0 oy
309 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,557 puan) tarafından

Kızlar kızım Nisan da 3 yaşına girecek. Konuşması anlaması maşallah deym çok iyi. Çok naif bir çocuk. Paylaşımcı sevecen. Cana yakın. Hatırlıyorum da geçen sene bazı şeyler için ne kadar çok kızardm . Oysa ki beni anlayacak yaşta değilmiş. Şimdi çok pişmanım o günler için. Hastalığımla beraber sabrıda öğrendim. Kızmıyorum bağırmiyorm. Onu çok sevdiğimi her zaman söylüyorum. Bazen boynuma sarılıp canim annem diyor. Anne seni çok seviyorum diyor. Hasta olduğumdan beri bana düştü . Gerçekten geçen sene çok zordu benim için . Şimdi onu anlamak onun ne istediğini anlatmasi çok güzel bir evre. Bundan sonra ki dönemler de zorlansam da asla ama asla ona kizmayacagm. Rabbım hepimize sağlık sıhhat versnde gerisi bir şekilde geliyor..

14 Cevaplar

+1 oy
(1,004 puan) tarafından

14 yaşında çok zorlanıyorum kızım tam bir ergen , böyle ufakken çok uyumlu bir çocuktu sadece hareketli ydi ama hiç üzmezdi . Okul dönemide gayet iyiydi fakat 14 yaşı çok zor geçiyor sinir krizine girmeye basladım.

(1,017 puan) tarafından

Of of offf benim bide ıkı ergenim var mı 😭

(1,004 puan) tarafından

Seni anlıyorum bende 18 yaşında da var birde iki buçuk yaş ve 1 yaş bebelerde var 

(1,943 puan) tarafından

Ayyy benimde 15 yaşında ergen oğlumvar  çok.sessiz sakin bir çocuktu öğretmenlerinden hep övgü alıyordum şimdi söz geçiremiyorum oturup ağlıyorum geceleri uykum kaçıyor ☹️

-Reklam-
+1 oy
(136,923 puan) tarafından

0,3 yas felaketti ama geriya baktugumda tek bi pismanligim bile yok 3 yilda 3 kez bile kizmamisimdir

(1,017 puan) tarafından

Seni ergenlik dönemlerinde görecem sevdoş ana ağlatmalık yaşlarda

(1,004 puan) tarafından

Bende 2 sene öncesine kadar hep sakin ve hiç bağırmayan bir anneydim ama maalesef o sakinliğim çocuklarımın ergenliğiyle bozuldu, burada bakıyorum çogu anne haklı olarak bebeklik döneminjn zorlukları ndan bahsediyorlar ki bendede iki tane bebek var ama gel gelelim büyüklerin sorunları ve onlarla konuşmaya çalışırken çok yoruluyorum ufaklara bakıyorum onların sorunları daha basit geliyor, Allah yardımcımız olsun.

0 oy
(290 puan) tarafından

Valla ben bebekken çok zorlandm kolikti . Şimdi 4 yaşında iyi kötü idare ediyoruz çok şükir 

0 oy
(2,879 puan) tarafından

0-2 yaş aralığında neler çektim neler bence en zor zamanıydı 😀 şimdi yaklaşık 4 5 aydır çok şükür bu günleri de mi görecektim diyorum 

(1,557 puan) tarafından

Bence de o zamanlar çoktu

0 oy
(1,103 puan) tarafından

Bende 0.2 yaş diyorum ilk doğduğunda kolikti 7 ay çektim sonra hastalık dönemi başladı 2 yaşına kadar sürekli hastalndı bu sene rahatım çok şükür ilk oğlum da ç

İkinci oğlumda 1 yaşa kadar zorlandım şu an 15 aylık o da bende rahatladım 

(1,557 puan) tarafından

0 2 yaş arası hepimizin korkulu rüyası sanirm 

(1,103 puan) tarafından

Çocuğa göre değişir canım benim ilkte 0.2 yaştı küçükte 0.12 aydı hastalığı falan olmadı küçük oğlumun abisi de olduğu için onla oyunlar oynuyor bana düşkün ama abisi olunca beni pek aramıyor büyük hem tekti sıkılıyordu hemde bronşit domuz gribi enfeksiyon gibi hastalıklar geçirdi yanında bir de alerjikti 2 yaşına kadar onun huysuzluğu da vardı tabi şimdi düzeldi çok şükür 3 yaşına girmeye 4 günü kaldı ne hastalık ne huysuzluk kalmadı :) sadece küçük oğlumun bana aşırı düşkünlüğü biraz sorun yaratıyor ama idare ediyoruz 🙃

0 oy
(277 puan) tarafından

Bende 2 yaşına kadar çok çektim diyebilirim uykusu yemesi içmesi gezmesi falan zordu şimdi aralıkta 2 yaşına girdi büyüdü anlıyor beni konuşuyor derdini anlatıyor haytalığı çok ama tatlı bazen deliriyorum ama işte o 0-2 yaş aralığında ki gibi değil arkadaşım oldu benim benim oğlum da seni çok seviyorum anne deyip öper beni sonra bugün yemek yedirdim ıslak mendili aldı kendi ağzını elini sildi eline sağlık anne dedi kalakaldım böyle afiyet olsun dedim markete gidiyoruz çalışanlara kolay geldin baybay diyor ekmekçiye giriyoruz amca biz 2 ekmek alcaz diyor parasını veriyor bay bay diyor falan koca erkek adam oldu başıma valla çok duygulanıyorum  bende bebekken bazı şeylere çok kızardım ama büyüdükçe bende yersiz olduğunu düşünüyorum çok pişman oluyorum 

(1,557 puan) tarafından

Oyyy maşallah. Bazen öyle şeyler söylüyor lar ki insan şaşırıyor demi. Bunu nerden ogrendi diyor. Büyüyorlar be

(277 puan) tarafından

Gercekten öyle bu aylarda böyle duydukları gördükleri şeyleri anında kapıyorlar . Bebekken de öyle ona bağıran kızan anne değildim ama kendi kendimi çok yerdim bu çocuk niye böyle diye aslında hepsi gelişim süreci işte tecrübesizlik ama oğlumu elimden geldiğince bende en iyi şekilde yetiştirmeye çalışıyorum her anne gibi ❤️

0 oy
tarafından

Kızım 3 aya kadar delirtti sonra uslandı.Oğlum 4 5 yaşı beni şizofren yaptı resmen hunileri dikiyoruz anne baba olarak .😂

0 oy
(1,028 puan) tarafından

Benim kızım daha 5 aylık ileriyi bilemiyorum ama bence en zoru ilk dogdugu zamanlar. Acemilik bi yandan, surekli acaba bogulurmu tikanirmi korkusu surekli uyanma uyumama aglamalar dilini anlayamamak ne istedigini bilememek susmamasi çaresizlik lohusa bunalimi agri dikişler gogus yaralari insan kalabaligi yazarken fenalik geldi

0 oy
(1,086 puan) tarafından

Şuan 5 yaşında en zorlandığım dönem 

0 oy
(57 puan) tarafından

Biri 3 diğeri 13 yaşında valla kolay yaşları yok hep zor yaşına göre zorlukları oluyor 

0 oy
(2,951 puan) tarafından

18 aylık ikizlerim çok çok yorucu gexiyor 

0 oy
(1,017 puan) tarafından

Kesinlikle ergenlik yaşlarında 

Hergün ömrümden 10 yıl gidiyor 

0 oy
(133 puan) tarafından

Valla her yaşında zorluğu vardı ama 4 buçuk yaşında şuan beni delirtmis durumda hiç laf dinlemiyor illaki bagirican yoksa hiçbir şekilde laf dinlemez bende kızıyorum sonra üzülüyorum ağlıyorum dehsetul vahşet durumdayım 😁

0 oy
(8,227 puan) tarafından

En çok şuan zorlanıyorum inşallah daha zoru gelmez. Biri 5 biri 1 yaşında 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 382 göst.
0 oy
26 cevap 926 göst.
2 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Asya15 (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 138 göst.
17 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatya__cicek5424 (1,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 388 göst.
2 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ✨Gafsa✨ (2,891 puan) tarafından soruldu

413,720 soru

12,453,913 cevap

46,409 kullanıcı

Kategoriler

...