl gözlerle gelmişti benle oturmak onunda gözlerindeki ışığı soldurdu.
İleride bır oğlu olmasını istediğini ve onu bu kirli dünyada merhametle büyütmek istediğinden bahsetti. Bense tüm randevu boyunca utançla oturduğum koltukta ilk defa dikleşip bir oğlu değil ama bir kızım olduğudan ve onu bu dünyanın pisliğinden uzakta tğm sevgimi vererek büyüttüğüm den bahsettim