+1 oy
264 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (682 puan) tarafından

2 küçük çocuk ,ztn sabahtan aksama işteyim.çenesi susmuyor bağırıp cagırıyor yetmiyor asagılıyor ...iğrenç davranıyor..cocuklar babasız kalmasın kötü alışkanlık vs yok diye dayanmaya calışıyorum hergün artan psikolojik şiddet.....bıktım artık

10 Cevaplar

+1 oy
(205 puan) tarafından

Yanlış yapıyorsun bence şu an zaten babaları yok ki 

-Reklam-
+1 oy
tarafından

Çocuklara tavrı nasıl ?

Yansitiyormusunuz aranizdaki hırgürü🫤

+1 oy
(747 puan) tarafından

Çocuklar babasız kalmasın diye buna dayaniyorsunuz ama çocuklarınıza güzel bir babalık yapiyor mu ? Çocuklar mutlu mu, evdeki sizin durumunuz onlara hiç yansımıyor mu ? 

+1 oy
(3,709 puan) tarafından

Madem çalışıyorsunuz da ekonomik özgürlüğünüz de var neden kendinizi ezdiriyorsunuz bu kadar. Fırsat vermeyin buna bırakın kendi baksın evin giderlerine ihtiyaçlarına. Neden bu şekilde davrandığını rahatsız olduğunuzu anlatın anlamıyorsa sizde onu aşağılayın o zaman anlar. Sizin varlığınızın altında ezilmiş belli ki sizi bu şekilde sindirmeye çalışıyor 

+1 oy
(3,136 puan) tarafından

Maalesef ki duzelmiyor benim psikolojim bozuldu en azından takmama adına bugün hep erteledigin psikiyatri doktoruna gtcem ilaç kullancm

+1 oy
(19,043 puan) tarafından

Allah'tan çocuklar babasız kalmıyorlar da sağlam psikoloji ile de kalmıyorlar 

+1 oy
(3,980 puan) tarafından

Doğru mu yapıyosun peki, çocuklarını seven baba, annelerine iyi davranır önce, gidecek yerin mi yok böyle çaresizlik beni çok üzüyo, psikolojik şiddetin olduğu ortamda büyüdüm keşke annem gitseydin ama onunda gücü yoktu arada bize oldu. Sadece çocuklar için iyi anlaşsanız olmaz mı 

+1 oy
(26 puan) tarafından

Ama çocuklara da olan oluyor

0 oy
önce (69 puan) tarafından

Senin çocuklarının zaten babası yokmuş gibi iyi misin bence ayrık kafana takma çocukların büyüyünce sana teşekkür ederler ayrıldığın için bu adamla 

0 oy
önce (19,043 puan) tarafından

Ve çocuklar da psikolojik şiddete aile içi huzursuzluğa ve mutsuz bir anneye maruz kalıyorlar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
+2 oy
20 cevap 440 göst.
0 oy
8 cevap 175 göst.

413,190 soru

12,440,316 cevap

45,961 kullanıcı

Kategoriler

...